Dodaj firmu

Servisni instalater Beograd - vodoinstalater i odgušenje

4.8 | 47 ocena
Član 12 godina

Zamena sifona ispod sudopere

Nekada su sudopere sve bile, manje više, iste, i nisu postojali različiti modeli kao što je to slučaj danas. Sada smo u prilici da odaberemo model koji najviše zadovoljava naše potrebe kada je u pitanju funkcionalnost, ali i estetski izgled, jer vrlo nam je važno da se sudopera uklopi u enterijer koji tu već postoji. To se odnosi na oblik, boju, materijal izrade i još mnogo sitnica.

U nekom trenutku će biti potrebno da s e zamene fleksibilna creva ispod sudopere ili sifoni. Oni služe da spoje sanitariju sa odvodom. Međutim, ima mnogo domaćica koje imaju loše navike da u odvod sudopere sipaju svašta, na primer, razne masnoće, ostatke hrane i slično. Tada je neminovnost da se stvori čep u sifonu i da će to blokirati da voda protiče iz sudopere kroz sifon i dalje u cevi.

Zamenu sifona trebalo bi da rade stručna lica, pošto je praksa često pokazala, da kada ljudi to sami obavljaju, da voda negde ipak curi, nešto ne štima dobro i opet se dolazi u situaciju da se zove ekipa majstora da odradi korekcije. Time se gubi dosta vremena, živaca, a usput se napravi i neka šteta, što niko ne želi i zato je mnogo lakše u startu se obratiti profesionalcima.

U prilog tome ide i podatak da oni svoj dolazak ne naplaćuju, već samo uslugu koju obave i materijal koji potroše tom prilikom.

Kategorija: Vodoinstalater Beograd
Podkategorija: Sifoni Beograd
Objavljeno: 05.10.2020.
# ID Oglasa: 034664
Firma: Servisni instalater Beograd - vodoinstalater i odgušenje
Website: www.vodoinstalater-odgusenje.rs
Idi na vrh strane