PWL Vision - optičarska radnja

Vojvode Mišića 18
Šabac

Kao najsavremeniji oftalmološki centar u Šapcu, PWL Vision nudi Vam široku paletu usluga na jednom mestu. U prijatnom ambijentu naše optičarske radnje dočekaće Vas stručno i ljubazno osoblje koje će rado odgovoriti na sve Vaše zahteve u vez...
Pročitaj više

Look Optic

Popa Karana 1a
Šabac

Look Optic iz Šapca poseduje tradiciju dugu preko 15 godina i pravo je mesto za Vaš savršen vid. Kod nas možete obaviti kompletan oftalmološki pregled i po potrebi kupiti dioptrijske naočare ili kontaktna sočiva vodećih proizvođača, uz broj...
Pročitaj više

Zoom optic opticarska radnja

Vlade Jovanovića 3
Šabac

Optičarska radnja Zoom optic omogućava za Vas: veliki izbor dioprijskih ramova, brza i kvalitetna usluga, mogućnost odloženog plaćanja. Posetitet nas u centru Šapca, na adresi Vlade Jovanovića 3, Šabac.
Pročitaj više

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Opticarske radnje
Pitaj firme

Optika Kami

U okviru naše opticarske radnje nudimo veliki izbor naocara za sunce, a pored prodaje naočara nudimo i dioptrijska sočiva, dioptrijske ramove kao i kontaktna sočiva. U okviru ponude naše kuće nudimo sledeće usluge: ugradnju sočiva u dioptri...

Iskustva i preporuke posetilaca

Sanja Kekic
22.02.2017 12:32

U veoma prijatnom ambijentu njihove opticarske radnje,naicicete na razumevanje i spremnost njihovog osoblja da vam izadje u susret i omoguci da bolje vidite.Njihov cilj je da doprinesu vasem jasnijem vidu.

Zoom optic opticarska radnja
Borislav Milic
22.02.2017 12:30

Siroka paleta modela,boja i oblika dioptrijskih ramova,dioptrijskih stakala,kontaktnih sociva i naocara za sunce omogucice vam da pronadete upravo ona koja odgovrajaju vasim potrebama i stilu.Sve preporuke.

Optika Kami
Goran Sarenac
22.02.2017 12:27

Look Optic moze da vam omoguci i konsultacije oftamologa u svojim prostorijama i to kompletan oftalmoloski pregled,odredjivanje dioptrije,merenje ocnog pritiska,pregled ocnog dna,najsavremenijom opremom.

Look Optic
Kosta Savic
22.02.2017 12:25

Njihov tim cine cetiri licencirana lekara specijaliste oftalmologa,lekar na specijalizaciji,a moguci su i konsultativni pregledi kontaktologa.Zahvaljujuci upotrebi najsavremenije opreme nude vam mogucnost izrade svih vrsta naocara.

PWL Vision - optičarska radnja
Jelena Roncevic
08.09.2015 09:18

Da li vršite prodaju dioptrijskih ramova na odloženo plaćanje?

Zoom optic opticarska radnja
Smilja B.
07.02.2012 09:56

Prvi, pravi i najbolji! Sve pohvale. :)

Očna kuća OPTIKA OBRENOVIĆ