Dodaj firmu

Ispravljanje felni Roki

Felne su važan deo opreme koji može značajno izmeniti izgled vašeg automobila čineći ga mnogo atraktivnijim i modernijim.
Pročitaj više

Oblakovska 2a, Veliko Orašje Nemanjina 97
Savski venac, Beograd

ACA ispravljanje felni

Ispravljanje felni, demontaža i montaža guma, balansiranje gume, dopuna klima, sve usluge se rade sa profesionalnim mašinama na Voždovcu.
Pročitaj više

Ljuba Vučkovića 18b
Voždovac, Beograd

Auto Deki - farbanje, popravka i servis branika

Specijalizovani smo za reparaciju, farbanje i popravku branika. Možemo se pohvaliti dugogodišnjim iskustvom, kao i stručnošću našeg tima koji se usavršava iz dana u dan.
Pročitaj više

Svete Milutinovića 2
Čukarica, Beograd

Mobilni vulkanizer MIKI ispravljanje felni

Mobilni vulkanizer na teritoriji Beograda. Ispravljanje alu i čeličnih felni na terenu, balansiranje i zamena guma, popravka i montaža guma na terenu.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Ispravljanje felni Akrapov CNC

Akrapov servis CNC felni nalazi se na Novom Beogradu. Lakiranje felni, obrada i poliranje felni na svim vozilima.
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 10g
Novi Beograd, Beograd

Dobre felne nisu jeftine, i svakako nije lako da tek tako odrešimo kesu i kupimo sasvim nov deo za automobil. Zbog toga mnogi vozači koriste ispravljanje felni.

O čemu se tačno radi, i kako vam ovaj postupak može značajno uštedeti novac, saznajte u nastavku teksta.

Ispravljanje alu felni

Alu felne su deo koji podleže reparaciji, dakle može da se vrati u tako reći, novo stanje, kao što je bilo pre oštećenja. Ono što je posebno zanimljivo, to je da se alu felne mogu lako oštetiti, ali se isto tako jednostavno repariraju.

Ispravljanje aluminijumskih felni

Kada budete dobili ispravljene aluminijumske felne, videćete da nema razlike u odnosu na nove. Sve ovo znači da ste uštedeli značajnu svotu novca, jer niste kupovali potpuno novi deo, koji uvek više košta. Zbog toga je vaša dobra odluka da se obratite auto servisima koji pružaju uslugu ispravljanja alu felni.

Ispravljanje čeličnih felni

Čelične felne su manje zahvalne za ispravljanje, za razliku od aluminijumskih, a to je iz prostog razloga što je aluminijum lagani metal, koji dozvoljava oblikovanje. Čelične felne, međutim, takođe se nalaze ugrađene na mnogim vozilima, i one su u stanju da se oštete, iako su izdržljivije, tako da svakako treba da potražite uslugu ispravljanja.

Servis koji ima mašinu za ispravljanje felni

Naravno, servis kod koga ćete dovesti aumobil mora da ima mašinu pomoću koje se ispravljaju felne. Dakle, da bi do ispravljanja i vraćanja u prvobitni položaj došlo, felna mora da se postavi na posebnu mašinu, a to je hidraulična presa.

Pri tome, sva oštećenja se obeležavaju. Uz pomoć klipa te hidraulične prese, sva iskrivljenja se ispravljaju, tako da oni postaju pravi. Na felni će ostati i otisci od alata. Da bi se oni uklonili, koristi se poseban nož, a to je takođe važno i zbog toga da bi guma kasnije mogla lepo da nalegne na felnu.

Nakon toga svega, majstori će odraditi čišćenje felne i njenu zaštitu. Taj proces se obavlja prskanjem antioksidantnim sprejom, i to onih površina koje su nalegajuće.

Ispravljanje felni cena

Koliko ćete platiti za ispravljanje felni, zavisi od toga koliko je felna iskrivljena, tj. kog stepena su oštećenja. Zbog svega toga, veoma je nezahvalno unapred govoriti čak i orijentacionu cenu i najbolje je da svoj automobil dovezete do odabranog servisa, da majstori pogledaju o čemu se radi, i onda će vam reći tačan iznos koji bi trebalo da izdvojite za ovu uslugu, ispravljanja felni.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane