O nama - IGRAONICA I ROĐENDAONICA URBAN KIDS

Igraonica i rođendaonica Urban Kids nalazi se u strogom centru Kragujevca i savršeno je mesto za igru i rođendansku zabavu mališana svih uzrasta. Atraktivna lokacija, jedinstveno uređen prostor koji je potpuno nov i u jednom nivou, veliki broj različitih sadržaja, popularne cene, stručno i ljubazno osoblje, samo su neke od prednosti koje Vam nudimo.

Igraonica Urban Kids nudi:

  • kreativne sadržaje
  • kafeteriju (za odrasle)
  • proslave dečijih rođendana (u trajanju od dva sata ili duže)
  • veliki izbor termina
  • popularne cene

Sa željom da kod mališana razvijamo maštu i inteligenciju, osmislili smo prostor u kome se nalaze brojni kreativni sadržaji: dečija kuhinjica, radionica, garderobić za maskiranje i sl.

Ljubitelji pevanja mogu da se oprobaju u karaokama, uz brojne popularne hitove domaće i strane muzike. Animatori će po potrebi obući različite kostime popularnih dečijih junaka, crtati po licima mališana (face painting), a svim klincima i klincezama na raspolaganju su i igrice Sony playstation-a i mogućnosti čarobnog X-box uređaja.

U okviru naše igraonice nalazi se i poseban prostor namenjen roditeljima koji mogu da uživaju u vrhunskoj kafi, ili osvežavajućem piću i dobroj muzici, dok čekaju svoje mališane da završe sa igrom.

Zahvaljujući lokaciji u centru grada, igraonica rođendaonica Urban Kids je idealno mesto za proslavu rođendana dece svih uzrasta. Sve proslave su zatvorenog tipa i traju u periodu od 2h, a po vašoj želji mogu biti i duži. Nudimo veliki broj termina za proslave rođendana, radnim danima od 12h - 22h i vikendom od 10h - 22h, po veoma pristupačnim cenama.

Nazovite i zakažite željeni termin, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.

Radno vreme:

ponedeljak - petak 12 -22h
subota/nedelja 10 - 22h

Pratite nas i putem društvenih mreža:

FB: decijaigraonicaurbankids

Igraonica rođendaonica Urban Kids, Karađorđeva 12a (strogi centar grada), Kragujevac

Iskustva i preporuke posetilaca

08.02.2020 02:14
Neregistrovan korisnik

Jako ljubazne devojke, posvecene deci kao i roditeljima!! Precista igraonica I sve preporuke za Urban Kids!

23.08.2019 09:36
Sanja Radović

Svidela mi se lokacija ove igraonice i veliki prostor za igru za moja dva mališana.

Preporuka za sve one koji se dvoume da li rođendan da slave u igraonici, definitivno da, ja sam se odlučila za Urban Kids.

05.08.2019 02:41
Miroslav Dečanski

Jako prijatna atmosfera u ovoj igraonici, izašli su mi maksimalno u susret za sve naše zahteve vezano za proslavu rođendana naše dvoje dece. Dobra zabava, jer su im animacije fantastične i sa moje strane preporuka ukoliko negde van kuće želite da proslavite rođendan vaše dece.

11.05.2019 01:07
Dušica Despotović

U Rođendaonici i igraonici Urban Kids pronaćićete zabavu za Vaše mališane svih uzrasta! Svaka preporuka kako za svakodnevnu igru dece, tako i za organizaciju dečijih rođendana, gde Vaši mališani mogu uživati u zanimljivim sadržajima za animaciju dece.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Rođendaonice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Igraonica rođendaonica Urban Kids
  • Dečija igraonica Uban Kids,
  • Uban Kids Dečija igraonica Kragujevac,
  • Dečije igraonice u Kragujevcu,
  • Urban Kids Kragujevac,
  • igraonica Urban Kids radno vreme