O nama - RESTORAN AKS PETROL

Restoran AKS petrol nalazi se na idealnoj lokaciji na putu Šabac-Loznica i pruža idealne uslove za kratak predah tokom putovanja, ali i prijatne trenutke u društvu članova Vaše porodice i prijatelja. Pored restorana internacionalne i domaće kuhinje, u sklopu našeg objekta nalaze se komforno opremljene sobe gde možete predahnuti od napornog puta, kao i benzinska pumpa.

Sa željom da Vam pružimo maksimalan komfor, enterijer restorana AKS petrol je potpuno redizajniran i uređen u skladu sa najvišim svetskim standardima. Vođeni devizom da različiti gosti imaju različite zahteve, trudimo se da konstantnim radom i zalaganjem, pružimo kompletne usluge našim gostima.

Pored maksimalno dobre hrane, restoran AKS petrol je prepoznatljiv po maksimalnoj usluzi i više nego popularnim cenama. Bilo da se odlučite za take-away sistem ili standardnu uslugu, u našoj ponudi očekuju Vas raznovrsni specijaliteti domaće i internacionalne kuhinje koje za Vas spremaju vrsni majstori kulinarstva.

Restoran AKS petrol spremio je specijalnu ponudu za sve firme koje žele da svojim zaposlenima omoguće zdrave i tople obroke tokom radnog dana. Na našem meniju očekuju Vas najlepša kuvana jela spremljena po tradicionalnim recepturama i od uvek svežih i proverenih namirnica. Uz dostavu hrane na adresu, Vašim radnicima ćete svakodnevno obezbediti kompletan obrok, uz značajnu uštedu vremena i novca.

Ako ste na proputovanju kroz naš grad i poželite predah, na raspolaganju su Vam moderno opremljene i komforne sobe u sklopu našeg prenoćišta. Za ugodan smeštaj i boravak našim gostima na raspolaganju su brojni sadržaji: klima uređaj, centralno grejanje, TV sa kablovskim kanalima, bežični internet, mini bar, kupatilo, bade-mantil, pribor za ličnu higijenu, papuče i sl.

Nismo zaboravili ni na Vašeg četvorotočkaša kome je namenjen adekvatan i veliki parking prostor. Takođe, posedujemo i benzinsku pumpu gde uvek možete natočiti gorivo i proveriti Vaše pneumatike.

Radno vreme:
svaki dan od 07-23h

Restoran AKS petrol, Obilazni put bb, Majur, Šabac

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Restoran AKS petrol
  • Restoran AKS petrol,
  • Restoran AKS petrol Šabac,
  • Restoran AKS petrol radno vreme,
  • AKS petrol Restoran,
  • AKS petrol,
  • AKS petrol Šabac,
  • Restoran Šabac