O nama - PROFESIONALNO ŠMINKANJE DERMA STUDIO


Matura, svadba, venčanje ili poslovni sastanak - besprekorna profesionalna šminka važan je deo svakog od ovih događaja, bilo da ste u njima glavni akter ili samo gost. Zato je važno da svoj izgled ne prepustite slučaju, već veštima rukama profesionalaca studija za šminku Derma.

Kako često ističemo, šminka je zapravo sporazum između prirode i želje. Njome ističemo ono najlepše na licu, naglašavamo svaki delić prirodne lepote i sigurnim koracima punim samopozdanja koračamo u svakoj prilici.

Na raspolaganju su Vam:

Derma studio, pored usluge profesionalnog šminkanja, za Vas ima i brojne kozmetičke tretmane lica i tela, elektro epilaciju, depilaciju voskom, kao i specijalističke usluge. Ovo je takođe odlično mesto da uz pomoć stručnjaka specijaliste dermatologije, kao i nutricioniste, dovedete svoje telo do savršenog zdravlja i lepote. Tu su za Vas i vešte ruke masera koji će Vas uvesti u svet bez celulita.

Prepustite se čarobnom svetu boja i pokreta koje će pred Vašim očima stvoriti magiju i lepršavo uzbuđenje uz pomoć majstora svog zanata – profesionalnih šminkera Derma studija.

Radno vreme:
pon - pet 12 - 20h;
subota 10 - 15h

Profesionalno šminkanje Derma Studio, Kopaonička 1/2-2, Kragujevac (Erdoglija)

Iskustva i komentari posetilaca

19.01.2019 02:52
Dušica Despotović
Šminker Kozmetičkog studija Derma je zaista najbolji u gradu! Konačno sam pronašla svog šminkera i jako sam zadovoljna materijalom koji koristi, ima jako dobru pokrivnu moć.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Profesionalni sminkeri
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Derma Studio - Profesionalni šminker
  • Derma Studio Profesionalni šminker,
  • Profesionalni šminkeru Kragujevcu,
  • Derma Studio Kragujevac,
  • Derma Studio šminkanje Kragujevac,
  • Derma Studio šminker radno vreme