O nama - ROĐENDAONICA SUPER HEROJI


Rođendaonica Super Heroji organizuje najlepše proslave rođendana za decu uzrasta od 2 do 14 godina u samom centru Kragujevca. Prostor igraonice sa diskotekom za tinejdžere i roditeljskim delom, obuhvata oko 250 m2, što našu rođendaonicu svrstava među najveće u gradu.

Kapacitet rođendaonice Super Heroji je 50 odraslih i 60 dece koju očekuje veliki izbor sadržaja prilagođen svim generacijama. Za roditelje je rezervisan poseban prostor po principu kafića iz koga se pruža odličan pogled na igraonicu. Takođe, postoji i odvojen deo za pušače.

Sve neustrašive avanturiste i heroje u našoj igraonici očekuju najveći zip line (lijana), veliki lavirint, vulkan, kao i bogat dečiji vozni park. Posebno osmišljen kutak za devojčice i kutak za dečake omogućava im da kroz igru, razvijaju svoju maštu i kreativnost.

Igraonica Super Heroji poseduje i specijalno uređen kutak za sve sportske heroje u kome se nalaze fudbalski teren, pikado, stoni fudbal, stoni tenis, bilijar, kao i Sony Playstation konzole sa uvek aktuelnim igricama. Za naše najmlađe i najslađe drugare, tu su brojne igračke za prohodavanje.

Diskoteka za tinejdžere je odličan izbor za sve roditelje čija su deca prerasla klasične igraonice i žele nešto drugačiju proslavu rođendana. U našoj diskoteci koja je opremljena vrhunskim ozvučenjem, black light svetlima, karaokama i balončićima, tinejdžeri će uživati u pravoj disko atmosferi uz omiljene hitove popularnih izvođača.

Rođendaonica Super Heroji nudi nekoliko različitih paketa za proslavu divnog dana:

-PAKET M – do 15-oro dece, uključuje dvočasovnu animaciju, crtanje po licu i korišćenje sadržaja igraonice koji su prilagođeni uzrastu. Kada je u pitanju posluženje deci je na raspolaganju neograničeno konzumiranje sokova i pizze. Specijalan poklon za slavljenika su pozivnice i vaučeri sa popustima za našu igraonicu.

-PAKET L – do 15-oro dece, podrazumeva isto što i paket M, uz mogućnost crtanja po licu neonskim bojama i žurku po želji slavljenika.

-PAKET B – do 15-oro dece, uključuje paket L i tinejdžersku žurku po želji slavljenika. Specijalan poklon za slavljenika i njegove drugare su svetleće narukvice, karaoke ili neon party.

Ako želite da rođendan Vašeg deteta bude posvećen njegovom omiljenom crtanom ili sportskom heroju, u našoj rođendaonici postoji mogućnost organizacije proslave na određenu temu po želji slavljenika. Naše profesionalno i ljubazno osoblje pružiće Vam svu neophodnu pomoć oko pripreme proslave: dekoracija prostora, ketering, slatki stolovi, maskote, pinjate...

Pored rođendana, novina u ponudi naše igraonice je čuvanje i igranje dece po satu. Posetite nas i budite Super Heroj svaki dan!


Radno vreme:
svaki dan od 09-21h

Pratite nas putem društvenih mreža
Facebook stranica: Igraonica-SUPER-heroji
Facebook profil: mlb.superheroji.9
Instagram: @superheroji

Rođendaonica Super Heroji, Nikole Pašića 7đ (iza Ureda, stazicom pored Raiffeisen banke), Kragujevac

Iskustva i preporuke posetilaca

12.03.2019 10:14
Dušica Despotović

U Super Herojima uvek se dobro provedemo! U njihovoj rođendaonici proslavila sam rođendane oba deteta i prezadovoljna sam jako ljubaznim osobljem i velikim prostorom koji može da primi sve drugare mojih mališana.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Rođendaonice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Rođendaonica Super Heroji
  • Rođendaonica Super Heroji,
  • Rođendaonice u Kragujevcu,
  • Super Heroji Kragujevac,
  • Dečija rođendaonica Super Heroji radno vreme