Profesionalni šminker Maja Friz

5.0 | 1 ocena
Ulica: Višnjićeva 5
Grad: Kragujevac
Profesionalni šminker Maja Friz
Telefon: 034/
Mobilni: 064/

O nama

PROFESIONALNI ŠMINKER MAJA FRIZ

Koliko je važno imati savršenu šminku u svakoj prilici do koje Vam je stalo, Vi najbolje znate. A ono što mi znamo jeste gde ovu uslugu možete dobiti na kvalitetan način i po povoljnim cenama - u salonu Maja Friz u Kragujevcu.

Ljubazno, mlado i stručno osoblje tu je da Vam izađe u susret za sve Vama važne prilike. Bilo da ste mlada, gošća na svadbi, maturantkinja, ili možda proslavljate godišnjicu mature - Maja Friz ima rešenje za Vas.

Zašto ne biste i Vi izgledali poput lica sa naslovnice? Prepustite se rukama profesionalaca, jer mi tačno znamo koje su to crte Vašeg lica koje treba istaći, a koje ipak malo sakriti. Lepota je relativna stvar, a šminka je ta koja Vam daje najbolje od nje.

Svaka prilika zahteva poseban pristup - noćna, dnevna, poslovna, svadba, matura, venčanje... ali ne brinite, imate kome da se obratite u svakoj od njih. Za sve Vas tu su profesionalne šminkerke salona Maja Friz.

Pored usluge profesionalnog šminkanja, na raspolaganju su Vam i sve vrste frizerskih - od šišanja, senčenja, feniranja, pa do nege kose i izrade svečanih frizura, te je ovo idealno mesto na kome ćete dobiti kompletnu negu pred Vama važan dan.

Posetite salon Maja Friz i uverite se u kvalitet naših usluga koje su Vam dostupne po veoma povoljnim cenama.

Radno vreme:

pon - pet 8 - 17h;
subota 8 - 15h


Profesionalna šminka Maja Friz, Višnjićeva 5, Kragujevac

Cenovnik

1. Wedding make up
3000
2. Profesionalno šminkanje (sa trepavicama)
1500/2000
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu

    Firme u blizini

    Derma Studio - Profesionalni šminker, Kopaonička 1II/2, Kragujevac