Ritmicka gimnastika Pobednik

  • 5
  • %
5.00 | 6 ocena

O nama - RITMIČKA GIMNASTIKA POBEDNIK

Ako želite da Vaša devojčica ima pravilno držanje tela, da razvije spretnost i okretnost, kreativnost i maštovitost, kao i da probudi svoju gracioznost i muzikalnost, škola ritmičke gimnastike Pobednik je prava adresa za Vas. Ritmička gimnastika je najlepši ženski sport koji sadrži mnoge elemente koji devojčicama obezbeđuju zdrav, normalan i harmoničan razvoj motoričkih sposobnosti i ritmičnosti pokreta.

Zbog sve većeg interesovanja, gimnastički klub Pobednik, pored postojećih vidova muške i ženske sportske gimnastike, organizuje školu ritmike za devojčice, pod budnim okom nekadašnje prvakinje Jugoslavije u ritmičkoj gimnastici, prof. Ljiljane Dimitrijević. Osnovni zadatak ritmičke gimnastike je svestrano usavršavanje kretnih sposobnosti, jačanje zdravlja i poboljšanje radne sposobnosti.

Ovaj izuzetno atraktivan ženski sport koji predstavlja spoj gimnastičkih pokreta i baleta, svakoj devojčici će mnogo pomoći u zdravom i pravilnom razvoju tela i muskulature. Pravilno držanje tela, razvoj pokretljivosti, koordinacija kretanja, stvaranje osećaja za prostor i vreme, samo su neke od prednosti bavljenja ritmikom. Takođe, usklađujući pokrete i kretanja uz muziku, razvija se gracioznost i muzikalnost, stvaralačka sposobnost, kreativnost i maštovitost.

Prilikom vežbanja ritmičke gimnastike koriste se brojni rekviziti, kao što su: vijača, lopta, obruč, traka, čunjevi..., što zahteva veliku spretnost i okretnost. Iako je potrebno mnogo ljubavi, strpljenja i istrajnosti za bavljenje ovim sportom, zbog njene gracioznosti pri izvođenju pokreta, ritmičku gimnastiku, mnogi svrstavaju u umetnost.

Škola ritmičke gimnastike Pobednik svoje treninge održava u novootvorenom centru GK “Pobednik” na Savskom vencu, koji je najsavremenije opremljen i nudi idealne uslove. Naš trenerski tim čine vrhunski stručnjaci, koje predvodi prof. Ljiljana Dimitrijević, nekadašnja prvakinja Jugoslavije u ritmičkoj gimnastici.

Vrata gimnastičkog kluba Pobednik, otvorena su za sve devojčice koje žele da svoje prve gimnastičke korake naprave u prijatnom i druželjubivom okruženju i steknu neraskidiva prijateljstva za ceo život.

Termini:
ponedeljak – sreda – četvrtak od 19:30-20:30h

Ritmička gimnastika Pobednik, Beogradski sajam Hala 4, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

01.05.2017 01:56
Zarko Manic

Ovaj izuzetno atraktivan zenski sport koji predstavlja spoj gimnastickih pokreta i baleta,svakoj devojcici ce mnogo pomoci u zdravom i pravilnom razvoju tela i muskulature.Pravilno drzanje tela,razvoj pokretljivosti,koordinacija kretanja, stvaranje osecaja za prostor i vreme,samo su neke od prednosti bavljenja ritmikom.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Sportski klubovi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Ritmicka gimnastika Pobednik
  • Ritmicka gimnastika Pobednik,
  • Ritmicka gimnastika Pobednik radno vreme,
  • Ritmicka gimnastika Pobednik kontakt telefon