Dodaj firmu

Reparacija i popravka felni Roki

Felne su važan deo opreme koji može značajno izmeniti izgled vašeg automobila čineći ga mnogo atraktivnijim i modernijim.
Pročitaj više

Oblakovska 2a, Veliko Orašje Nemanjina 97
Savski venac, Beograd

Reparacija i popravka felni Akrapov CNC

Akrapov servis CNC felni nalazi se na Novom Beogradu. Lakiranje felni, obrada i poliranje felni na svim vozilima.
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 10g
Novi Beograd, Beograd

Reparacija i popravka felni usluga je sa kojom se pre ili kasnije svi susrecemo. Čelične i alu felne, nalaze se na najvećem broju automobila koji krstare svim svetskim putevima, pa tako i kod nas. Ovo je jedan deo auta, koji nije baš tako jeftin, a svi želimo da bude lep i da izgleda kao i prvog dana.

Razlog tome je što nove i sjajne felne, odaju utisak i da je ceo auto nov, uredan, odnosno – opšti estetski utisak je mnogo bolji.

Reparacija felni

Ono što je interesantno, to je da se felne mogu lako oštetiti, a posebno one koje se i najviše koriste, a to su aluminijumske. Čelične felne su izdržljivije i jače, ali u odnosu na alu felne imaju svoje nedostatke, mada i određene prednosti.

Ipak, dobra strana priče jeste da felne možete lako da popravite, tj. da reparirate, i da nakon toga dobijete praktično nov deo automobila, i niko neće moći da primeti razliku – da li ste kupili nove felne ili je reč o starim, koje su prošle kroz proces popravke.

Sređivanje alu felni

Sređivanje alu felni se radi na posebnim mašinama, i to su  hidraulične prese. Majstori će najpre da obeleže gde se sve nalaze oštećenja. Deo koji ispravlja sva ta iskrivljenja je zapravo klip mehaničke prese.

Nakon toga sledi postupak kojim se nožem skidaju otisci koji su ostali od alata, a to je veoma bitno, da bi guma kasnije mogla pravilno i lepo da nalegne na felnu koja je reparirana.

Servis alu felni

Kada felna prođe kroz sve ove faze, na kraju joj sledi zaštita i čišćenje. Antioksidantnim sprejom se prskaju sve nalegajuće površine i vi dobijate sasvim novu felnu, od stare, koja je bila iskrivljena i možda ste, u nekom trenutku, pomišljali da morate da nabavite novu.

Popravka felni

Popravka felni je izuzetno popularna iz razloga što se od nečeg starog napravi nešto sasvim novo, i čak ni sami vozači ne primećuju razliku.

Reparacija alu felni

Razlika se jedino vidi u novčaniku, tj. u svoti novca koji ste uštedeli, jer niste kupovali sasvim novi i nimalo jeftini deo, već ste odvezli auto na popravku i dobili praktično isto – lep izgled automobila uz maksimalnu funkcionalnost.

Popravka čeličnih felni

Čelične felne imaju svoje prednosti u odnosu na alu felne, koje ipak drže primat kada je u pitanju procenat korisnika. Te prednosti su: Izdržljive su a novi modeli čeličnih felni imaju težinu koja se približava alu felnama; imaju sposobnost savijanja koja je veća nego kod alu felni; lako i jednostavno se popravljaju, a kada je u pitanju cena, više od četiri puta su jeftinije.

Reparacija felni cena

Koliko ćete izdvojiti za popravku felni, zavisi od procene majstora na licu mesta, što znači da bi trebalo svoj auto da dovezete u servis. Nakon precizne dijagnostike, tj. pregleda felni, majstori će moći da vam kažu koji iznos bi trebalo da izdvojite za ovu uslugu.

Popravka felni cena

Čak i orijentacionu cenu je veoma nezahvalno saopštiti, zbog toga što to sve zavisi od stepena oštećenja same felne, kao i da li je u pitanju aluminijumska ili čelična felna. Čelične felne je jeftinije reparirati u odnosu na aluminijumske, i ovaj postupak je jednostavniji.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane