Dodaj firmu
Kako da izbegnete iznenadne restoranske troškove

Vođenje restorana je dovoljno teško samo po sebi, a da se ne morate nositi sa svim neočekivanim troškovima koji se pojave. Iako su nepredviđeni troškovi neizbežni, pametni vlasnik restorana, može da izbegne većinu neočekivanih troškova restorana.

Kako da izbegnete iznenadne restoranske troškove
Kako da kreirate jesenji meni u svom restoranu?

Kako leto prolazi, vreme je da počnete da razmišljate o svom sezonskom jesenjem meniju. Da biste pratili svetske trendove i ponudili gostima ukuse koji asociraju na jesen pogleajte sledećih par predloga i osvežite svoj meni.

Kako da kreirate jesenji meni u svom restoranu?
Da li je vaš restoran spreman za razvoj kroz franšizu?

Ako razmišljate o razvoju vašeg poslovanja, franšiza vašeg koncepta restorana može biti odličan način za širenje.

Da li je vaš restoran spreman za razvoj kroz franšizu?
Da li je doručak najvažniji obrok dana?

Godinama je opšte uverenje da je doručak neophodan za pravilan početak dana i nikada ga ne treba preskočiti. Međutim, nedavne studije sugerišu da doručak možda nije naročito važan za celokupno zdravlje, a usuđujemo se da to kažemo, možda nije ni potreban.

Da li je doručak najvažniji obrok dana?
Kako da kontrolišete troškove za hranu u svom restoranu?

Iako se predviđa rast cena hrane sledeće godine, postoji mnogo načina na koje možete da kontrolišete koliko trošite na sastojke za vaš restoran.

Kako da poboljšate uslugu dostave u svom restoranu?

Kako se sve više kupaca odlučuje za dostavu obroka, menadžeri i vlasnici restorana traže nove načine za poboljšanje isporuke. Ali da biste poboljšali uslugu dostave, morate da procenite dostavu i identifikujete područja koja bi mogli da unapredite.

Kako da sprečite stalnu promenu zaposlenih u svom restoranu?

Stalno menjanje zaposlenih je značajno pitanje u restoranskoj industriji. Restorani imaju stope promene zaposlenih od preko 70 procenata svake godine, a prosečni troškovi zamene zaposlenog mogu biti veliki.

Zašto vam je potreban sezonski meni u vašem restoranu?

Prihvatanje sezonskog menija odličan je način da vaš restoran ide u korak sa trendovima u restoranskoj industriji, a da bude zanimljiv vašim gostima i osoblju. Da ne zaboravimo, sezonski meni vam pruža priliku da povećate poslovanje.

Najveće greške koje pravite u brendiranju svog restorana

Sa rastućom konkurencijom i sve zahtevnijim potrošačima, efikasna marketinška strategija može značiti razliku između uspeha i neuspeha.

Zašto bi dostava hrane trebalo da bude glavni izvor zarade u vašem restoranu?

S obzirom na to da se predviđa da će se isporuka hrane povećati tri puta brže od prodaje na licu mesta u naredne četiri godine, jasno je da dostava nije samo prolazni hir.

Idi na vrh strane