Kontakt podaci za vašu firmu

Servis kućnih aparata i elektroinstalacija Unel

  • 4
5.0 | 7 ocena
Ukoliko Vam je potrebna brza i kvalitetna popravka zamrzivača, frižidera, bojlera ili šporeta, servis kućnih aparata Unel je pravi izbor za Vas. Iako su svi delovi koje ugrađujemo atestirani, na sve naše usluge dajemo garanciju u trajanju ...
Pročitaj više
Branka Momirova 85
Beograd

Steko electric

  • 1
5.0 | 1 ocena
Steko Electric pruža profesionalne električarske usluge po pristupačnim cenama. Električar Steko Electric će brzo i efikasno uraditi zamene osigurača, prekidača, priključaka, utičnica, sijaličnog grla, trofaznog kabla, popravke bojkera i bel...
Pročitaj više
Beograd
Beograd

Električar TOMA

  • 1
5.0 | 2 ocena
Je samostalna zanatska radnja specijalizovana za brze i manje intervencije održavanja prvenstveno električnih instalacija u stanovima i poslovnim objektima,izrada istih, postavljanje i održavanje rasvete, električnih aparata u domaćinstvi...
Pročitaj više
Beograd
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Zoran Milic
Ukoliko vam je vec potreban kvalitetan servis ves masina, onda je u tom slucaju skoro idealno i najbolje resenje za vas da posetite elektro servis Pavlovic.
Ivana Petrovic
Koliko mi se samo cini, ves masine su nesto sto mora da se dosta plati. Sve drugo je mnogo gore resenje.
Petar Jankulovski
Moje licno misljenje je sto se tice ovog servisa da zaista treba da se odlcuite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.
Stojance Ristovski
Zaista koliko mi se samo cini, servis ves masina je u Beogradu uvek nesto vise od posebnog. To jednostavno tako funkcionise.
Marina Zivkovic
Samo je i vise nego bitno da se ovaj servis uradi na jedan pravi nacin.
Milen Jovanovic
Koliko mi se samo cini, sto se ovog servisa tice, veoma je vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.
Jovana Milinkovic
Sto se ove vrste servisa tice, licno mislim da je najvaznije da se po ovom pitanju odlucite za kvalitet. Svbe ostalo nije vise toliko vazno.
Filip Milutinovic
Licno mislim da je najvaznije da se po pitanju servisa ves masina odlucite za kvalitet. Samo tako se sigurno necete pokajati.
Lea Stankovic
Moje licno ime je da znate da po tom pitanju treba da pronadjete samo nekog proverenog elektricara.
Mihajlo Nastasovic
Po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvalitet. U tom slucaju se sigurno necete pokajati.
Simona Vucinic
Koliko servis ves masine moze da bude uspesan sve naravno zavisi od toga kakav je kvar u pitanju.
Todor Markovic
Po pitanju ove vrste samo treba da se odlucite da svoje poverenje ukazete nekom strucnom i proverenom mestu u koje zaista mozete da imate puno poverenje.
Marta Dencevic
Moje misljenje a i dosadasnje iskustvo je da je najbolje da posetite lektricara Petra koji je zaista i vise nego poznat po svom kvalitetu.
Ljubinka Sreckovic
Ukoliko vam je vec potreban kvalitetan servis ves masina, onda je u tom slucaju skoro idealno i najbolje resenje za vas da posetite elektro servis Pavlovic.
Nikolina Pantelic
Servis ves masina je ipak nesto sto definitivno mora kvalitento da se uradi. Oko toga zaisat nema neke narocite nedoumice.
Jana Stankovic
MV Elektro Team je mesto koje sam takodje i ja posetila nekoliko puta do sada sa svojim ocem posto smo cesto imali problema sa ves masinom. Tata mi kaze da je i vise nego zadovoljan.
Janko Zivanovic
Ukoliko vam je potreban kvalitetan servis ves masina, onda je definitivno najbolje resenje za vas da posetite MV Electro Team. To je jednostavno servis u koji mozete da imate puno poverenje ukoliko ga posetite tokom radnog vremena.
Ivan Stojanovic
Ukoliko planirate da uradite kkvalitetan servis ves masina onda je najbolje da pronadjete neko strucno lice u ovoj oblasti. Medjutim, odmah morate biti spremni da ukoliko je to potrebno dobro i kvalitenot platite posto dobar i kvalitetan majstor mora dobor i kvalitetno da se plati.
Biljana Brankovic
Kakve su cene u Frigo In servisu? Mada, cula sam da mogu biti poprilicno skupe posto se radi o popravkama koje zahtevaju upotrebu rezervnih delova koji su takodje veoma skupi.
Marko Petrovic
Ukoliko imate problem sa belom tehnikom, onda je u svakom slucaju najbokje resenje za vas da posetite Frigo In servis bele tehnike. To je servis koji ima dugogodisnju tradiciju i politiku veoma uspesnog poslovanja.
Dusan Markovic
U Beogradu u danasnje vreme ima dosta servis u kojima kvalitetno mozete da servisirate ves masine. Ukoliko vam se pokvari ves masina, onda je u svakom slucaju najbolje resenje za vas da pozovete nekog majstora i da ne zalite novac.
Petar Jankovic
Pre nogog vremena sam kupio kvalitetnu ves masinu i to po veoma povoljnim cenama. Kupio sam je u ovlascenoj prodavnici za prodaju Gorenje proizvoda. Posle nekog vremena sam imao jedan manji problem, koji sam uspesno resio zato sto sam imao garanciju.