JELA OD RIBE | ||
1. Riblja čorba | 250 3 |
|
2. Som šnicla sa plotne | 2200/kg 1 |
|
3. Som fileti sa plotne | 3000/kg 3 |
|
4. Smuđ sa plotne | 2400/kg 2 |
|
5. Deverika na talandari | 800/kg 13 |
|
6. Tostolobik sa plotne | 1200/kg 0 |
|
7. Šaran na talandari | 2000/kg 2 |
|
8. Pastrmka sa plotne | 1500/kg 2 |
|
9. Skuša sa plotne | 1000/kg 0 |
|
10. Lignje na žaru 350gr | 1100 1 |
|
11. Riblje pljeskavice 350gr | 450 1 |
VARIVA | ||
1. Krompir salata | 250 4 |
|
2. Dalmatinsko varivo | 250 0 |
|
3. Pomfrit | 200 0 |
SALATE | ||
1. Paradajz sa sirom | 230 0 |
|
2. Šopska salata | 230 0 |
|
3. Srpska salata | 200 0 |
|
4. Kupus salata | 180 0 |
|
5. Zelena salata | 200 0 |
|
6. Masline 100g | 180 0 |
JELA OD MESA | ||
1. Ćevapi 300g | 650 1 |
|
2. Domaća kobasica 300g | 650 0 |
|
3. Pileće belo 300g | 650 0 |
|
4. Kobasica sa kačkavaljem 300g | 650 0 |
|
5. Dimljena vešalica 300g | 850 0 |
|
6. Hrskava krilca 1 / 5 | 350 0 |
ZIMSKI MENI | ||
1. Kuvana kolenica 1kg | 900 0 |
|
2. Sarma | 400 0 |
|
3. Podvarak sa mesom | 400 0 |
|
4. Podvarak sa dimljenim šaranom | 600 2 |
|
5. Pihtije | 300 2 |
|
6. Juneći gulaš | 450 0 |
|
7. Svinjski gulaš | 400 0 |
|
8. Prebranac posni | 250 0 |
|
9. Prebranac sa kobasicom | 400 0 |
|
10. Rebra iz sača 300g | 500 0 |
|
11. Sardina 100g | 250 0 |
|
12. Belolučena paprika | 230 1 |
|
13. Belolučena ljuta | 50 1 |
|
14. Kiseli kupus | 220 1 |
|
15. Turšija | 200 0 |
|
16. Ajvar 100g | 200 0 |
PRILOZI | ||
1. Parče hleba | 20 0 |
|
2. Korpica hleba | 100 1 |
DEZERTI | ||
1. Baklava | 200 0 |
|
2. Kolač kuće | 200 1 |