Dodaj firmu

Cenovnik za MARUKOSHI Japanski restoran - MARUKOSHI Japanski restoran

0.0 | 0 ocena
Član 1 godinu
TOPLA PREDJELA & SALATE
1. MISO SUPA - supa za dušu, pravljena od fermentisane soje i morske soli, servirana sa tofu kockicama i mladim lukom
330 rsd
2. EDAMAME - mlada kuvana soja u ljusci. Veća porcija-doplata: +150 rsd
450 rsd
3. TEMPURA SA POVRĆEM - sveže sezonsko povrće u tempuri sa sosom
490 rsd
4. TEMPURA OD GAMBORA - dva velika ‘’black tiger’’ gambora i sveže sezonsko povrće u tempuri sa sosom
1.100 rsd
5. EBI FRY PREDJELO OD GAMBORA - dva velika pohovana ‘’black tiger’’ gambora u panko prezli, servirana sa domaćim tartar sosom i lisnatim povrćem
1.100 rsd
6. AGEDASHI TOFU - lagani duboko prženi sveži tofu, sa skrobom krompira, služi se u hladnoj tentsuyu supi
490 rsd
7. GRILOVANA MARINIRANA SLANINA - tanko sečena slanina sa rukolom i prazilukom
520 rsd
8. MIX ZELENIH SALATA - sa čeri paradajzom i krastavacem, sa slatkim dresingom od limete. Veća porcija-doplata +140 RSD
370 rsd
9. SALATA OD KRASTAVCA I SUSAMA - krastavac i čeri paradajz sa japanskim dresingom od susama, prekriven grisinama. Veća porcija-doplata +140
370 rsd
10. ROLNICE OD KRASTAVCA I SVINJETINE - marinirano svinjsko meso urolano u sveži krastavac i preliveno dresingom od susama (3 komada)
420 rsd
11. TOKYO „SKYTREE“ KAPREZE - kapreze u japanskom stilu sa komadićima paradajza, tofua i svežeg bosiljka sa vinagretem od vasabija i oraha
480 rsd
GYOZA (JAPANSKI RAVIOLI)
1. GYOZA SA SVINJETINOM - osam školjkica, mleveno meso, kupus, mladi luk i ojster sos. Služi se sa gyoza sosom. Dodajte još četiri školjkice uz doplatu od 300 rsd.
710 rsd
2. GYOZA SA POVRĆEM (Vg) - osam školjkica, pečurke, praziluk, šargarepa i susamovo ulje. Služi se sa gyoza sosom. Dodajte još četiri školjkice uz doplatu od 300 rsd.
670 rsd
3. GYOZA MIX - četiri komada svinjskih gyoza i 4 komada gyoza sa povrćem. Dodajte još četiri školjkice uz doplatu od 300 rsd.
690 rsd
JAPANSKE NUDLE
1. SHOYU RAMEN - u dugokuvanoj supi sa sočnom slaninom, mariniranim kuvanim jajetom i nori algom
960 rsd
2. SHIO RAMEN - u bistroj pilećoj supi sa morskom i himalajanskom solju, sa pikantnim škampima, marinirarim kuvanim jajetom, prazilukom, grilovanim belim lukom, kukuruzom i šargarepom
920 rsd
3. MISO RAMEN - u miso ramen supi sa sočnom slaninom, mariniranim kuvanim jajetom, kukuruzom i nori algom
920 rsd
4. VEGETARIAN MISO RAMEN - u miso ramen supi sa tofuom, crvenom paprikom, kukuruzom i nori algom
920 rsd
5. MARUKOSHI RAMEN SALATA - ohladene ramen nudle (hijaši čuka) sa vašim izborom preliva soja sos-sirće, susam ili miso, prekrivene pikantnim škampima, mariniranom sočnom slaninom, iseckanim omletom i svežim letnjim povrćem
950 rsd
6. VEGETARIJANSKA RAMEN SALATA - ohlađene ramen nudle (hijaši čuka) sa vašim izborom preliva soja sos-sirće, susam ili miso, prekrivene kockicama tofu sira, kukuruzom, prazilukom, paradajzom, krastavcem i rukolom
860 rsd
UDON NUDLE
1. TEMPURA UDON - udon nudle u laganoj soj-daši supi sa tempurom od povrća
970 rsd
2. EBI TEMPURA UDON SA GAMBORIMA - udon nudle u laganoj soj-daši supi, sa dva velika ‘’black tiger’’ gambora, i sezonskim povrćem u tempuri
1.410 rsd
3. NIKU UDON GOVEDINA - udon nudle u laganoj soj-daši supi, sa sečenim ramstekom, mladim lukom i svežim prazilukom
1.260 rsd
4. YAKI UDON GOVEDINA - dinstane udon nudle sa sečenom govedinom, svežim tikvicama, šargarepom, crvenim lukom i kupusom u soja tare
1.230 rsd
5. YAKI UDON PILETINA - dinstane udon nudle sa prženim sečenim batakom, svežim tikvicama, šargarepom, crvenim lukom i kupusom u soja tare
1.210 rsd
6. YAKI UDON POVRĆE - dinstane udon nudle sa svežim seckanim tikvicama, šargarepom, crvenim lukom i kupusom u soja tare
1.090 rsd
OKONOMIYAKI, DONBURI (PIRINAČ)
1. OKONOMIYAKI SA SLANINOM - mekani, testasti okonomiyaki punjen kupusom, mladim lukom, sirom i slaninom, prekriven «bonito» pahuljama (katsuoboshi)
1.080 rsd
2. VEGETERIJANSKI OKONOMIYAKI - mekani, testasti okonomiyaki punjen kupusom, mladim lukom, sirom i kukuruzom posut seckanom nori algom
1.020 rsd
3. GYUDON - sa sečenim goveđim ramstekom i crvenim lukom, serviran na pirinču, prekriven mladim lukom, susamom i svežom crvenom paprikom
1.230 rsd
4. KATSUDON - sa pohovanim svinjskim lakskare-om u panko prezli, u daši sosu, kuva se sa jajetom, serviran na pirinču prekriven mladim lukom
1.100 rsd
5. OYAKODON - sa sečenim pilećim batakom, u daši sosu, kuva se sa jajetom, serviran prekriven mladim lukom i susamom
1.030 rsd
6. TENDON - sa dva velika ‘’black tiger’’ gambora i sezonskim povrćem u tempuri, serviran prekriven prazilukom i mladim lukom
1.370 rsd
7. TENDON OD POVRĆA - sa sezonskim povrćem u tempuri, serviran prekriven prazilukom i mladim lukom
910 rsd
8. KOROKKEDON - četiri pohovana kroketa od krompira u panko prezli, u daši sosu, kuvaju se sa jajetom, servirani na pirinču prekriven mladim lukom
910 rsd
JELA SA JAPANSKIM KARIJEM
1. GOVEDINA U KARI SOSU SA PIRINČEM - sečeni ramstek u kari sosu serviran sa pirinčem, graškom i crvenom paprikom
1.230 rsd
2. PILETINA U KARI SOSU SA PIRINČEM - sečeni pileći batak u kari sosu serviran sa pirinčem, graškom i crvenom paprikom
1.190 rsd
3. KATSUKARE - pohovani svinjski „laks kare“ u panko prezli sa japanskim kari sosom, mladim lukom i pirinčem ili zelenom salatom
1.230 rsd
4. KOROKKE KARE - četiri pohovana kroketa od krompira, u panko prezli sa japanskim kari sosom, mladim lukom i pirinčem ili zelenom salatom
980 rsd
YAKITORI RAŽNJIĆI, OSTALA JELA
1. YAKITORI PILETINA
1.220 rsd
2. YAKITORI SVINJETINA
1.180 rsd
3. YAKITORI LOSOS
1.230 rsd
4. YAKITORI MIX POVRĆA
720 rsd
5. TERIYAKI PILETINA - 250g prženi pileći batak bez kostiju, u teriyaki sosu sa pirinčem ili zelenom salatom
1.210 rsd
6. TERIYAKI LOSOS - 250g prženi steak lososa bez kostiju, u teriyaki sosu, sa zelenom salatom ili pirinčem
1.420 rsd
7. TERIYAKI TOFU - šest komada tofu sira u sočnom domaćem teriyaki sosu. Servira se sa pirinčem ili zelenom salatom.
1.010 rsd
8. EBI-FRY GAMBORI - četiri velika pohovana ‘’black tiger’’ gambora u panko prezli, servirana sa domaćim tartar sosom, pirinčem i lisnatim povrćem
1.830 rsd
9. TONKATSU - pohovani svinjski „laks kare“u panko prezli, sa tonkatsu sosom, kupus salatom i mladim lukom uz vaš izbor pirinča ili zelene salate
1.110 rsd
10. KOROKKE - četiri pohovana kroketa od krompira u panko prezli sa kupus salatom i mladim lukom, uz vaš izbor pirinča ili zelene salate
840 rsd
11. PILEĆI NANBAN / LOSOS NANBAN - sočna pržena piletina/losos u slatko kiselom nanban sosu (na bazi soja sos-sirće). Servira se sa pirinčem, svežom zelenom salatom i tartar sosom.
1.230/1.430 rsd
12. TOFU NANBAN - tofu u panko prezli u slatko-kiselom nanban sosu (na bazi soja sos-sirće). Servira se sa pirinčem, svežom zelenom salatom i tartar sosom.
1.010 rsd
DEZERTI
1. DAIFUKU-MOCHI - ručno pravljena moči kugla od pirinča punjena“Anko“pastom. Slag po izboru. Slatkiš koji je veoma popularan medu japanskim školarcima. Jednostavan je i zgodno je jesti ga u hodu.
480 rsd
2. MOCHIRI BANANA KOLAČ - kolač od svežih banana, služi se zagrejan sa domaćim sladoledom od vanile i karamel sosom. Ko kaže da slatko ne može biti i zdravo?!
450 rsd
3. MOUNT FUJI FONDANT - topao lava kolač prekriven domaćim sladoledom od vanile.
450 rsd
4. GREEN TEA BLANCMANGE - japanski puding od kokosovog mleka i zelenog čaja sa “širatama“ kuglicama i „anko“ pastom.
490 rsd
5. JAPANESE WAH PARFAIT - domaći sladoled od vanile sa „siratama“ kuglicama, „anko“ pastom „kinako“ puderom.
490 rsd
6. MACHA SLADOLED - kremasti domaći sladoled od macha zelenog čaja, sa japanskim žele kockicama (kanten) i mlevenom plazmom.
540 rsd

Dostavu na željenu adresu vršimo od utorka do nedelje, od 12 – 22h. Za sve dodatne informacije pozovite +381 64 479 4715!

Idi na vrh strane