Hram lepote Faraon

  • 1
4.75 | 4 ocena

O nama - HRAM LEPOTE FARAON


Hram lepote Faraon je salon koji neguje tradicionalnu prirodnu egipatsku kozmetiku i nalazi se u Nevesinjskoj ulici, broj 1, na Vračaru. Recepture sačuvane na papirusu koje su poznate i priznate u svetu, u svom izvornom obliku, sada su dostupne i u Beogradu.

Svi naši tretmani su bazirani na vekovnom iskustvu proverenih receptura egipatskih kraljica. Naš imperativ je da sačuvamo Vašu lepotu i mladost, uz obilje preparata ukomponovanih tako da sjajno dopunjuju i regenerišu Vašu kožu.

Hram lepote Faraon nudi Vam sledeće usluge:

  • -Egipatska depilacija
  • -Egipatska masaža
  • -Tutankamon tretman lica
  • -Nefertiti ekstra zlatna maska


Egipatska depilacija je najstarija metoda ukljanjanja neželjenih dlačica, koja je poslednjih godina ponovo postala popularna. Šećerna pasta se lepi samo za dlačice, ne i za kožu, zbog čega je ovaj tretman manje bolan. Istovremeno odstranjuje izumrele ćelije kože, zbog čega koža postaje svilenkasta i glatka. Ovaj način depilacije je pogodan za osetljivu kožu, jer ne izaziva crvenilo i iritaciju, a deluje i antialergijski. Takođe, egipatska depilacija rešava problem uraslih dlačica, a njeni rezultati traju od 4-6 nedelja.

Egipatska masaža opisana je još u drevnim spisima koji se čuvaju u Egiparskom muzeju u Kairu, a koji se i danas koriste. Iako je originalna egipatska masaža trajala četiri sata, njene nove varijacije su kraće. Jedinstvenost ove vrste masaže je u činjenici da je telo podeljeno na piramide. Ramena, leđa i struk formiraju prvu piramidu, druga piramida se proteže od struka do stopala i uključuje stopala, noge i bokove, dok vrat i glava čine treću piramidu.

Ova vrsta masaže je fokusirana na stimulisanje mesta živčanog sistema, a ne na mišiće. Terapeut prati živčana mesta od vrha glave do nožnih prstiju i time stimulira celo telo. Tehnika uključuje kombinaciju lagane masaže i masaže mišića, toplo masiranje i masiranje u talasima.

Ovi osnovni pokreti izdužuju i istežu neaktivne mišiće, dok se u isto vreme stimulira cirkulacija krvi i limfe. Svaka egipatska masaža je jedinstvena, jer su sva tela različita. Pre nego što se započne egipatska masaža, maser proučava Vaše duhovne kvalitete, kao i astrološki znak.

Pored egipatske depilacije i masaže, hram lepote Faraon nudi Vam broje tretmane lica za sve tipove problematične kože. Zlatna maska za lice izbrisaće sve tragove umora, očistiti i osvežiti Vaše lice i vrat. Tutankamon je specijalni tretman sa izrazito brzim efektom na koži, koji pomaže kod bubuljica, masne kože sa proširenim porama, hiperpigmentacije, profilaktike starenja kože, kao i ožiljaka nastalih kao posledica bubuljica.

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak od 10h-20h
Subota od 10h-16h

Sve dodatne informacije o našim tretmanima, možete dobiti na telefone:
Tel: 011/ 244 66 77
Mob: 061/ 306 31 32

Hram lepote Faraon, Nevesinjska 1, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

09.08.2018 03:20
Sofija Katanic

Fenomenalan i jedinstven tretman lica i tela ce vas sacekati u Hramu lepote FARAON. Pored jedinstvenih i veoma delotvornih tretmana lica tu su i izvrsne masaze. Moje pohvale i preporuke.

24.05.2016 10:48
Ana Milosavljevic

Jedinstvena ponuda u nasem gradu samo u salonu lepote Faraon.Njihov sam redovni gost i prezadovoljna sam uslugom.Specificni su jer neguju vase telo vekovnim tretmanima egipatskih kraljica.Svi preparati se pripremaju po egipatskoj recepturi.

07.08.2015 01:56
Ružica Manojlović

Hram lepote Faraon Beograd je najbolji salon lepote u gardu! Pozdrav za divne dame iz salona

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Saloni lepote
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Hram lepote Faraon
  • Hram lepote Faraon Beograd,
  • Hram lepote Faraon u Beogradu,
  • HRAM LEPOTE FARAON radno vreme