Hleb | ||
1. Domaći hleb - porcija | 75 7 |
Pečenje ispod sača | ||
1. Teletina ispod sača | 3160 32 |
|
2. Jagnjetina ispod sača | 3160 29 |
Hladna predjela | ||
1. Kovač hladna zakuska (za više osoba) | 2450 11 |
|
2. Paprika u pavlaci porcija 100gr | 390 1 |
|
3. Zlatarski sir 100gr | 450 3 |
|
4. Kajmak i sirni namaz, urnebes (po želji gosta) | 500 5 |
|
5. Kravlji sir sa tartufima 100gr | 1250 0 |
|
6. Njeguška pršuta porcija 100gr | 1350 0 |
|
7. Goveđa pečenica porcija 100gr | 1390 1 |
Topla predjela | ||
1. Proja sa duvan čvarcima i kajmakom | 460 7 |
|
2. Rolovane suve šljive u slanini na rukoli | 520 2 |
|
3. Pohovana paprika punjena sirom (porcija) | 550 6 |
|
4. Pržena pileća džigerica sa karamelizovanim crvenim lukom | 750 3 |
|
5. Sarmice od telećeg mesa sa aromatičnim mileramom | 850 1 |
|
6. Domaće flekice sa vrganjima i biftekom | 920 0 |
|
7. Grilovani koziji sir na namazu od pečene paprike i belog luka | 920 5 |
|
8. Miks pečuraka na žaru | 1350 0 |
Lagani obrok | ||
1. Salata od ćuretine sa fetom i orasima | 950 4 |
|
2. Salata od bifteka sa parmezanom i pinjolima | 1050 0 |
|
3. Hladna teletina sa krem prelivom od tunjevine (Vitello Tonnato) | 1250 4 |
|
4. Karpaćo od bifteka | 1250 0 |
|
5. Tatar biftek (za 1 osobu) | 1580 17 |
Supe i čorbe | ||
1. Krem bela čorba od teletine i pilećih grudi | 385 1 |
|
2. Pileća supa sa domaćim rezancima | 385 0 |
|
3. Ljuto-kisela paradajz čorba sa domaćim flekicama i dimljenim sirom | 435 1 |
Tradicionalno srpsko | ||
1. Srpski miks roštilj za dve osobe - ćevap, uštipak, rebro, kobasica 550gr | 1650 13 |
|
2. Ćevapi - 8 komada porcija | 820 4 |
|
3. Pljeskavica | 820 1 |
|
4. Dimljeno špic rebro | 1150 1 |
|
5. Punjena pljeskavica | 1300 2 |
|
6. Zapečene lovačke šnicle sa dimljenim sirom | 1300 2 |
|
7. Leskovačka mućkalica sa telećim mesom | 1350 6 |
|
8. Zapečena dimijena butkica sa domaćom testeninom | 1650 6 |
|
9. Tradicionalna karađorđeva šnicla od telećeg mesa | 1750 10 |
Specijaliteti restorana Kovač | ||
1. Kovač delikates miks za dve osobe 550gr | 3350 6 |
|
2. Teleći kotleti | 1600 6 |
|
3. Jagnjeći kotleti | 1950 6 |
|
4. Biftek taljata sa tartufima | 2650 10 |
|
5. Pileći file na žaru | 1050 1 |
|
6. Tagliata od pilećeg belog mesa prelivena salsom od paradajza | 1420 2 |
|
7. Medaljoni od filea u sosu od višanja i vina | 1550 3 |
|
8. Gurmanski stek punjen dimljenim sirom sa sosom od pečuraka i paprike | 1570 1 |
|
9. Biftek medaljoni u sosu od zelenog bibera | 2300 0 |
Ono najbolje od junećeg mesa | ||
1. Biftek na žaru 300gr | 2250 5 |
|
2. Odležali T-bone steak (1kg -/) | 470/100gr 2 |
|
3. Odležala rozbratna | 610/100gr 4 |
|
4. Odležali Rib eye (800gr -1kg) | 690/100gr 9 |
Ribe | ||
1. Fileti smuđa na žaru | 1920 2 |
|
2. Losos u kori od susama | 2220 0 |
|
3. Tuna steak | 2250 6 |
Prilozi | ||
1. Prženi krompir | 350 1 |
|
2. Blitva - krompir | 360 1 |
|
3. Aromatizovani pirinač | 380 0 |
|
4. Prebranac | 450 2 |
|
5. Specijalni prilog (izbor gosta) | 500 1 |
|
6. Grilovano povrće | 550 2 |
|
7. Povrće na puteru | 550 2 |
Salate | ||
1. Dodatak rendani beli sir | 100 0 |
|
2. Pečena Ijuta paprika (1kom) | 160 2 |
|
3. Kupus | 360 0 |
|
4. Krastavac | 360 2 |
|
5. Srpska | 410 1 |
|
6. Paradajz | 410 3 |
|
7. Pečena paprika | 440 1 |
|
8. Šopska | 440 0 |
|
9. Ajvar domaći | 490 2 |
|
10. Miks zelenih sa rukolom, pinjolama i cherry paradajzom | 640 0 |
|
11. Kovač bašta za dve osobe | 650 1 |
Dezerti | ||
1. Sladoled kugla „Bacio" | 175 4 |
|
2. Orasnice (2kom) | 350 3 |
|
3. Suva pita sa orasima | 375 1 |
|
4. Tiramisu sa ananasom i dunjama | 390 2 |
|
5. Krem kolač sa sladoledom i prelivom od višnje | 390 1 |
|
6. Krempita na naš način sa šumskim voćem | 435 1 |
|
7. Čoko - višnja tartaleta | 435 0 |
|
8. Bakina torta sa vanil krem prelivom | 435 0 |
|
9. Hladna palačinka | 450 1 |
|
10. Čokoladni kolač „Sufle" serviran sa sladoledom i šlagom | 460 3 |