O nama - BEAUTY&CHIC SALON LEPOTE


Beauty&Chic je noovotvoreni, luksuzno opremljeni salon lepote koji će vam pružiti usluge profesionalnog, svečanog i dnevnog šminkanja za sve lepe trenutke i slavlja, kao što su matura, venčanja, svadbe i drugo.

Obratite nam se s poverenjem ukoliko želite postojanu i savršenu šminku koja će vam istaći lepe crte lica, ukloniti sitne nepravilnosti i pomoći da izgledate mlađe, privlačnije i svežije.

Naši profesionalni šminkeri učiniće da Vaše lice izgleda besprekorno u svakom trenutku tokom svečanosti kojoj prisustvujete.

Prilikom rada koristimo isključivo šminku najpoznatijih svetskih proizvođača Mac, Christian Dior i brojne druge.

Zajedno s vama odabraćemo boje i metodu šminkanja prema vašoj ličnosti i stilu. Bilo koji look da odaberete, nakon celog dana i večeri, pa čak do kasnih jutarnjih sati, vaša šminka biće postojana i sveža.

Jedan od najvažnijih trenutaka u životu svake dame je venčanje, a kvalitetna i profesionalna šminka učiniće Vaš kompletan izgled savršenim, dok ćete na fotografijama zablistati punim sjajem.

Ako ste oduvek sanjali o dugim i gustim trepavicama čim ujutru otvorite oči, nadogradnjom svilenih trepavica to može postati Vaša stvarnost ukoliko posetite naš luskuzno opremljeni salon.

Svilene trepavice idealan su izbor za sve dame koje su uvek u žurbi, a žele da uz minimum šminke postignu prirodan izgled u svakodnevnim, ali i specijalnim prilikama.

Beauty&Chic salon lepote Vam nudi uslugu nadogradnje svilenih trepavica, zahvaljujući kojom više ne morate nanositi maskaru, niti brinuti da li će se ona u toku dana razmazati.

Postoji više različitih tehnika nadogradnje svilenih trepavica, a kod nas ih možete nadograditi metodom "1 na 1" prilikom koje se na svaku pojedinačnu trepavicu stavlja jedna veštačka ili metodom 3D trepavica gde se na svaku vašu dodaju tri umetne trepavice.

Nakon ovih tretmana vaše trepavice postaju prirodno guste i zavodljive, a Vi ćete izgledati doterano čak i sa minimumom šminke.

Za uklanjanje dubokih bora i podmlađivanje lica i vrata bez operacija damama nudimo efikasnu korekciju hijaluronskim filerima, koji koži daju mladalački sjaj.

Cena usluga:
- profesionalno šminkanje sa veštačkim trepavicama - 4.500 dinara
- profesionalno šminkanje bez veštačkih trepavica - 4.100 dinara
- nadogradnja svilenih trepavica "1:1" - 4.500 dinara
Salon će Vas s vremena na vreme iznenaditi i akcijama do 30 odsto popusta, kada profesionalno šminkanje sa veštačkim trepavicama košta samo 3.600 dinara, a nadogradnja svilenih trepavica "1:1" samo 3.500 dinara.

Zakažite tretman, a mi ćemo učiniti sve da u svečanim trenucima izgledate božanstveno.

Pored stručne pomoći u ulepšavanju, u našem prijatno uređenom salonu imamo i kutak za Vas gde možete da se osvežite uz kaficu i poslužite najrazličitijim slatkišima.

Dobrodošle!

Radno vreme:
- ponedeljak – subota od 8 do 20 h

Beauty&Chic salon lepote
Adresa: Oblakovska 59, Beograd
Email: kurtes.dusica@gmail.com

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Profesionalni sminkeri
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Beauty & Chic Profesionalni šminker
  • Beauty and Chic Profesionalni šminker,
  • Salon lepote Beauty & Chic Beograd,
  • Profesionalni šminkeri Voždovac,
  • Profesionalno šminkanje na Voždovcu,
  • Profesionalni šminker Beauty&Chic,
  • Beauty & Chic Profesionalni šminker radno vreme