Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu
Pogledajte sve proizvode

Iskustva i komentari posetilaca

Snezana Aleksic
Veoma kvalitetno i profesionalno sminkanje mozete dobiti u studiju za sminkanje Alexi. Ne morate zbog toga da juriti iskljucivo profesionalno i televizijski poznate sminkere.
Petar Jankulovski
Sto se tice ove vrste sminkanja, kvalitet je nesot sto vam pre ili kasnije sigurno ne gine.
Stojance Ristovski
Po meni je kako god da okrenete, ovo sminkanje nesto sto treba i mora da se debelo plati.
Ivana Petrovic
Sada profesionalnih sminkera ima na svakom koraku. Sada bukvalno devojke plate 2000 eura da ih to neko nauci i cao. Kvalitet je naravno ispod proseka.
Milen Jovanovic
Nikada ono nije bilo nesto posebno sto treba i mora da se plati. Sve ostalo je po meni cisto gubljenje vremena.
Marina Zivkovic
Koliko mi je samo poznato, sto se ovog sminkanja tice, kvaltiet je veoma vazan. Sve drugo i nije bas toliko vazno.
Filip Milutinovic
Moje je misljenje pre svega da profesionalno sminkanje mora bas onako dobro i debelo da se plati. Jednostavno to tako mora da funkcionise.
Lea Stankovic
Koliko mi se samo cini, profesionalno sminkanje je nesot u svakom slucaju bas mora onako debelo da se plati.
Mihajlo Nastasovic
Profesionalno sminkanje ima svoju cenu a ona ako pricamo iskreno nije ni malo jeftina. Opet vam ni to nije garancija da ce sve biti kako treba.
Simona Vucinic
Koliko samo mogu da vidim, sve veci broj zena u Beogradu se okrece profesionalnom sminkanju. Ono jeste od pocetka nesot skuplje ali se zato sigurno isplati.
Todor Markovic
Po pitanju profesionalnog sminkanja, samo treba da posetite neko strucno i provereno mesto i da po tom pitanju zaista vise nista posebno nemate razloga da brinete.
Marta Dencevic
Zaista je jdno od najboljih resenja da po pitanju profesionalnog sminkanja posetite kozmetickau Danijelu koja se devojka jednostavno skolovala za taj posao.
Nikolina Pantelic
Po pitanju profesionalnog sminkanja, samo treba da posetite kozmeticki salon Gogu i da se bas na tom mestu opredelite za kvalitet.
Ljubinka Sreckovic
Po pitanju profesionalnog sminkanja, mogu samo da pohvalim Estetic studio. Zaista je to jedno provereno mesto.
Janko Zivanovic
Profesionalno sminkanje je zaisat nesto sto u danasnje vreme kosta veoma puno (po mom misljenju) ali nakon njega zaisat neka zena moze da izgleda i vise nego lepo.
Petar Jankovic
Kvalitetno i pouzdano profesionalno sminkanje je nesto u sta mozete da budete potpuno sigurno da ce biti fantasticno ukoliko se odlucite da ga uradite u kozmetickom salonu Jasna. To je kozmeticki salon u koji mozete da imate puno poverenje.
Ivan Stojanovic
Ukoliko planirate da uradite neko profesionalno i kvalitetno profesionalno sminkanje, onda u svakom slucaju treba da se po ovom pitanju posavetujete sa nekim ko je vec profesonalnu sminku i radio.
Marko Petrovic
Ukoliko planirate da uradite kvalitenot profesionalno sminkanje onda svaka zena treba da se posavetuje sa nekom svojom prijateljicom u koju moze da ima puno poverenje.
Dusan Markovic
U danasnje vreme prosto ne moze da se zivi od toga koliko samo sminkerki ima. Eto skoro sam prisustvovao organizaciji svadbe i nisam mogao da prestanem da se iscudjavam koliko zene mogu da budu naporne i zahtevne po tom pitanju.
Jana Stankovic
Ma u danasnje vreme nema ko se ne bavi sminkanje. U svakom slucaju, ukoliko se odlucte da uradite sminku kod nekog profesionalnog sminkera, mislim da je u svakm slucaju najbolje da se unapred raspitate sve sta vas zanima. Mislim da je to na prvom mestu cena.
Biljana Brankovic
Danas u Beogradu postoji veliki broj profesionalnih sminkera i sminkerki. Nekako mi se cini da sve vise devojaka uci sminkanje po nekim prestiznim centrima i da za to dobro placaju. U svakom slucaju potrebno je da dobro izaberete onoga ko ce da vas sminka.
Jovana Milinkovic
Veoma kvalitetno i profesionalno sminkanje mozete dobiti u studiju za sminkanje Alexi. Ne morate zbog toga da juriti iskljucivo profesionalno i televizijski poznate sminkere.