O nama - DEČIJA ROĐENDAONICA PUMBA


AKCIJA!!

Ponedeljak i sreda 10% samo na all inclusive ponudu (piće+hrana za decu)!

Dečija rođendaonica Pumba nalazi se na Senjaku i prepoznatljiva je po najlepšim proslavama rođendana van gradske gužve, u prirodnom ambijentu i po najpovoljnijim cenama u gradu. Smeštena u privatnu kuću na više od 150 m2, okruženu zelenilom i savršeno opremljena za bezbrižnu dečiju igru, naša rođendaonica je idealno mesto za različite vrste proslava poput rođendana, krštenja i žurki.

NOVO

  • - bašta!
  • - diskoteka!
  • - pinjate!

Rođendaonica Pumba svim mališanima uzrasta do 10 godina pruža mogućnost da na najlepši mogući način proslave svoj rođendan koji će zauvek pamtiti. Kapacitet rođendaonice Pumba je 40 odraslih i oko 20 dece, a glavna karakteristika naših rođendana je intimna, porodična atmosfera koja oduševljava sve naše i Vaše goste.

Kreativno uređen prostor ispunjen je zanimljivim sadržajima koji garantuju nezaboravan provod za sve mališane. Centralno mesto u rođendaonici zauzima 3D lavirint igraonica, a svim ljubiteljima igrica na raspolaganju su najsavremenije SonyPlaystation konzole. Za starije drugare, tu je dečija diskoteka sa svim pratećim zvučnim i svetlosnim efektima – kugla, laseri...

Dečiji rođendani Pumba su zatvorenog tipa, a u cenu je uračunat zakup prostora na 2,5 sata, samo za Vas i Vaše goste. U zavisnosti od Vaših želja možete iznajmiti samo prostor, ukoliko se opredelite da donesete Vaše piće, ili izabrati naše all inclusive pakete koji uključuju: parti program (čaše, tanjiri, ovali, escajg, vatromet, svećice, pozivnice...), animatore za decu, konobara, šankera, posluženje za decu, neograničeno bezalkoholno piće za odrasle, sve vrste kafa i domaća piva u limenkama.

Mališanima su na raspolaganju svi sadržaji igraonice, a posebno će ih oduševiti face painting (umetnost slikanja po licu). Uz naše vedre animatore i svečanu atmosferu, deca će uživati u svakom sekundu proslave. Takođe, nudimo mogućnost angažovanja profesionalnog fotografa, kao i razne vrste pinjati.

Dečija rođendaonica Pumba organizuje i kreativne radionice za decu uzrasta iznad pet godina. Uz pomoć naših instruktora, deca prave razne predmete od različitih materijala koje na kraju mogu da ponesu kao lepu uspomenu na divno druženje.

Roditeljima i njihovim gostima na raspolaganju je poseban prostor u kome je dozvoljeno pušenje, kao i prelepo dvorište idealno za uživanje u letnjem periodu. U sklopu rođendanice Pumba nalazi se šank sa pratećom opremom, rashladna vitrina, kao i odvojeni toaleti za decu i odrasle. Takođe, svim našim gostima na raspolaganju je veliki parking prostor.

Cenovnik naših usluga:

Zakup prostora 2,5 h, dve devojke za animaciju, konobar, šanker, kompletan party program (čaše, tanjiri, escajg, grejač za roštilj, vatromet za tortu, pozivnice...) - 80 evra


ALL INCLUSIVE:
Do 10 dece 20 odraslih - 130e
Do 20 dece 40 odraslih - 160e

Ponuda uključuje:
-prostor 2,5h
-dve devojke za animaciju
-konobar, šanker
-kompletan party program (čaše, tanjiri, escajg, grejač za roštilj, vatromet za tortu, pozivnice...)
-piće ( kafe, sokovi, pivo)
-hrana za decu (pizza)ULTRA ALL INCLUSIVE:
Do 10 dece 20 odraslih - 240e
Do 20 dece 40 odraslih - 290e

Ponuda uključuje:
-prostor 2,5h
-dve devojke za animaciju
-konobar, šanker
-kompletan party program (čaše, tanjiri, escajg, vatromet za tortu, pozivnice...)
-piće ( kafe, sokovi, pivo)
-hrana (pizze za decu, mešani roštilj, koktel pecivo, salate)
-torta ( ukus i izgled po izboru slavljenika)


Najlepši dečiji rođendani Pumba, po Vašoj meri i popularnoj ceni.
Rođendaonica Pumba – idealno mesto za dečiju igru, zabavu i proslavu rođendana.

Radno vreme:
Svaki dan od 09-21h

Posetite našu Facebook stranicu: https://sr-rs.facebook.com/pages/igraonica-Pumba/251815828204023

Dečija rođendaonica Pumba, Sanje Živanovića 19, Senjak, Beograd.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Rođendaonice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Dečija rođendaonica Pumba
  • decija rodjendaonica pumba,
  • decija rodjendaonica pumba radno vreme,
  • decija rodjendaonica pumba kontakt telefon,
  • rodjendaonica pumba,
  • deciji rodjendani pumba