Bulevar Oslobodjenja 221, Voždovac, Beograd
Ocena firme
4.93 | 115 ocena
Oceni ovaj proizvod
0.0 | 0 ocena

Porudžbenica

Proizvod Količina Cena
Kako su protekle vinske večeri u restoranu Kovač din.
+ troškovi dostave
Podaci za isporuku

Porudžbenica

Uspešno ste poslali porudžbenicu.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati radi potvrde porudžbine.

Hvala!

Pošaljite upit za cenu

Upit

Uspešno ste poslali upit.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati.

Hvala!

Kako su protekle vinske večeri u restoranu Kovač

Kako su protekle vinske večeri u restoranu Kovač

U utorak 9. aprila otvorene su vinske večeri "NAŠA LEPA SRBIJA" u restoranu „Kovač“.

Ovo jedinstveno putovanje kroz regije Srbije započeto je u Šumadiji vinima „Podruma Radovanović.

Vlasnik vinarije, gospodin Miodrag Radovanović, otvorio je manifestaciju i obratio se dragim gostima, koji su tokom večeri razgovarali sa njim o ekskluzivitetu njegovih vina i umeću ljudi, koje je okupio da bi došao do vina u kojima su gosti uživali.

Zadatak restorana „Kovač“ je bio da ljubitelje vina upozna sa srpskom tradicijom. U domaćinskoj atmosferi, svojstvenoj „Kovaču“, gosti su dobili „twist“ vinskih aroma iz srca Šumadije i tradicionalnih gastronomskih specijaliteta, pripremljenih na savremen način.

Sva vina iz Podruma Radovanović, koja su u toku večeri poslužena - Rizling Rajnski, Chardonnay selekcija, Franc Cabernet Sauvignon, Cabernet Sauvignon Réserve i Sauvignon slatki ( kasna berba ) - našla su svog druga u meniju restorana Kovač. Tako je Franc Cabernet Sauvignon bio u društvu domaćeg odležalog ramsteka. Teleći medaljon sa mladim srbijanskim kajmakom upotpunio je Cabernet Sauvignon Réserve.

Ukuse i mirise Šumadije sve vreme su pratili zvuci klarineta, harmonike, violine i gitare. Muzika i dobra pesma uvek daju posebnu čar, to su pokazali i gosti koji nisu oklevali da zapevaju. Zasigurno je da su uživala sva čula.

"Naša lepa Srbija" otvorila je vrata u slavu srpskih vina i održavaće se svakog meseca sa novim gostma iz svih srpskih regija.

Slične objave drugih firmi
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani