O nama - ČARDA MAČAK

Smešten u neposrednoj blizini Dunava, riblji restoran Čarda Mačak je pravi izbor kada poželite predah od užurbane svakodnevice. Na samo 5km od centra Novog Sada, u naselju Kamenjar, očekuje Vas prelep prirodni ambijent u kome se možete prepustiti uživanju u specijalitetima dunavskih alasa, odličnim fruškogorskim vinima i najlepšim notama tamburaša.

Rustičan ambijent restorana Čarda Mačak podsetiće Vas na neka davna vremena kada je znalo da se uživa. Tokom letnjih dana našim gostima na raspolaganju je prelepa bašta sakrivena u hladu stoletnog drveća. Uz blagi povetarac sa reke i opuštajuću atmosferu imaćete utisak da je kod nas vreme zauvek stalo.

Zahvaljujući blizini Dunava, u ponudi restorana Čarda Mačak očekuje Vas bogata ponuda pečene i pohovane rečne ribe: som, smuđ, pastrmka... Posebno naglašavamo da smo jedina čarda koja u svojoj ponudi uvek ima kečige. Kod nas možete probati i pravu alasku riblju čorbu, kao i riblji paprikaš, bez kostiju.

Specijalitet restorana je dimljeni šaran i smuđ a la Orly, koje za Vas spremaju vrhunski majstori kulinarstva. Nismo zaboravili ni sve ljubitelje mesa kojima nudimo najlepše specijalitete sa roštilja na ćumur. Posebno mesto u našoj ponudi zauzima vinska karta na kojoj se nalaze najbolja fruškogorska vina.

Restoran Čarda Mačak organizuje i sve vrste proslava, kao što su: svadbe, rođendani, krštenja, mature, poslovni ručkovi..., u jedinstvenom ambijentu. Kada poželite da se dobro provedete, svratite do Mačka, gde Vas svako veče očekuje pesma tamburaša.

Prepustite se čarima Dunava u jedinstvenom ambijentu restorana Čarda Mačak!

Radno vreme:
svaki dan od 10-23h

Telefon za rezervacije i kućnu dostavu:
064/123-193-4

Čarda Mačak, Kamenjar bb, Novi Sad

Iskustva i preporuke posetilaca

01.08.2017 01:36
Jana Stankovic

Carda Macak je najbolji riblji restoran koji posotji u Novom Sadu. Meni se posebno svidja ne samo to sto u njemu u svako doba dana postoji sveza riba na meniju vec i to sto u ovom ribljem restoranu uvek mozete da probate veliki izbor domacih vina. Naravno, postoje tu i druga strana vina ali su domaca glavna.

10.07.2017 02:10
Marko Petrovic

Meni je najvaznije da je riba u ovom restoranu veoma sveza.

04.07.2017 12:27
Biljana Brankovic

Carda Macak je odlican riblji restoran od kojeg po mom misljenju ne postoji ni jedan bolji.

23.05.2017 12:24
Dusan Markovic

Iz licnog iskustva mogu da kazem da Carda Macak predstavlja ubedljivo najbolji riblji restoran koji postoji u Novom Sadu. Pre svega, ono sto je najvaznije je to da je u njemu riba uvek sveza.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Riblji restorani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Riblji restoran Čarda mačak
  • carda macak riblji restoran,
  • carda macak riblji restoran radno vreme,
  • carda macak riblji restoran kontakt telefon,
  • riblji restoran carda macak,
  • riblji restorani novi sad,
  • dimljeni saran i smudj a la orly