Dodaj firmu

ELIT IMPEX - prodaja delova i opreme

Preduzeće ELIT IMPEX iz Zemuna poseduje dugogodišnje iskustvo u prodaji merno regulacione opreme, industrijske armature, gasno zavarivačke opreme, zaptivno izolacionih materijala, kao i delova za kamione i traktore. Posetite nas i izaberite samo najbolje.
Pročitaj više

Gornjogradska 11
Zemun, Beograd

Tocilo d.o.o. oštrenje noževa

Najkvalitetnije oštrenje grafičkih, limarskih noževa kao i noževa za obradu furnira u Beogradu. Popravka industrijskih grafičkih mašina Beograd.
Pročitaj više

Bulevar Kralja Aleksandra 578
Zvezdara, Beograd

Servis mašina i procesne opreme Nedeljković Marko

Servis, popravka i modifikacija mašina i procesne opreme za sve vrste industrija, ne samo u Beogradu, već i u drugim gradovima.
Pročitaj više

Ugrivovačka 194b, Dobanovci
Surčin, Beograd

Suhua construction group

Montaža industrijskih mašina i opreme
Pročitaj više

Stevana Đurđevića-Trošarinca 3
Čukarica, Beograd

Taurus press

Posredovanje u prodaji mašina, industrijske opreme, brodova i aviona
Pročitaj više

Pazovački Put 14-16
Zemun, Beograd

Mangano servis gorionika

Mangano servis gorionika nalazi se u Mladenovcu. Nudi celokupnu uslugu servisa i održavanja gasnih i uljnih gorionika od velikog broja proizvođača
Pročitaj više

Arčibalda Rajsa 9
Mladenovac, Beograd

HPE kompresori

Preduzeće HPE kompresori osnovano je 2013. godine, a oblast našeg rada obuhvata servis vijčanih kompresora, industrijskih mašina i opreme (kompresorske stanice). Kao ovlašćeni serviser firme Ingersoll Rand vršimo održavanje svih tipova kompresora ovog proizvođača.
Pročitaj više

Tc Enjub blok 45, lok 292
Novi Beograd, Beograd

Gaborovic

Vodovodska 68a, Beograd
Čukarica, Beograd

Automatizacija proizvodnje Alextrade

Borhesova 11a, Beograd
Zemun, Beograd

Hidraulika i pneumatika Unitech Pneumatic

Borhesova 11a, Beograd
Zemun, Beograd

Servis industrijskih masina VS Automatika

Djordana Bruna 5
Borča, Beograd
Iskustva i preporuke posetilaca
Neregistrovan korisnik
22.02.2022 16:44

Tražim posao u vašem preduzeću uz potrebnu obuku

Ljubisa Trnavcevic
21.05.2018 01:21

Preduzece HPE KOMPRESORI se prvenstveno bavi servisiranjem Vijacnih kompresora,industrijskih masina, i opreme(kompresorske stanice),zastupanje i posredovanje kao i trgovina na veliko.Preduzece HPE je ovlasceni distributer vodecih svetskih kompanija.Nude vam jos i sitem kljuc u ruke. Kompletnp projektovanje i celokupna izrada!Sve pohvale!

Bojan Okruglic
21.05.2018 01:07

Posto se bavim profesionalno kuvanjem,veoma mi je vazan pribor za rad. Nozevi su mi jedan od osnovnih stvari sa kojim svakodnevno baratam. FIrma koja se bavi na visoko strucan nacin ostrenjem nozeva TOCILO D.O.O vam nudi idealno resenje na sve vase probleme pri ostrenu vaseg kuhinjskog pribora za secenje. Ja sam prezadovoljan i svima bi ih preporucio!

Sofija Katanic
21.05.2018 01:03

ELIT-IMPEX se uspesno bavi prodajom merno regulacione opreme;elektro magnetnih i pneumatskih ventila;industrijske armature;gasno zavarivacke opreme i pribora.auto delovi za kamione i traktore. Zadovoljni korisnici imaju samo reci hvale za ovu uspesnu firmu!

Ilija Radovic
18.04.2017 05:55

Njihov tim cini strucan i obucen kadar koji nudu preventivne servise i odrzavanje kompresorskih stanica.Proveru i merenja vibracija lezajeva vrsimo upotrebom savremene opreme i alata spm detektori,ultrazvucni uredjaji i infracrvene kamere.

Jovica Vitakic
18.04.2017 05:51

U ovom servisu mozete pronaci jednu od najpouzdanijih i najmodernijih masina za ostrenje industrijskih nozeva.Rec je od najnovijem tipu masine Gockel koja zbog svojih performansi pruza najkvalitetnije ostrenje.

Ana Milosavljevic
18.04.2017 05:48

Plamenici za zavarivanje,gorionici za rezanje,mlaznice za rezanje,reducir ventili, garniture za zavarivanje,rezanje i lemljenje,prateca oprema kao sto su kolica,sestar, creva,maske,protivplameni osiguraci,selne.

Iva Markovic
02.02.2017 03:48

Energetski pregledi,analize i resenja u oblasti komprimovanog vazduha,servis i odrzavanje svih tipova kompresora.Projektovanje i izvodjenje masinskih i elektricnih instalacija,po sistemu kljuc u ruke.

Maja Matic
02.02.2017 03:45

Profesionalno ostrenje svih nozeva za fabricku obradu raznih vrsta metala.Ostrenje se vrsi profesionalnim kompijuterizovanim masinama kojima rukovodi obucen i iskusan kadar zbog cega je kvalitet zagarantovan.

Kristina Milosevic
02.02.2017 03:36

Servis svih industrijski masina na jednom mestu u servisu Elit Impex.To je novootvoren servis ali je zbog veoma kvalitetnog rada stekao veliki broj zadovoljnih klijenata.Savrsena dijagnostika i otklanjanje kvarova za krarko vreme.

Kosta Savic
05.07.2016 11:58

Jedinstven servis za ostrenje svih vrsta industrijskih nozeva za sve namene kao sto su nozevi za secenje lima,nozevi za furnir i ostali.Veoma sam zadovoljan uslugom a dobio sam i garanciju.

Milos Bozovic
05.07.2016 11:54

Najveci izbor instrumenata za merenje pritiska i temperature iz uvoza.Najkvalitetniji barometri nemacke proizvodnje.Cene povoljne a kvalitet zagarantovan sve preporuke.Za sve korisnike obezbedjen servis.

Lazar Ristic
19.05.2016 11:45

Tocilo vam nudi ostrenje svih vrsta nozeva koji se upotrebljavaju kao delovi masina u industriji.Nasi strucni radnici rade na jednoj od najsavremenijih nemackih masina.Vrse ostrenje grafickih,limarskih,nozeva za obradu furnira,nozeva za ablihter,ostrenje metalne ravne povrsine.

Zoran Josipovic
19.05.2016 11:41

U prodajnom salonu ove firme mozete pronaci veliki izbor industrijskih masina.Pored prodaje i uvoza bave se i odrzavanje i servisiranjem istih.Nude nekoliko vrsta aparata za varenje,rezanje,instrumente za kamione i traktore,veliki izbor instrumenata za merenje pritiska,protoka vazduha,vlaznosti i ostalih fizickih velicina.

Nikola Maric
07.08.2015 10:26

Najkvalitetnija oprema za gasno zavarivanje i rezanje. Kod njih sam kupio i odličan manometar.

Saša Stanković
09.05.2015 02:42

Kako se kreću rezervni delovi za automobile marke Zastava? Imam jedan stari automobil koji bih želeo da prodam, jer ga više ne vozim.

Marko Bjelic
27.03.2015 04:38

Posedujem firmu koja se bavi ostrenjem nozeva u Nisu. Zanima me koja je cena kod vas za ostrenje limarskih nozeva i ostrenje nozeva za furnir?

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane