TOPLA PREDJELA & SALATE | ||
1. MISO SUPA - supa za dušu, pravljena od fermentisane soje i morske soli, servirana sa tofu kockicama i mladim lukom | 330 rsd 0 |
|
2. EDAMAME - mlada kuvana soja u ljusci. Veća porcija-doplata: +150 rsd | 450 rsd 0 |
|
3. TEMPURA SA POVRĆEM - sveže sezonsko povrće u tempuri sa sosom | 490 rsd 0 |
|
4. TEMPURA OD GAMBORA - dva velika ‘’black tiger’’ gambora i sveže sezonsko povrće u tempuri sa sosom | 1.100 rsd 0 |
|
5. EBI FRY PREDJELO OD GAMBORA - dva velika pohovana ‘’black tiger’’ gambora u panko prezli, servirana sa domaćim tartar sosom i lisnatim povrćem | 1.100 rsd 0 |
|
6. AGEDASHI TOFU - lagani duboko prženi sveži tofu, sa skrobom krompira, služi se u hladnoj tentsuyu supi | 490 rsd 0 |
|
7. GRILOVANA MARINIRANA SLANINA - tanko sečena slanina sa rukolom i prazilukom | 520 rsd 0 |
|
8. MIX ZELENIH SALATA - sa čeri paradajzom i krastavacem, sa slatkim dresingom od limete. Veća porcija-doplata +140 RSD | 370 rsd 0 |
|
9. SALATA OD KRASTAVCA I SUSAMA - krastavac i čeri paradajz sa japanskim dresingom od susama, prekriven grisinama. Veća porcija-doplata +140 | 370 rsd 0 |
|
10. ROLNICE OD KRASTAVCA I SVINJETINE - marinirano svinjsko meso urolano u sveži krastavac i preliveno dresingom od susama (3 komada) | 420 rsd 0 |
|
11. TOKYO „SKYTREE“ KAPREZE - kapreze u japanskom stilu sa komadićima paradajza, tofua i svežeg bosiljka sa vinagretem od vasabija i oraha | 480 rsd 0 |
GYOZA (JAPANSKI RAVIOLI) | ||
1. GYOZA SA SVINJETINOM - osam školjkica, mleveno meso, kupus, mladi luk i ojster sos. Služi se sa gyoza sosom. Dodajte još četiri školjkice uz doplatu od 300 rsd. | 710 rsd 0 |
|
2. GYOZA SA POVRĆEM (Vg) - osam školjkica, pečurke, praziluk, šargarepa i susamovo ulje. Služi se sa gyoza sosom. Dodajte još četiri školjkice uz doplatu od 300 rsd. | 670 rsd 0 |
|
3. GYOZA MIX - četiri komada svinjskih gyoza i 4 komada gyoza sa povrćem. Dodajte još četiri školjkice uz doplatu od 300 rsd. | 690 rsd 0 |
JAPANSKE NUDLE | ||
1. SHOYU RAMEN - u dugokuvanoj supi sa sočnom slaninom, mariniranim kuvanim jajetom i nori algom | 960 rsd 0 |
|
2. SHIO RAMEN - u bistroj pilećoj supi sa morskom i himalajanskom solju, sa pikantnim škampima, marinirarim kuvanim jajetom, prazilukom, grilovanim belim lukom, kukuruzom i šargarepom | 920 rsd 0 |
|
3. MISO RAMEN - u miso ramen supi sa sočnom slaninom, mariniranim kuvanim jajetom, kukuruzom i nori algom | 920 rsd 0 |
|
4. VEGETARIAN MISO RAMEN - u miso ramen supi sa tofuom, crvenom paprikom, kukuruzom i nori algom | 920 rsd 0 |
|
5. MARUKOSHI RAMEN SALATA - ohladene ramen nudle (hijaši čuka) sa vašim izborom preliva soja sos-sirće, susam ili miso, prekrivene pikantnim škampima, mariniranom sočnom slaninom, iseckanim omletom i svežim letnjim povrćem | 950 rsd 0 |
|
6. VEGETARIJANSKA RAMEN SALATA - ohlađene ramen nudle (hijaši čuka) sa vašim izborom preliva soja sos-sirće, susam ili miso, prekrivene kockicama tofu sira, kukuruzom, prazilukom, paradajzom, krastavcem i rukolom | 860 rsd 0 |
UDON NUDLE | ||
1. TEMPURA UDON - udon nudle u laganoj soj-daši supi sa tempurom od povrća | 970 rsd 0 |
|
2. EBI TEMPURA UDON SA GAMBORIMA - udon nudle u laganoj soj-daši supi, sa dva velika ‘’black tiger’’ gambora, i sezonskim povrćem u tempuri | 1.410 rsd 0 |
|
3. NIKU UDON GOVEDINA - udon nudle u laganoj soj-daši supi, sa sečenim ramstekom, mladim lukom i svežim prazilukom | 1.260 rsd 0 |
|
4. YAKI UDON GOVEDINA - dinstane udon nudle sa sečenom govedinom, svežim tikvicama, šargarepom, crvenim lukom i kupusom u soja tare | 1.230 rsd 0 |
|
5. YAKI UDON PILETINA - dinstane udon nudle sa prženim sečenim batakom, svežim tikvicama, šargarepom, crvenim lukom i kupusom u soja tare | 1.210 rsd 0 |
|
6. YAKI UDON POVRĆE - dinstane udon nudle sa svežim seckanim tikvicama, šargarepom, crvenim lukom i kupusom u soja tare | 1.090 rsd 0 |
OKONOMIYAKI, DONBURI (PIRINAČ) | ||
1. OKONOMIYAKI SA SLANINOM - mekani, testasti okonomiyaki punjen kupusom, mladim lukom, sirom i slaninom, prekriven «bonito» pahuljama (katsuoboshi) | 1.080 rsd 0 |
|
2. VEGETERIJANSKI OKONOMIYAKI - mekani, testasti okonomiyaki punjen kupusom, mladim lukom, sirom i kukuruzom posut seckanom nori algom | 1.020 rsd 0 |
|
3. GYUDON - sa sečenim goveđim ramstekom i crvenim lukom, serviran na pirinču, prekriven mladim lukom, susamom i svežom crvenom paprikom | 1.230 rsd 0 |
|
4. KATSUDON - sa pohovanim svinjskim lakskare-om u panko prezli, u daši sosu, kuva se sa jajetom, serviran na pirinču prekriven mladim lukom | 1.100 rsd 0 |
|
5. OYAKODON - sa sečenim pilećim batakom, u daši sosu, kuva se sa jajetom, serviran prekriven mladim lukom i susamom | 1.030 rsd 0 |
|
6. TENDON - sa dva velika ‘’black tiger’’ gambora i sezonskim povrćem u tempuri, serviran prekriven prazilukom i mladim lukom | 1.370 rsd 0 |
|
7. TENDON OD POVRĆA - sa sezonskim povrćem u tempuri, serviran prekriven prazilukom i mladim lukom | 910 rsd 0 |
|
8. KOROKKEDON - četiri pohovana kroketa od krompira u panko prezli, u daši sosu, kuvaju se sa jajetom, servirani na pirinču prekriven mladim lukom | 910 rsd 0 |
JELA SA JAPANSKIM KARIJEM | ||
1. GOVEDINA U KARI SOSU SA PIRINČEM - sečeni ramstek u kari sosu serviran sa pirinčem, graškom i crvenom paprikom | 1.230 rsd 0 |
|
2. PILETINA U KARI SOSU SA PIRINČEM - sečeni pileći batak u kari sosu serviran sa pirinčem, graškom i crvenom paprikom | 1.190 rsd 0 |
|
3. KATSUKARE - pohovani svinjski „laks kare“ u panko prezli sa japanskim kari sosom, mladim lukom i pirinčem ili zelenom salatom | 1.230 rsd 0 |
|
4. KOROKKE KARE - četiri pohovana kroketa od krompira, u panko prezli sa japanskim kari sosom, mladim lukom i pirinčem ili zelenom salatom | 980 rsd 0 |
YAKITORI RAŽNJIĆI, OSTALA JELA | ||
1. YAKITORI PILETINA | 1.220 rsd 0 |
|
2. YAKITORI SVINJETINA | 1.180 rsd 0 |
|
3. YAKITORI LOSOS | 1.230 rsd 0 |
|
4. YAKITORI MIX POVRĆA | 720 rsd 0 |
|
5. TERIYAKI PILETINA - 250g prženi pileći batak bez kostiju, u teriyaki sosu sa pirinčem ili zelenom salatom | 1.210 rsd 0 |
|
6. TERIYAKI LOSOS - 250g prženi steak lososa bez kostiju, u teriyaki sosu, sa zelenom salatom ili pirinčem | 1.420 rsd 0 |
|
7. TERIYAKI TOFU - šest komada tofu sira u sočnom domaćem teriyaki sosu. Servira se sa pirinčem ili zelenom salatom. | 1.010 rsd 0 |
|
8. EBI-FRY GAMBORI - četiri velika pohovana ‘’black tiger’’ gambora u panko prezli, servirana sa domaćim tartar sosom, pirinčem i lisnatim povrćem | 1.830 rsd 0 |
|
9. TONKATSU - pohovani svinjski „laks kare“u panko prezli, sa tonkatsu sosom, kupus salatom i mladim lukom uz vaš izbor pirinča ili zelene salate | 1.110 rsd 0 |
|
10. KOROKKE - četiri pohovana kroketa od krompira u panko prezli sa kupus salatom i mladim lukom, uz vaš izbor pirinča ili zelene salate | 840 rsd 0 |
|
11. PILEĆI NANBAN / LOSOS NANBAN - sočna pržena piletina/losos u slatko kiselom nanban sosu (na bazi soja sos-sirće). Servira se sa pirinčem, svežom zelenom salatom i tartar sosom. | 1.230/1.430 rsd 0 |
|
12. TOFU NANBAN - tofu u panko prezli u slatko-kiselom nanban sosu (na bazi soja sos-sirće). Servira se sa pirinčem, svežom zelenom salatom i tartar sosom. | 1.010 rsd 0 |
DEZERTI | ||
1. DAIFUKU-MOCHI - ručno pravljena moči kugla od pirinča punjena“Anko“pastom. Slag po izboru. Slatkiš koji je veoma popularan medu japanskim školarcima. Jednostavan je i zgodno je jesti ga u hodu. | 480 rsd 0 |
|
2. MOCHIRI BANANA KOLAČ - kolač od svežih banana, služi se zagrejan sa domaćim sladoledom od vanile i karamel sosom. Ko kaže da slatko ne može biti i zdravo?! | 450 rsd 0 |
|
3. MOUNT FUJI FONDANT - topao lava kolač prekriven domaćim sladoledom od vanile. | 450 rsd 0 |
|
4. GREEN TEA BLANCMANGE - japanski puding od kokosovog mleka i zelenog čaja sa “širatama“ kuglicama i „anko“ pastom. | 490 rsd 0 |
|
5. JAPANESE WAH PARFAIT - domaći sladoled od vanile sa „siratama“ kuglicama, „anko“ pastom „kinako“ puderom. | 490 rsd 0 |
|
6. MACHA SLADOLED - kremasti domaći sladoled od macha zelenog čaja, sa japanskim žele kockicama (kanten) i mlevenom plazmom. | 540 rsd 0 |
Dostavu na željenu adresu vršimo od utorka do nedelje, od 12 – 22h. Za sve dodatne informacije pozovite +381 64 479 4715!