Riblji restoran Čarda mačak
Riblji restoran Čarda mačak
Kamenjar bb
Novi Sad Pozovi

Prepustite se čarima Dunava u jedinstvenom ambijentu restorana Čarda Mačak. Na samo 5km od centra Novog Sada, očekuje Vas prava prirodna oaza u kojoj možete da uživate u vrhunskim ribljim specijalitetima, odličnom vinu i najlepšoj pesmi tam...
Pročitaj više

  • 2
  • %
5.0 | 2 ocena
Korisnik je dodao stavku Smuđ iz cenovnika kao omiljenu.
Riba ribi grize rep
Riba ribi grize rep
Bulevar Cara Lazara 46
Novi Sad Pozovi

Prepustite se čarima Mediterana u Novom Sadu, posetite riblji restoran Riba Ribi Grize Rep. Na našem meniju očekuju Vas uvek sveži primerci rečne ribe pripremljene na roštilju, kao i drugi mediteranski specijaliteti, koji se spremaju po origi...
Pročitaj više

  • 3
4.7 | 6 ocena
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Riblji restorani

Iskustva i preporuke posetilaca

Jana Stankovic
01.08.2017 01:36

Carda Macak je najbolji riblji restoran koji posotji u Novom Sadu. Meni se posebno svidja ne samo to sto u njemu u svako doba dana postoji sveza riba na meniju vec i to sto u ovom ribljem restoranu uvek mozete da probate veliki izbor domacih vina. Naravno, postoje tu i druga strana vina ali su domaca glavna.

Marko Petrovic
10.07.2017 02:10

Meni je najvaznije da je riba u ovom restoranu veoma sveza.

Biljana Brankovic
04.07.2017 12:27

Carda Macak je odlican riblji restoran od kojeg po mom misljenju ne postoji ni jedan bolji.

Dusan Markovic
23.05.2017 12:24

Iz licnog iskustva mogu da kazem da Carda Macak predstavlja ubedljivo najbolji riblji restoran koji postoji u Novom Sadu. Pre svega, ono sto je najvaznije je to da je u njemu riba uvek sveza.

Ana Milosavljevic
17.05.2017 12:43

Sa zeljom da ostvare uspesnu saradnju sa klijentima,nude vam brzu i efikasnu uslugu, kao i izuzetno povoljne cene usluga.Vrlo rado ce vam izaci u susret i pouzdano zavrsiti kompletnu proceduru oko pribavljanja vize za Juznoafricku Republiku.