O nama - AQUA SKI CAFFE SKIJANJE NA VODI

Aqua Ski caffe je pravo mesto za sve istinske ljubitelje skijanja na vodi, ali i za one koji žele da se upoznaju sa čarima ovog fenomenalnog sporta. Zahvaljujući kompleksu sa najmodernijom žičarom, skijanje na vodi kao sport sada je dostupan svim posetiocima Ade Ciganlije. Kada poželite kratak predah možete se opustiti u prelepom kafiću, uz veliki izbor hrane i pića. Takođe, u našoj prodavnici možete nabaviti neophodnu ski opremu.

Beogradski skijaški centar Aqua Ski osnovan je 2002. godine i nalazi se na makiškoj strani Ade Ciganlije. U našem kompleksu možete se baviti sportovima skijanja na vodi, od kojih posebno izdvajamo wakeboard i slalom. Sezona skijanja počinje od 01. maja i traje 30. septembra, a u tom periodu svake godine više hiljada početnika nauči da skija.

Skijanje na vodi kao sport uključuje rad velike grupe mišića i pozitivno utiče na psihofizički razvoj mladih. Ovaj fenomenalni sport je namenjen pripadnicima svih generacija, od 7 do 77 godina, uz uslov da znaju da plivaju. Skijanje na vodi je bezbedno uz korišćenje zaštitne opreme (sigurnosni prsluk i kaciga), a ovaj sport je podjednako zabavan i interesantan kako za rekreativce, tako i za one koji više vole ekstremniju disciplinu – wakeboard.

Naša savremena žičara ne zagađuje životnu sredinu, jer koristi električni motor tako da ne proizvodi buku, nema izduvnih gasova, ispuštanja ulja i sl. Korisnici žičare svojim aktivnostima na vodi, istu obogaćuju sa 10 tona kiseonika godišnje, što doprinosi boljem kvalitetu vode i blagotovorno deluje na floru i faunu.

Aqua Ski klub je organizator evropskih i svetskih takmičenja u disciplinama wakeboard i wakeskate, kao i brojnih drugih takmičenja i manifestacija:

  • -Aqua Ski Open (Nacionalno prvenstvo Srbije u wakeboard-u i wakeskate-u)
  • -Plivački maraton
  • -Cable slalom i skokovi
  • -Modne revije


Uvek kada Vam zatreba kratak predah od sportskih aktivnosti možete se opustiti u Aqua Ski caffe-u koji je otvoren tokom cele godine. U našoj ponudi nalazi se veliki izbor kafa, kao i uvek sveži ceđeni sokovi (pomorandža, limunada) koji će Vam omogućiti da povratite izgubljene vitamine. Sve ljubitelje piva oduševiće naša izvrsna ponuda točenog i flaširanog piva domaćih i stranih proizvođača.

S obzirom da skijanje, kao i drugi sportovi na vodi bude apetit, spremili smo raznovrsnu ponudu jela za savršen obrok u svako doba dana. Iz naše ponude posebno izdvajamo slane palačinke, salate, pice, paste, pileće filete. Za najslađi završetak Vašeg obroka, tu su slatke palačinke, sladoled, kao i veliki izbor uvek svežeg voća.

Pozitivnoj atmosferi u našem kafiću doprinosi dobra strana i domaća, uglavnom rok muzika. Tokom sezone i za vreme takmičenja, organizujemo odlične zabave na kojima možete uživati uz vrhunske DJ-eve, kao i veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih koktela koji se idealno uklapaju u letnje vrućine i “aquaski” priču.

Posetite nas i doživite jedinstveno iskustvo skijanja na vodi!

Radno vreme:
Žičara: 09-20h svaki dan od 01. maja do 30.septembra
Kafić: 08-23h svaki dan tokom cele godine

Aqua Ski caffe skijanje na vodi, Ada ciganlija bb, Čukarica, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

10.10.2018 03:59
Tamara Djurdjevic
Zelite da se oprobate u skijanju na vodi. Sada je dovoljno da izdvojite vase slobodno vreme ,dojete na Adu i tamo prvenstevno uzivate u prelepom kaficu u kome se sluzi odlicna hrana i pice, a najvaznije i skijate na vodi. Neka vam dani budu kvalitetno i uzbudljivo ispunjeni!!1
07.05.2017 09:56
Ana Milosavljevic
S obzirom da skijanje,kao i drugi sportovi na vodi bude apetit,spremili su raznovrsnu ponudu jela za savrsen obrok u svako doba dana.Iz njihove ponude posebno izdvajam slane palacinke,salate,pice,paste,pilece filete.
11.03.2017 10:00
Milos Topalovic
S obzirom da skijanje,kao i drugi sportovi na vodi bude apetit,spremili su raznovrsnu ponudu jela za savrsen obrok u svako doba dana.Adrenalinski sport koji ce vas zasugurno oduseviti,sve pohvale.
13.07.2016 12:24
Zarko Manic
U sklopu kluba postoji i kafe restoran.Pravi avanturisticki sport.Skijanje na vodi kao sport ukljucuje rad velike grupe misica i pozitivno utice na psihofizicki razvoj mladih.Ovaj fenomenalni sport je namenjen pripadnicima svih generacija.
22.09.2011 12:52
Gigi Amoroso
Obzirom da konkurencije , niti boljeg nema - aquaski je OK. Prednosti : klubska atmosfera, ugodjaj u wakeboardingu, waterski i sl prijatan kafe restoran i plaza. Cene podnosljive. Mane: Odsustvo organizovane skole ili pojedinacnh casova koji bi se naplacivali za wakeboard i waterski. Cesti kvarovi. Ceste guzve i redovi za cekanje. Ne obnavljanje zapustene i zastarele opreme za sportove na vodi.
10.08.2009 10:04
Stefan
Ovo je nesto najbolje!:()
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Zabava i rekreacija
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Skijanje na vodi Aqua Ski
  • skijanje na vodi aqua ski,
  • skijanje na vodi aqua ski radno vreme,
  • skijanje na vodi aqua ski kontakt telefon,
  • skijanje na vodi,
  • wakeboard,
  • wakeskate