Kontakt podaci za vašu firmu

PWL Vision

  • 3
5.0 | 7 ocena
Očna kuća PWL Vision je najsavremeniji oftalmološki centar u Šapcu koji Vam nudi sve vrste usluga na jednom mestu. Naš tim čine licencirani lekari specijalisti oftalmologije, koji u svom radu koriste najsavremeniju opremu. Takođe, dolazimo...
Pročitaj više
Vojvode Mišića 18
Šabac

Look Optic

  • 6
5.0 | 9 ocena
Look Optic iz Šapca poseduje tradiciju dugu preko 15 godina i pravo je mesto za Vaš savršen vid. Kod nas možete obaviti kompletan oftalmološki pregled i po potrebi kupiti dioptrijske naočare ili kontaktna sočiva vodećih proizvođača, uz bro...
Pročitaj više
Popa Karana 1a
Šabac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Jovana Stefanovic
Sto se tice pregleda za naocare tu imam samo reci hvale za optiku Denic. Tamo rade iskljucivo vrhusnki oftamolozi koji su na prvom mestu vrhusnki dijagnosticari i tacno ce vam nakon obavljenog pregleda reci sta treba da preduzmete po pitanju vaseg vida.
Petar Jankulovski
Ovo bi svaki covek trebao da shvati kao rutinski pregled.
Ivana Petrovic
U svakom slucaju kako god da okrenete, ovo je posebna vrsta pregleda u ciji kvalitet ne treba da sumnjate.
Milen Jovanovic
U svakom slucaju je ovo vrsta rpegleda kja jednostavno mora da dosta kosta. Sve ostalo je cisto gubljenje vremena.
Marina Zivkovic
Kako god da okrenete, u svakom slucaju je ovo poseban vrsta pregleda. Sve drugo je daleko losija situacija.
Filip Milutinovic
Koliko mi se samo cini, svaki pregled za naocare je nesto sto mora posebno i debelo da se plati. Sve drugo je manje vazno.
Jovana Milinkovic
Koliko mi se samo cini, jedna od najvaznijih stvari koja se tice pregleda ocnog dna je ta da u svakom slucaju treba bas onako dobro i debelo da se plati.
Lea Stankovic
Nije tacno da ovo nije skupo.Ovo moze da bude i te kako skupo. Mada, sve zavisi od toga za sta vam je tacno potrebno.
Mihajlo Nastasovic
Koliko se samo meni cini, zaista nije bas sve jedno, ko vam radi ovaj pregled.
Simona Vucinic
Ukoliko ste dete, onda zaista ne treba da se bojite pregleda za naocare posto to zapravo nista ne boli.
Todor Markovic
Po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvalitet i ako to budete gledali onda vam zapravo nista nece biti skupo.
Marta Dencevic
Ako nista, bar u danasnje vreme pregled za naocare, ne mora nesto puno da kosta a i relativno brzo moze da se uradi.
Janko Zivanovic
Ovaj pregled u danasnje vreme kosta par hiljada dinara i po to pitanju onda svakako trab da se posavetujete sa nekim strucnim licem.
Ljubinka Sreckovic
Po pitanju pregleda za naocare, samo treba da posetite ordinaciju Profi Optik i ako to budete uradili siguron se necete pokajati.
Nikolina Pantelic
Po pitanju pregleda za naocare, samo treba da posetite ordinaciju IM Ivana i vise nista oko toga nemate sta da se brinete. Tamo su zaista i vise nego profesionalni.
Jana Stankovic
Po pitanju pregleda za naocare, ubedljiov je najoblje resejne ukoliko biste se odlucili da ga uradite u prodavnici Lensoptik koja je i vise nego poznata po svom kvalitetu.
Biljana Brankovic
Ukoliko vam je potreban kvalitetan pregled za naocare, definitivno je potrebno da se po tom pitanju posavetujete sa nekim strucnim licem.
Petar Jankovic
prosecna cena koju je potrebno platiti za kvalitetan pregled za naocare iznosi u proseku oko 3000 dinara. To je neka prosecna cena koju je potrebno izdvojiti u oftalmoloskoj radnji Pro Lens.
Ivan Stojanovic
Ovo je u danasnje vreme sigurno postao jedan od rutinskih pregleda za koje je potrebno izdovjiti najamnje 2000 dinara sot i nije neka posebna cena kada gledamo kakav je kvalitet u pitanju.
Marko Petrovic
Optika Denic je svako jedno od poznatijih mesta ove vrste u koje mozete imati puno poverenje. Ukoliko ga posetite sigurno se necete pokajati.
Dusan Markovic
I ja sam cuo do sada iz nekoliko razlicitih izvora da optika Denic zaista ozbiljno radi svoj posao. Po meni, potrebno je da po pitanju oftamoloskih pregleda za naocare svoje poverenje ukazete iskljucivo nekom proverenom mestu.
Stojance Ristovski
Sto se tice pregleda za naocare tu imam samo reci hvale za optiku Denic. Tamo rade iskljucivo vrhusnki oftamolozi koji su na prvom mestu vrhusnki dijagnosticari i tacno ce vam nakon obavljenog pregleda reci sta treba da preduzmete po pitanju vaseg vida.