Rođendaonica Super Heroji

5.0 | 5 ocena
Ulica: Nikole Pašića 7đ
Grad: Kragujevac
Rođendaonica Super Heroji
Mobilni: 060/

O nama

ROĐENDAONICA SUPER HEROJI

Rođendaonica Super Heroji organizuje najlepše proslave rođendana za decu uzrasta od 2 do 14 godina u samom centru Kragujevca. Prostor igraonice sa diskotekom za tinejdžere i roditeljskim delom, obuhvata oko 250 m2, što našu rođendaonicu svrstava među najveće u gradu.

Kapacitet rođendaonice Super Heroji je 50 odraslih i 60 dece koju očekuje veliki izbor sadržaja prilagođen svim generacijama. Za roditelje je rezervisan poseban prostor po principu kafića iz koga se pruža odličan pogled na igraonicu. Takođe, postoji i odvojen deo za pušače.

Sve neustrašive avanturiste i heroje u našoj igraonici očekuju najveći zip line (lijana), veliki lavirint, vulkan, kao i bogat dečiji vozni park. Posebno osmišljen kutak za devojčice i kutak za dečake omogućava im da kroz igru, razvijaju svoju maštu i kreativnost.

Igraonica Super Heroji poseduje i specijalno uređen kutak za sve sportske heroje u kome se nalaze fudbalski teren, pikado, stoni fudbal, stoni tenis, bilijar, kao i Sony Playstation konzole sa uvek aktuelnim igricama. Za naše najmlađe i najslađe drugare, tu su brojne igračke za prohodavanje.

Diskoteka za tinejdžere je odličan izbor za sve roditelje čija su deca prerasla klasične igraonice i žele nešto drugačiju proslavu rođendana. U našoj diskoteci koja je opremljena vrhunskim ozvučenjem, black light svetlima, karaokama i balončićima, tinejdžeri će uživati u pravoj disko atmosferi uz omiljene hitove popularnih izvođača.

Rođendaonica Super Heroji nudi nekoliko različitih paketa za proslavu divnog dana:

-PAKET M – do 15-oro dece, uključuje dvočasovnu animaciju, crtanje po licu i korišćenje sadržaja igraonice koji su prilagođeni uzrastu. Kada je u pitanju posluženje deci je na raspolaganju neograničeno konzumiranje sokova i pizze. Specijalan poklon za slavljenika su pozivnice i vaučeri sa popustima za našu igraonicu.

-PAKET L – do 15-oro dece, podrazumeva isto što i paket M, uz mogućnost crtanja po licu neonskim bojama i žurku po želji slavljenika.

-PAKET B – do 15-oro dece, uključuje paket L i tinejdžersku žurku po želji slavljenika. Specijalan poklon za slavljenika i njegove drugare su svetleće narukvice, karaoke ili neon party.

Ako želite da rođendan Vašeg deteta bude posvećen njegovom omiljenom crtanom ili sportskom heroju, u našoj rođendaonici postoji mogućnost organizacije proslave na određenu temu po želji slavljenika. Naše profesionalno i ljubazno osoblje pružiće Vam svu neophodnu pomoć oko pripreme proslave: dekoracija prostora, ketering, slatki stolovi, maskote, pinjate...

Pored rođendana, novina u ponudi naše igraonice je čuvanje i igranje dece po satu. Posetite nas i budite Super Heroj svaki dan!

Radno vreme:

svaki dan od 09-21h

Pratite nas putem društvenih mreža:

Facebook stranica:

Facebook profil:

Instagram:

Rođendaonica Super Heroji, Nikole Pašića 7đ (iza Ureda, stazicom pored Raiffeisen banke), Kragujevac

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Dušica Despotović
  12.03.2019 10:14

  U Super Herojima uvek se dobro provedemo! U njihovoj rođendaonici proslavila sam rođendane oba deteta i prezadovoljna sam jako ljubaznim osobljem i velikim prostorom koji može da primi sve drugare mojih mališana.

  Firme u blizini

  Igraonica rođendaonica Urban Kids, Karađorđeva 12a, Kragujevac
  Rođendaonica Vrtić Iskrica, Dragoljuba Milovanovića Bene 11, Kragujevac