O nama - BIZNET PRODAJA MOBILNIH TELEFONA


BizNet prodaja mobilnih telefona nudi najatraktivniju ponudu telefona za poslovne i privatne korisnike, u saradnji sa kompanijom Telekom Srbija AD čiji smo ovlašćeni partner za prodaju i distribuciju. Pored telefona vodećih svetskih brendova, u našoj ponudi očekuje Vas veliki izbor mts paketa i mts tarifa, uz posebne pogodnosti.

Kompanija BizNet počela je sa radom 2008. godine kao agencija za Internet marketing i računarsko programiranje. Danas BizNet može da ponudi kompletna rešenja iz oblasti telekomunikacija u segmentu malih i srednjih preduzeća, kao premijum partner kompanije Telekom Srbija što smo postali 2015. godine.

Ono po čemu se BizNet izdvaja od drugih jeste uvek ekskuluzivna ponuda mobilnih telefona vodećih proizvođača: Samsung, Sony, Nokia, Apple, Huawei, LG, Microsoft, Tesla, Lenovo, Cat, Blackberry..., po najpovoljnijim cenama u Srbiji. Takođe, nudimo mogućnost kupovine telefona na rate, uz mts pakete.

Sa željom da klijentima ponudimo najoptimalnija rešenja, profesionalni agenti kompanije BizNet su uvek spremni da dođu do Vašeg preduzeća i predstave Vam našu ponudu. Svi mobilni telefoni su novi i poseduju odgovarajuću garanciju. Ako se telefon koji Vas interesuje trenutno ne nalazi u našoj ponudi, potrudićemo se da isti pronađemo u najkraćem mogućem roku, ako je dostupan na tržištu Srbije.

Iz našeg asortimana posebno izdvajamo veliki izbor mts paketa namenjenih poslovnim korisnicima. U zavisnosti od toga da li želite više interneta, SMS poruka ili roaming minuta, uz naše BizMix, BizMixNet i BizMax tarifne profile možete maksimalno optimizovati troškove Vaše firme. Poslovnim korisnicima obezbedili smo i pakete iz oblasti fiksne telefonije, interneta i televizije.

Za maksimalno uživanje u novom telefonu, BizNet nudi i veliki izbor dodatne opreme vrhunskog kvaliteta, kao što su: punjači za mobilne telefone, maske za mobilne telefone, futrole za mobilne telefone, slušalice, baterije i još mnogo toga.

Takođe, možemo da ponudimo brza i kvalitetna poslovna rešenja namenjena unapređenju Vašeg poslovanja:

  • -Izrada Web sajtova – kompletan dizajn i custom programiranje Web sajtova, E-Commerce rešenja, portali, blogovi ili šta god je potrebno Vašem biznisu, bez obzira da li vodite malu porodičnu firmu ili veliko preduzeće.
  • -Printing centar – usluge printing centra obuhvataju usluge štampe velikih formata na bilo kom materijalu: foto tapete, slike na platnu, foto na peni, auto grafika, rool up baneri, PVC nalepnice, bilbordi, 3D slova, plotovanje, tehnički crteži, brendiranje izloga i reklama.
  • -Google AdWords – usluge konsaltinga i vođenje Google kompanija koje će Vam omogućiti da vrlo lako i uz minimalna ulaganja u marketing, dođete do Vaših kupaca ili korisnika usluga.
  • -Štampanje futrola za mobilne telefone – učinite vidljivim logo Vaše firme, odštampajte ga na futroli mobilnog telefona. U našoj ponudi nalaze se visoko kvalitetne silikonske maske na koje vršimo štampu fotografije po Vašoj želji.

BizNet prodaja mobilnih telefona po najpovoljnijim cenama u Srbiji!

Radno vreme:
ponedeljak - petak od 08-20h
subota od 09-17h
nedelja neradni dan

Pratite nas putem društvenih mreža:
Facebook: www.facebook.com/BizNetSrbija
Twitter: twitter.com/biznetsrbija
Instagram: www.instagram.com/biznetsrbija
Linkedin: www.linkedin.com/company/biznet
Google plus: plus.google.com/+Biz-netRs
Youtube: www.youtube.com/c/+Biz-NetRs

BizNet prodaja mobilnih telefona, Golubačka 1, Zvezdara, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Tehnika Otkup mobilnih telefona
Osnovni proizvodi/usluge za firmu BizNet prodaja mobinih telefona
  • BizNet prodaja mobinih telefona,
  • BizNet prodaja mobinih telefona Zvezdara,
  • BizNet Beogad,
  • BizNet,
  • BizNet prodaja mobinih telefona radno vreme,
  • prodaja mobinih telefona