O nama - SALON LEPOTE AVANGARD IN


Salon lepote „Avangard In“ pronaći ćete u Đevđelijskoj ulici broj 20, kod Đeram pijace, na teritoriji opštine Zvezdara. Iako smo relativno skoro započeli sa svojim radom, iza nas je više od 10 godina iskustva u poslovima nege Vašeg lica i tela, što nas čini Vašim najboljim izborom.

Nastojimo da zadovoljimo sve Vaše želje i potrebe, kako bi pre svega uklonili sitne nesavršenosti i istakli u prvi plan Vašu lepotu i jedinstvenost. Ne obećavamo Vam nemoguće, ali smo spremni da uradimo sve što je u našoj moći za Vaš besprekoran izgled.

Usluge koje Vam pruža salon lepote „Avangard In“:


Naša misija je da pre svega Vi budete zadovoljni sopstvenim izgledom, odnosno uslugom koju smo Vam pružili. Štedeći Vaše vreme i novac, težimo ka tome da individualnim pristupom svakom od Vas, pokažemo da je moguće probuditi skrivenu lepotu.

Ukoliko je Vaša kosa lošeg kvaliteta i gotovo beživotna, nudimo Vam jedinstveno rešenje u vidu botoksa za kosu, koji će je dubinski obnoviti i pomoći joj da postane čvršća, nežnija i elastičnija. Ne morate više da sanjate o kosi kao sa reklama, kada uz botoks za kosu, ista može postati i Vaša stvarnost.

Depilaciju u našem salonu lepote vršimo toplim i hladnim voskom po Vašoj želji, nakon čega istu ostavljamo savršeno mekom i glatkom. Ukoliko se opredelite za topli vosak, ujedno će isti poslužiti i kao piling za kožu, koja će postati baršunasto nežna.

Savremeno doba u kom živimo ne ostavlja dovoljno prostora za svakodnevne fizičke aktivnosti i vežbe koje su neophodne kako bismo se osećali bolje i zdravije. Naš salon lepote je tu da Vam ponudi mogućnost vežbanja bez napora u vidu elektro stimulacije, koja će zategnuti Vašu kožu, podići njen tonus, smanjiti celulit i ubrzati Vaš metabilizam.

Naša preporuka nakon napornog dana je masaža po Vašem izboru, sportska, relaks, terapautska, parcijalna ili anticelulit, koja će Vam vratiti neophodnu energiju.

Detaljnije informacije možete potražiti na našem sajtu:
http://www.avangard.in.rs/

Depilacija, elektro stimulacija, masaža, botoks za kosu i korekcija obrva, do Vašeg savršenog izgleda.
Očekujemo Vas.

Salon lepote „Avangard In“ Đeram, Zvezdara, Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

10.03.2020 03:01
Neregistrovan korisnik

Super salon lepote u Bulevaru, blizu Djerma.

10.08.2018 03:05
Svetlana Andric

Zanima me koja je cena botoxa za kosu kod vas?Hvala unapred!

16.09.2014 09:35
Jelena

Zdravo, Slavice. Naravno da je botoks preporučljiv za blajhanu kosu, kao i za sve hemijski tretirane kose, kao i prirodne, radi oporavka. Botoks jedino slabo reaguje na kosu tretiranu keratinom.

15.09.2014 05:06
slavica

da li je botoks za kosu preporucljivo raditi na blajhanoj kosi?

15.07.2014 03:08
tijanica

ako zivite na zvezdari avangard in je odlican salon za depilaciju, masazu, kosu...

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Saloni lepote
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Avangard In salon lepote
  • Avangard In salon lepote,
  • depilacija toplim voskom zvezdara djeram,
  • elektro stimulacija zvezdara djeram,
  • masaza zvezdara djeram,
  • Avangard In,
  • botoks za kosu zvezdara djeram,
  • korekcija obrva zvezdara djeram,
  • Avangard In salon lepote radno vreme