Dodaj firmu
Iskoristite slobodan dan na najbolji način!

U Srbiji, kao u mnogim zemljama širom sveta, 11. novembar se slavi kao Dan primirja u Prvom svetskom ratu i tim povodom ovaj praznik se obeležava kao neradni dan, a naša zemlja staje u red onih zemalja koje su se borile za slobodu.

Iskoristite slobodan dan na najbolji način!
U susret prazniku rada!

Ovog vikenda uradite nešto zaista sjajno sa svojim slobodnim vremenom. Upustite se u fantastičnu avanturu i uradite nešto možda i po prvi put. Sjajna vikend akcija, dopstupna na portalu Navidiku, daje Vam mogućnost da još bolje upoznate ljude oko sebe.

U susret prazniku rada!
Ovog ponedeljka uživajte u najukusnijim jelima!

Ručak u restoranu Vas može koštati jeftinije nego kod kuće! Pred Vama su kuponi kojima ostvarujete super popuste u restoranima i fast food objektima.

Ovog ponedeljka uživajte u najukusnijim jelima!
Ručak za sve!

Ovog vikenda uživajte u čarobnim ukusima koje za Vas pripremaju kuvari u dobro poznatim restoranima! Osmislite ovaj vikend, izaberite društvo i odmorite se na pravi način.

Ručak za sve!
Mediteranska kuhinja i njene prednosti

Kada kažemo mediteranska kuhinja, naravno mislimo na zemlje koje pripadaju području Mediterana, odnosno na sve one specijalitete, koji su karakteristični za te zemlje.

Zašto odabrati italijanski restoran?

S vremena na vreme su u modi različite kuhinje, odnosno jela, koja su karakteristična za neke zemlje. Tako je italijanska kuhinja naravno i u našoj zemlji doživela ekspanziju.

Pravila bontona u restoranima

Ukoliko posmatrate goste u bilo kom restoranu, vrlo lako ćete moći da uočite ko je naučio kako treba da se ponaša za stolom, a ko nije.

Koje kuhinje sveta se smatraju egzotičnim?

Nije nepoznato da ima ljudi, koji jednostavno ne žele da probaju nova jela. Njima je sasvim normalno da restorani Beograd budu fokusirani na nacionalnu kuhinju.

Neodoljivi zalogaji po fenomenalnim cenama!

Ne očajavajte zbog kraćeg radnog vremena u kafićima i restoranima ovog vikenda. Mi imamo rešenje! Sada možete naručiti Vaše omiljeno jelo i u fast food objektima i u krugu porodice ručati kod kuće specijalitete kao iz luksuznih restorana.

Ovaj ponedeljak ćete obožavati!

Ako je i Vama danas neradni dan, iskoristite ga na pravi način! Hteli biste da provedete zabavan dan u društvu prijatelja, ali nemate mnogo novca na raspolaganju?

Idi na vrh strane