O nama - MOBILNI SHOP


Mobilni Shop kao OnLine prodavnica uspešno posluje na tržištu Srbije punih 5 godina sa timom ljudi koji poseduju iskustvo u prodaji telefona više od jedne decenije. Do sada smo se dokazali kao lideri na području OnLine prodaje mobilnih telefona, sa željom da u budućnosti nastavimo da radimo još bolje.

Ključ našeg uspeha nalazi se u tri stuba poslovanja:

  • -poverenje
  • -brzina dostave
  • -pristupačne cene telefona

U našoj bogatoj ponudi nalaze se novi i originalni telefoni vodećih svetskih proizvođača: Samsung, Nokia, Apple, Sony, LG, HTC, Alcatel, Motorola, BlackBerry, Huawei, Panasonic, Microsoft, Lenovo. Takođe, nudimo Vam popravku telefona u ovlašćenom servisu.

Sa željom da našim kupcima omogućimo što jednostavnije servisiranje telefona, naš stručan i profesionalan tim otkloniće kvar na Vašem telefonu u najkraćem mogućem roku. Nudimo i uslugu servisiranja telefona za klijente širom Srbije, putem našeg centralizovanog servisa u Beogradu. Procedura je vrlo jednostavna, potrebno je da putem brze pošte pošaljete aparat u naš servis, uz obavezan napismen opis kvara.

U zavisnosti od kvara, u roku od 5-30 dana, Vaš popravljen mobilni telefon biće vraćen nazad na adresu po želji. Trošak transporta prilikom prijema pošiljke snosi Mobilni Shop, a prilikom slanja aparata nazad iz servisa troškove snosi kupac. U svakom momentu naše ljubazno osoblje iz Call centra stoji Vam na usluzi.

Pored mobilnih telefona, u našoj ponudi nalaze se i tableti vodećih svetskih proizvođača: Apple iPad, Samsung, Nokia, Alcatel, HTC, LG, Sony i mnogi drugi.

Sa željom da idemo u korak sa vremenom došli smo na ideju da našim kupcima ponudimo mogućnost kupovine telefona putem interneta i na taj način im omogućimo dostupnost željenog telefona, ma gde da se nalaze. Iz tog razloga nastao je naš sajt koji konstansto unapređujemo sa željom da svim posetiocima pružimo što kvalitetniji sadržaj, kao i adekvatnu pomoć pri izboru i kupovini telefona i ostale elektronike.

Informacije na našem sajtu se svakodnevno ažuriraju, tako da našim posetiocima pružamo pravovremene informacije o svim modelima i njihovim uvek najpovoljnijim cenama. Izabrani proizvod dostavljamo Vam na željenu adresu u roku od 24 do 48 sati, u zavisnosti od modela za koji se odlučite.

Brzo, praktično i krajnje jednostavno – Mobilni Shop

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak od 08h-20h
Subota od 08h-14h

Mobilni Shop, Balkanska 35, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

12.03.2017 01:42
Borislav Milic

U njihovoj bogatoj ponudi nalaze se novi i originalni telefoni vodecih svetskih proizvodjaca Samsung,Nokia,Apple,Sony,LG,HTC,Alcatel,Motorola,BlackBerry,Huawei, Panasonic,Microsoft,Lenovo.Takodje,nude vam popravku telefona u servisu.

19.08.2015 12:45
Robert Kun Szabo

Odličan izbor.Korektni i pouzdani.

07.08.2015 04:36
Marija Andrić

Online prodaja mobilnih telefona koja je najkorektnija. Poštuju sve dogovore i sve je kao u specifikacijama. Pohvale za korektnu saradnju

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Tehnika Otkup mobilnih telefona
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Mobilni shop
  • Mobilni shop Beograd,
  • Mobilni shop radno vreme,
  • Online prodaja mobilnih telefona,
  • Mobilni shop online prodaja mobilnih telefona,
  • mobilni telefoni