Sat trade satovi i nakit

5.0 | 2 ocena
Ulica: Bulevar Vojvode Mišića 14, Beogradski bazar Hala 8
Grad: Beograd
Opština: Savski venac
Sat trade satovi i nakit
Telefon: 011/
Mobilni: 061/
www.sattrade.co.rs

O nama

SAT TRADE BEOGRAD


Firma SAT TRADE je distributer satova i nakita renomiranih svetskih brendova i osnovana je 1995. godine. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i prisutvu na tržištu dužem od dve decenije, stekli smo poverenje velikog broja zadovoljnih kupaca kojima smo zahvalni što su ovo vreme podelili sa nama.

Osnovna delatnost firme SAT TRADE je prodaja satova vodećih svetskih brendova, po pristupačnim cenama. Takođe, možemo preuzeti brigu o održavanju i popravkama Vaših satova, a servisiranje se vrši isključivo ugradnjom originalnih delova. U svom programu imamo i veliki izbor narukvica od različitih materijala: kože, metala, gume, silikona, kao i stakla, baterije i drugu prateću opremu.

U našoj ponudi nalaze se satovi vrhunskog kvaliteta vodećih svetskih proizvođača, kao i nakit širokog asortimana i vrhunskog dizajna. Ukoliko tražite idealan poklon kojim želite da iznenadite neku Vama dragu osobu, SAT TRADE je prava adresa za sve Vaše sitne i krupne poklone u svetu satova i nakita.

Kod nas Vas čekaju originalini satovi i poklončići za svaku priliku: ženski satovi, muški satovi, satovi za decu, za poslovne partnere, za venčanja, porodični satovi, kao i satovi za Vas lično. Takođe, u našoj ponudi se nalazi širok asortiman nakita vodećih svetskih proizvođača: Guess, Lotus style, Miss Sixty, Oliver Weber i Bellezza.

Ako želite da nekoga obradujete originalnim poklonom, svratite do nas, jer Vas u asortimanu firme SAT TRADE očekuju muški satovi i ženski satovi vodećih proizvođača u svetu:

Radno vreme:
Ponedeljak – Subota od 10-20h
Nedelja od 11-20h

Prodaja satova i nakita renomiranih svetskih brendova
Najpovoljnije cene muških i ženskih satova
Pokloni za svaku priliku

SAT TRADE, Beogradski bazar - Beogradski sajam, Hala 8, Bulevar voj. Mišića 14, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Milos Topalovic
  13.05.2017 04:39

  U njihovoj ponudi nalaze se satovi vrhunskog kvaliteta vodecih svetskih proizvodjaca, kao i nakit sirokog asortimana i vrhunskog dizajna.Ukoliko trazite idealan poklon kojim zelite da iznenadite neku vama dragu osobu,Sat Trade je prava adresa za vas.

  Iva Markovic
  19.10.2016 12:38

  Najveci izbor nakita na jednom mestu po veoma povoljnim cenama.Obradujte dragu osobu savrsenim poklonom.U njihovoj ponudi nalaze se satovi vrhunskog kvaliteta vodecih svetskih proizvodjaca, kao i nakit sirokog asortimana i vrhunskog dizajna.

  Firme u blizini

  Promotivni reklamni satovi GB - Clockan, Nehruova 102, Novi Beograd, Beograd
  BPM - satovi i nakit, Merkator centar Beograd, Ušće shopping center, Novi Beograd, Beograd
  Crazy Time-satovi i nakit, Batajnicki drum 1, I sprat, ( TC BN BOS, Zemun ), Zemun, Beograd
  OTKUP luksuznih satova (064/9876543), Bulevar Mihajla Pupina 10E (YUBC), Novi Beograd, Beograd
  LA-MA d.o.o. - satovi Aurum, Jurija Gagarina 149 / lok.7, Novi Beograd, Beograd
  Lolita satovi, Jurija Gagarina 16, lok 127, TC Delta City, Novi Beograd, Beograd