O nama - DOKTOR MOBIL SERVIS MOBILNIH TELEFONA

Doktor Mobil servis mobilnih telefona postoji od 2011. godine.

Nalazimo se u Beogradu na dve lokacije:

Kralja Milana 15, Vračar

Bulevar Zorana Đinđića 132, Novi Beograd https://servismobilnihtelefona.co.rs/

Možete nam poslati vaš telefon putem neke kurirske službe, popravićemo ga i poslati vam ga nazad.

Naš tim iskusnih servisera vrši sve softverske i hardverske popravke na mobilnim telefonima i tabletima svih poznatih proizvođača koji su prisutni na srpskom tržištu.

Pružamo uslugu zamene ili popravke mikrofona i zvučnika na mobilnim telefonima, LCD ekrana, oštećenog ili neispravnog ekrana na dodir tzv. touchscreen ekrana, kao i popravke punjenja tj. konektora napajanja na mobilnim telefonima, popravke ili zamene neispravnog prekidača za paljenje na mobilnom telefonu.

Potrudićemo se da vaša popravka bude završena u najkraćem mogućem roku, a na svaki servis, kao i na ugrađeni deo, dajemo garanciju.

U usluge našeg servisa, pored popravki svih vrsta mobilnih telefona, spada:

 • dekodiranje mobilnih telefona
 • zamena baterije na mobilnom telefonu
 • zamena baterije na tabletu
 • popravka ili zamena čitača SIM kartice
 • otkup mobilnih telefona
 • prebacivanje podataka
 • spašavanje podataka sa mobilnog telefona ( backup)

Vršimo uslugu dekodiranja mobilnih telefona najpoznatijih svetskih proizvođača, a to možemo obaviti i bez Vašeg dolaska u servis - mi ćemo Vam poslati kod za otključavanje.

Za sve probleme u vezi sa vašim iPhone mobilnim telefonom, na raspolaganju Vam je iPhone servis Doktor Mobil.

Zamena baterije na mobilnom telefonu je jedna od standardnih specijalističkih usluga koje profesionalno i kvalitetno pružamo u našem servisu.

Takođe, za Vas bezbedno, sigurno i u najkraćem mogućem roku rešavamo problem zamene stare baterije na Vašem tabletu novom, nakon čega ćete svoj uređaj moći da koristite bez problema.

Menjamo ili popravljamo čitače SIM kartica na većini mobilnih telefona.

Vršimo i otkup polovnih telefona, a u našoj prodavnici uvek možete naći polovne mobilne telefone.

Od nedavno u ponudi Servisa mobilnih telefona Doktor Mobil su i novi mobilni telefoni. Možete ih poručiti preko našeg sajta, isporučićemo ih na kućnu adresu, a trenutnu ponudi možete pogledati i na licu mesta u našoj prodavnici u Ulici kralja Milana 15.

Pružamo i uslugu prebacivanja svih podataka sa jednog telefona na drugi, transfer kontakta, slika, video snimaka, SMS poruka, i svega ostalog što vam je bitno i što je moguće prebaciti.

Ukoliko vam je telefon oštećen ili više nije upotrebljiv, možemo pokušati da izvučemo podatke koji se na njemu nalaze i snimiti ih na CD za vašu kasniju upotrebu.

Instaliramo i GPS navigacije u sve tipove mobilnih telefona, najnovije pojedinačne navigacione mape za određenu zemlju Evrope, kao i sve mape zajedno.

Doktor Mobil Servis mobilnih telefona nudi i veliki izbor dodatne opreme za mobilne telefone kao što su baterije, punjači, auto punjači, slušalice, futrole, zaštitne PVC folije za ekrane, maske i oklopi za mobilne telefone, kao i rezervne delove za mobilne telefone.

Slobodno nas kontaktirajte ako imate bilo koje pitanje, tu smo zbog Vas.

Radno vreme:

Ponedeljak-Petak od 9-18h
Subotom i Nedeljom - ne radimo


Doktor Mobil servis mobilnih telefona, Kralja Milana 15, Vračar, Beograd
(preko puta Beograđanke)

Iskustva i preporuke posetilaca

18.04.2021 12:01
Neregistrovan korisnik

Sve pohvale za čoveka u vašoj radnji na Novom Beogradu, uspešno zamenjena baterija i najbitnije čovek profesionalan, korektan i odmah napomene da baterija nije original nego zamenska, što je korektno i baterija super drži kao prvog dana. Sve pohvale za ovog čoveka još jednom

06.02.2021 14:38
Neregistrovan korisnik

Zdravo svima, želela bih da se zahvalim gospodinu Slobi na popravci telefona, radi kao nov, najbolji servis u gradu svaka čast momcima na trudu!

26.08.2020 21:06
Neregistrovan korisnik

Izuzetno poslovni,strucni za svaku pohvalu.

15.05.2020 12:06
Neregistrovan korisnik

Pohvale za ovaj servis telefona

18.03.2020 12:39
Neregistrovan korisnik

Preporuka za ovaj servis telefona

02.03.2020 05:29
Neregistrovan korisnik

SERVIS ZA SVAKU PREPORUKU LJUBAZNOST ISKRENOST I TACNOST IH ODLIKUJU HVALA ZA UCINJENO PUNO SRECE U DALJEM RADU I ZIVOTU JOVAN A.

28.01.2020 10:19
Neregistrovan korisnik

Divni ljudi koji vas sa osmjehom dočekaju. Odradjena je samo zamjena stakla na mom telefonu, koje je bilo poprilično smrskano, a oni su uspjeli da sačuvaju ekran i urade odličan posao za najkraće moguće vrijeme. Od mene imaju samo riječi hvale i moje puno povjerenje!

21.01.2020 05:37
Neregistrovan korisnik

Profesionalizam na najvišem nivou,uz maksimum ljubaznosti usluga brza i kvalitetna!!!

30.12.2019 05:34
Neregistrovan korisnik

Telefon je bio gotov za jedan dan. Odlicna usluga, predusretljivi zaposleni. Nije ni skupo. Toplo preporucujem

16.11.2019 05:51

Pronašla sam ih preko neta, otišla na slijepo i nisam se pokajala. Profesionalni, brzi, ljubazni i nasmijani(što je danas rijetko). Sve preporuke :)

08.08.2019 11:26
Neregistrovan korisnik

Apsolutno sve pohvale, tim koji radi je profesionalan, ljubazan i BRZ, cene su i više nego pristupačne, a ekran su mi bolje popravili od ISTAYL-A! Svaka čast :)

23.04.2019 03:11
Goran Tomić

Već sam imao iskustvo sa Dokto Mobil servisom i preporucujem ga svima. Kad god sam odneo telefon na bilo kakvu intervenciju uvek sam bio na kreaju zadovoljan. Jednom prilikom sam im naglasio da mi je hitno i ako mgu da me stave kao prioritetnog da ne bih cekao regularno koliko treba i tu su me odusevili kada su me pozvali bukvalno isti dan i javili da mogu da dodjem po moj mobilni telefon i da je sve sredjeno. Pri svemu ovome treba istaci da se nalaze u centru grada i da su sa cenama jedni od najpovoljnijih servisa mobilnih telefona u Beogradu.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Tehnika Servis mobilnih telefona
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Doktor Mobil Servis mobilnih telefona
 • Doktor Mobil,
 • Doktor Mobil servis,
 • Servis mobilnih telefona na Vračaru,
 • Doktor Mobil Servis mobilnih telefona Beograd,
 • Doktor Mobil radno vreme