Power plate i fitness studio Just Fit

5.0 | 3 ocena
Ulica: Knez Danilova 22
Grad: Beograd
Opština: Palilula
Power plate i fitness studio Just Fit
Mobilni: 064/

O nama

POWER PLATE I FITNESS STUDIO JUST FIT

Power plate i fitness studio “Just Fit” nalazi se u ulici Kneza Danila broj 22, kod poštanske štedionice, na teritoriji opštine Palilula, u Beogradu. Na jednom mestu stručni tim nudi Vam toliko toga, što će Vam omogućiti da ispunite Vaše snove i poboljšate kompletan izgled Vašeg tela.

Bolja forma, fizička spremnost, veća snaga, brži metabolizam, smanjenje suvišnih kilograma, zategnuta koža, otklonjen celulit, povećanje fleksibilnosti i još mnogo toga, mogu postati i Vaša stvarnost dolaskom u naš fitness studio. Uz adekvatne savete o ishrani i pravilnom vežbanju za relativno kratko vreme, bićete i više nego zadovoljni Vašim izgledom.

Navešćemo samo neke od razloga zbog kojih treba da odaberete baš nas.

*Prvi trening u našem studio je POTPUNO BESPLATAN

 • Naš tim čine licencirani treneri sa dugogodišnjim iskustvom u radu, koji će Vam omogućiti da dostignete željene rezultate na apsolutno bezbedan način. Iznenadiće Vas postizanje željenih rezultata u rekordnom roku.
 • Uz procenu Vaše fizičke sprenosti tokom personalnog treninga, ukazaćemo Vam na kritična područja na Vašem telu, na kojima je potrebno da zajedno radimo. Nema potrebe da se osećate loše ako niste u kondiciji i imate višak kilograma, dokle god imate dovoljno volje da to promenite.
 • Nastojimo da prilikom svakog treninga motivišemo svakog od Vas i podstaknemo Vas da date svoj maksimum, jer upravo od Vas zavisi izgled Vašeg tela. Stojimo Vam na raspolaganju pri svim poteškoćama na koje naiđete i spremni smo da svojim zannjem doprinesemo ostvarenju Vaših ciljeva.
 • Smatramo da je efikasnost najbolja motivacija za daljim radom. Kada posle izvesnog vremena vidite postigute rezultate, dobićete veću motivaciju za treniranjem i neophodno samopouzdanje da nastavite u istom smeru.
 • Pružićemo Vam mogućnost da vežbate na spravi najnovije generacije POWER PLATE, koja je izazvala pravu revoluciju u svetu fitnesa i objedinila na taj način želju i mogućnost za ostvarenjem velikih ciljeva.
 • Pored individualnih treninga, pružamo Vam i mogućnost grupnih treninga sa Vašim prijateljima ili partnerom, što sam čin vežbanja čini prijatnijim i zanimljivijim.

POWER PLATE

Revolucionarna sprava za vežbanje, Power Plate pruža Vam mogućnost efikasnog vežbanja, nezavisno od Vaše fizičke spreme, uzrasta i načina života. Ova sprava radi po principu vibracija, koje stimulišu prirodne reakcije Vašeg tela i podstiču mišićne kontrakcije.

Zahvaljujući ovim kontrakcijama povećava se snaga mišića, ubrzava se cirkulacija krvi i raste opšta izdržljivost samog organizma. Za svega 15 minuta dnevno, 3 puta nedeljno, doći ćete do savršene linije Vašeg tela.

Naš moto je:

„VERUJ U SEBE I RADI ONO ŠTO DRUGI NEĆE, KAKO BI POSTAO ONO ŠTO DRUGI NE MOGU!!!“

Kontakt telefon:

011/ 33 76 975

Detaljnije informacije možete potražiti na našem sajtu:

http://justfitstudio.blogspot.com

Pridružite nam se na Facebook-u:

Power Plate kod poštanske štedionice.
Personalni ili dubl treninzi na zakazivanje, kardio boxing i trx.
Power plate i fitness studio “Just Fit” Palilula, Beograd.

Cenovnik

1. DUBL PAKET (obuhvata paket od 12 polupersonalnih treninga za dve osobe, na samom treningu obe osobe rade na 2 razlicita plate-a istovremeno, uz stalni nadzor jednog trenera,po zavrsetku treninga na power plate-u, obe osobe imaju mogucnost koriscenja kardio sprava)
120 EUR
2. PERSONALNI PAKET (obuhvata paket od 12 personalnih treninga na power plate-u za jednu osobu,uz moguscnost korisnjenja kardio sprava)
80 EUR
3. 1 TRENING (obuhvata personalni trening na power plate-u,uz mogucnost korisnjenja kardio sprava trening je uz stalni nadzor trenera)
10 EUR
Pogledajte ceo cenovnik

Nudimo i:

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Sofija Katanic
  04.10.2018 03:26

  mogucnost samog vezbanja na jednoj od najsavremenijoj spravi power plate.Ona vam omogucava fantasticne rezultate kao da radite ceo fitnes program. Ustedite svoje vreme i energiju,i iskoristite je na pravi nacin!Uspesno otklanja i celulit!Provereno dobro!!!

  Jovica Vitakic
  30.04.2017 01:00

  Njihov tim cine licencirani treneri sa dugogodisnjim iskustvom u radu,koji ce vam omoguciti da dostignete zeljene rezultate na apsolutno bezbedan nacin.Iznenadice vas postizanje zeljenih rezultata u rekordnom roku.

  Goran Sarenac
  24.02.2017 09:51

  Sve preporuke,rezultati posle samo nedelju dana.Pored individualnih treninga,pruzaju vam i mogucnost grupnih treninga sa vasim prijateljima ili partnerom,sto sam cin vezbanja cini prijatnijim i zanimljivijim.

  Zarko Manic
  12.07.2016 08:57

  Dovoljno je samo tri puta nedeljno da vezbate na power plate i videce te zapanjujuce rezultate.Svima preporucujem Jist Fit centar jer imaju trenere sa sertifikatom i predivan prostor za vezbanje.

  Milos Bozovic
  25.05.2016 02:54

  Ovde imate priliku da vezbate na najmodernijoj power plate spravi koja je izazvala revoluciju.Bolja forma,spremnost,brzi metabolizam,smanjenje suvisnih kilograma, zategnuta koza,otklonjen celulit mogu postati vasa stvarnost dolaskom u ovaj fitnes studio.

  Tara
  16.09.2014 12:56

  Power plate je najbolja aktivnost koju sam do sada probala. Posto zivim kod postanske stedionice odgovara mi sto imate power plate pa mogu da svratim da se dogovorimo za treninge.

  batica
  12.06.2014 08:44

  ako hocete da se da obogatite svoje mishice, idite na POWER PLATE

  Firme u blizini

  Fitnes klub Absolute Fit, Vojvode Stepe 107, Voždovac, Beograd