Promotivni reklamni satovi GB - Clockan

5.0 | 6 ocena
Ulica: Nehruova 102
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Promotivni reklamni satovi GB - Clockan
Mobilni: 064/
www.clockan.rs

O nama

PROMOTIVNI REKLAMNI SATOVI GB - CLOCKAN

Promotivni reklamni satovi GB-CLOCKAN su odličan izbor kada poželite originalan i jedinstveni poklon za sve prilike. Specijalnost naše firme koja uspešno posluje od 2003. godine, jeste unikatno brendiranje satova: ručnih muških, ženskih i dečijih, zidnih ili stonih satova.

U ponudi imamo širok izbor kvalitetnih CASIO, Q&Q Citizen, COVER, DIESEL, GUESS, VICEROY, DOXA, Swiss Military, Mark Maddox, FESTINA i drugih modela satova koje možemo doraditi u skladu sa Vašim idejnim rešenjem pločice ili gravirati, bez obzira da li je u pitanju dečiji, ženski ili muški promotivni sat.

GB-CLOCKAN nudi veliki izbor različitih već pripremljenih obeležja koji se mogu naći na pločici Vašeg sata:

 • obeležja Srbije i Beograda, drugih zemalja i gradova: ručni sat sa grbom Beograda, ručni sat Srbija, zidni sat Srbija, stoni sat Srbija, Beograd ručni i zidni sat; 
 • automobilske oznake: BMW ručni sat, Audi ručni reklamni sat, Alfa Romeo sat, Mercedes ručni sat, VW ručni sat;
 • sportski grbovi i oznake: Partizan ručni sat, Zvezda ručni sat, Barselona sat, Real Madrid sat, Manchester United sat, Juventus sat, Arsenal ručni sat;
 • horoskopski znaci...

Izrađeni prema Vašoj zamisli, promotivni časovnici i satovi GB-CLOCKAN svojim atraktivnim izgledom oduševiće sve kojima su namenjeni, bilo da su u pitanju Vaši poslovni partneri ili neka posebno draga osoba. Naše stručno i profesionalno osoblje trudi se da izađe u susret svim zahtevima klijenata, nastojeći da kroz vizuelizaciju i izradu uzoraka zajedno dođemo do željenog izgleda Vašeg reklamnog sata.

Promotivni satovi sa Vašim logom, omiljenim automobilskim znakom, horoskopskim znakom ili grbom voljenog kluba, izrađuju se u nakraćem mogućem roku, uz vrhunski kvalitet usluge. Na sve proizvode dajemo odgovarajuću garanciju u trajanju od 2 godine, sa ciljem da sa našim kupcima gradimo trajne i personalizovane odnose zasnove na satisfakciji i poverenju.

U našoj zanatskoj radionici ne postoji maloprodajni deo, tako da direktnim dolaskom na našu adresu nećete moći da vidite proizvode koji Vas zanimaju. Sat moramo prvo izraditi prema Vašoj narudžbini i spremiti za preuzimanje. Sve zainteresovane pozivamo da nas kontaktiraju putem telefona ili e-maila, a nudimo i mogućnost dostave proizvoda na Vašu adresu.

Bilo da želite muški ili ženski sat sa logom Vaše firme, promotivni reklamni satovi GB-CLOCKAN su pravi izbor za Vas. Napravite iskorak i uložite u marketing koji traje!

Unikatno brendiranje satova sa logotipom i bojama Vaše firme
Ručni satovi, digitalni satovi, kvarcni satovi vodećih svetskih brendova
Dorada, graviranje i štampa na satu

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem telefona ili e-maila:
064/128-64-93
office@clockan.rs

Promotivni reklamni satovi GB-CLOCKAN, Nehruova 102, Novi Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  BPM - satovi i nakit, Merkator centar Beograd, Ušće shopping center, Novi Beograd, Beograd
  Sat trade satovi i nakit, Bulevar Vojvode Mišića 14, Beogradski bazar Hala 8, Savski venac, Beograd
  Crazy Time-satovi i nakit, Batajnicki drum 1, I sprat, ( TC BN BOS, Zemun ), Zemun, Beograd
  OTKUP luksuznih satova (064/9876543), Bulevar Mihajla Pupina 10E (YUBC), Novi Beograd, Beograd
  LA-MA d.o.o. - satovi Aurum, Jurija Gagarina 149 / lok.7, Novi Beograd, Beograd
  Lolita satovi, Jurija Gagarina 16, lok 127, TC Delta City, Novi Beograd, Beograd