Dodaj firmu

Cenovnik za Restoran Kovač - Restoran Kovač

4.9 | 123 ocena
Član 5 godina
Hleb
1. Domaći hleb - porcija
75
Pečenje ispod sača
1. Teletina ispod sača
3160
2. Jagnjetina ispod sača
3160
Hladna predjela
1. Kovač hladna zakuska (za više osoba)
2450
2. Paprika u pavlaci porcija 100gr
390
3. Zlatarski sir 100gr
450
4. Kajmak i sirni namaz, urnebes (po želji gosta)
500
5. Kravlji sir sa tartufima 100gr
1250
6. Njeguška pršuta porcija 100gr
1350
7. Goveđa pečenica porcija 100gr
1390
Topla predjela
1. Proja sa duvan čvarcima i kajmakom
460
2. Rolovane suve šljive u slanini na rukoli
520
3. Pohovana paprika punjena sirom (porcija)
550
4. Pržena pileća džigerica sa karamelizovanim crvenim lukom
750
5. Sarmice od telećeg mesa sa aromatičnim mileramom
850
6. Domaće flekice sa vrganjima i biftekom
920
7. Grilovani koziji sir na namazu od pečene paprike i belog luka
920
8. Miks pečuraka na žaru
1350
Lagani obrok
1. Salata od ćuretine sa fetom i orasima
950
2. Salata od bifteka sa parmezanom i pinjolima
1050
3. Hladna teletina sa krem prelivom od tunjevine (Vitello Tonnato)
1250
4. Karpaćo od bifteka
1250
5. Tatar biftek (za 1 osobu)
1580
Supe i čorbe
1. Krem bela čorba od teletine i pilećih grudi
385
2. Pileća supa sa domaćim rezancima
385
3. Ljuto-kisela paradajz čorba sa domaćim flekicama i dimljenim sirom
435
Tradicionalno srpsko
1. Srpski miks roštilj za dve osobe - ćevap, uštipak, rebro, kobasica 550gr
1650
2. Ćevapi - 8 komada porcija
820
3. Pljeskavica
820
4. Dimljeno špic rebro
1150
5. Punjena pljeskavica
1300
6. Zapečene lovačke šnicle sa dimljenim sirom
1300
7. Leskovačka mućkalica sa telećim mesom
1350
8. Zapečena dimijena butkica sa domaćom testeninom
1650
9. Tradicionalna karađorđeva šnicla od telećeg mesa
1750
Specijaliteti restorana Kovač
1. Kovač delikates miks za dve osobe 550gr
3350
2. Teleći kotleti
1600
3. Jagnjeći kotleti
1950
4. Biftek taljata sa tartufima
2650
5. Pileći file na žaru
1050
6. Tagliata od pilećeg belog mesa prelivena salsom od paradajza
1420
7. Medaljoni od filea u sosu od višanja i vina
1550
8. Gurmanski stek punjen dimljenim sirom sa sosom od pečuraka i paprike
1570
9. Biftek medaljoni u sosu od zelenog bibera
2300
Ono najbolje od junećeg mesa
1. Biftek na žaru 300gr
2250
2. Odležali T-bone steak (1kg -/)
470/100gr
3. Odležala rozbratna
610/100gr
4. Odležali Rib eye (800gr -1kg)
690/100gr
Ribe
1. Fileti smuđa na žaru
1920
2. Losos u kori od susama
2220
3. Tuna steak
2250
Prilozi
1. Prženi krompir
350
2. Blitva - krompir
360
3. Aromatizovani pirinač
380
4. Prebranac
450
5. Specijalni prilog (izbor gosta)
500
6. Grilovano povrće
550
7. Povrće na puteru
550
Salate
1. Dodatak rendani beli sir
100
2. Pečena Ijuta paprika (1kom)
160
3. Kupus
360
4. Krastavac
360
5. Srpska
410
6. Paradajz
410
7. Pečena paprika
440
8. Šopska
440
9. Ajvar domaći
490
10. Miks zelenih sa rukolom, pinjolama i cherry paradajzom
640
11. Kovač bašta za dve osobe
650
Dezerti
1. Sladoled kugla „Bacio"
175
2. Orasnice (2kom)
350
3. Suva pita sa orasima
375
4. Tiramisu sa ananasom i dunjama
390
5. Krem kolač sa sladoledom i prelivom od višnje
390
6. Krempita na naš način sa šumskim voćem
435
7. Čoko - višnja tartaleta
435
8. Bakina torta sa vanil krem prelivom
435
9. Hladna palačinka
450
10. Čokoladni kolač „Sufle" serviran sa sladoledom i šlagom
460

Idi na vrh strane