Vratite se na mobilnu verziju sajta

Kako su protekle vinske večeri u restoranu Kovač

Restoran Kovač

Adresa: Bulevar Oslobodjenja 221

Opština: Voždovac

Grad: Beograd

Poruči
Pozovite 063/415 215011/246 23 43

 

Kako su protekle vinske večeri u restoranu Kovač

 

 

U utorak 9. aprila otvorene su vinske večeri "NAŠA LEPA SRBIJA" u restoranu „Kovač“.

Ovo jedinstveno putovanje kroz regije Srbije započeto je u  Šumadiji vinima „Podruma Radovanović.

Vlasnik vinarije, gospodin Miodrag Radovanović, otvorio je manifestaciju i obratio se dragim gostima, koji su tokom večeri razgovarali sa njim o ekskluzivitetu njegovih vina i umeću ljudi, koje je okupio da bi došao do vina u kojima su gosti uživali.

Zadatak restorana „Kovač“ je bio da ljubitelje vina upozna sa srpskom tradicijom. U domaćinskoj atmosferi, svojstvenoj „Kovaču“, gosti su dobili „twist“ vinskih aroma iz srca Šumadije i tradicionalnih gastronomskih specijaliteta, pripremljenih na savremen način.

Sva vina iz Podruma Radovanović, koja su u toku večeri poslužena - Rizling Rajnski, Chardonnay selekcija, Franc Cabernet Sauvignon, Cabernet Sauvignon Réserve i Sauvignon slatki ( kasna berba  ) - našla su svog druga u meniju restorana Kovač. Tako je Franc Cabernet Sauvignon bio u društvu domaćeg odležalog ramsteka. Teleći medaljon sa mladim srbijanskim kajmakom upotpunio je Cabernet Sauvignon Réserve.

Ukuse i mirise Šumadije sve vreme su pratili zvuci  klarineta, harmonike, violine i gitare.  Muzika i dobra pesma uvek daju posebnu čar, to su pokazali i gosti koji nisu oklevali da zapevaju. Zasigurno je da su uživala sva čula.

"Naša lepa Srbija" otvorila je vrata u slavu srpskih vina i održavaće se svakog meseca sa novim gostma iz svih srpskih regija.

Slični proizvodi

Vaši utisci, mišljenja i pitanja
Napišite komentar: