O nama - STUDIO SHOO SHOO – PROFESIONALNI ŠMINKER


Studio Shoo Shoo nalazi se na Vračaru i svim damama koje žele da svoj izgled učine glamuroznim ili zablistaju na nekom važnom događaju, nudi profesionalno šminkanje za svečane prilike. Pored usluga profesionalnih šminkera, u prijatnom ambijentu našeg studija nudimo Vam brojne frizerske usluge i manikir.

Profesionalni šminker Shoo Shoo je prava adresa za Vas, uvek kada Vam je potrebno šminkanje za svečane prilike, kao što su: svadbe, mature, rođendani i druge svečanosti kada želite da izgledate besprekorno tokom čitavog dana. U našem radu koristimo najkvalitetniju šminku vodećih svetskih brendova: MAC, Shiseido, Bourjois...

Sa željom da Vam pružimo vrhunski kvalitet usluga, trudimo se da održimo visok standard, konstantno se usavršavajući i obraćajući pažnju na najsitnije detalje. Naš tim čine ljudi sa dugogodišnjim iskustvom, u čijem radu možete prepoznati entuzijazam i ljubav prema poslu.

Venčanje je jedan od najvažnijih dana u životu svake dame, zato je razumljiva želja da sve bude potpuno savršeno i jedinstveno. Kvalitetna i profesionlna šminka za svadbe upotpuniće Vaš izgled na fotografijama i učiniti da zablistate punim sjajem. Takođe, svim damama koje žele da svoj izgled učine glamuroznim nezavisno od prilike, nudimo kvalitetnu dnevnu, večernju i scensku šminku.

Osim usluga profesionalnog šminkanja, u opuštenom ambijentu našeg salona pružamo i sve vrste frizerskih usluga, kao i usluge manikira. Bez obzira da li se odlučite za šišanje, farbanje, mini-val, šatiranje, feniranje, nijansiranje, tretmane za negu kose, manikir, izlivanje i ojačavanje noktiju, dobićete profesionalni tretman, pažnju i uslugu prilagođenu Vašim potrebama.

Šminkanje za svečane prilike, uz upotrebu vrhunske kozmetike

Sve vrste frizerskih usluga i manikir

Radno vreme:
Ponedeljak – petak od 10-20h
Subota – nedelja od 09-18h

Studio Shoo Shoo - profesionalni šminker, Hadži Prodanova 11, Vračar, Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

07.08.2018 02:51
Lidija Ostojic

Uz studio SHOO SHOO mozete slobodno da se opustite na bilo kojoj proslavi ili vasem bitnom datumu,svadbi,rodjendanu krstenju..Necete biti izneverene,jer kad vas oni nasminkaju bice vam zao da skinete sminku posle dogadjaja.

08.07.2016 11:36
Sanja Kekic

Svadbe,mature,rodjendani i druge svecanosti kada zelite da izgledate besprekorno tokom citavog dana,vae zelje ispunice salon sho sho.Vencanje je jedan od najvaznijih dana u zivotu svake dame,zato je razumljiva zelja da sve bude potpuno savrseno i jedinstveno.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Profesionalni sminkeri
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Studio Shoo Shoo - profesionalni šminker
  • studio shoo shoo radno vreme,
  • shoo shoo,
  • studio shoo shoo,
  • shoo shoo profesionalni šminker