Poslastičarnica Balkan Cakes - proizvodnja domaćih kolača i torti

  • 1
5.00 | 2 ocena

O nama - POSLASTIČARNICA BALKAN CAKES - PROIZVODNJA DOMAĆIH KOLAČA I TORTI


Kompanija Balkan Cakes, koja se nalazi u ulici Bulevar Oslobođenja broj 245, nudi Vam raznovrstan asortiman domaćih, ručno izrađenih torti i kolača, po Vašoj želji. U našem moderno opremljenom proizvodnom pogonu, primenujući HACCP standard, naši vrhunski i stručno obučeni majstori, proizvode visokokvalitetne poslastice koje će zadovoljiti sva Vaša čula.

Svi naši proizvodi su izrađeni od kvalitetnih i prirodnih sastojaka, a nastali su kao plod ručnog rada i emocija koje naši zaposleni prenose na sve proizvode. Izradom torti i kolača na tradicionalan način stvara se jedinstven užitak za sve kupce, a naši proizvodi su slatka uspomena i lep poklon koji ćete sa zadovoljstvom pamtiti.

Sa željom da Vam ponudimo poslastice u kojima ćete zaista uživati, kompanija Balkan Cakes nudi vam sledeće usluge:


Ukoliko želite maštovite i unikatne torte i kolače za sve vrste Vaših proslava, poslastičarnica Balkan Cakes je prava adresa za Vas. U našoj ponudi se nalaze kolači raznovrsne kreacije, uz koje možete da zasladite svaki trenutak svečanosti i porodičnog slavlja. Proizvodnja domaćih kolača podrazumeva upotrebu prirodnih sirovina, poput lešnika, oraha, keksa, čokolade i kokosa. Svi naši kolači izrađeni su na tradicionalan način, po originalnoj domaćoj recepturi, a Vaše je samo da izaberete Vaš omiljeni ukus: crna bajadera, bela bajadera, kokos štanglice, figaro štanglice, braunis, punč kuglice, kokos kuglice.

Iz naše bogate ponude izdvajamo i komadne kolače, koji predstavljaju kombinaciju čarobnih ukusa i izgleda: čokoladni mus, beli tartuf, crni tartuf, plazma keks, čokoladni chesse cake, voćni chesse cake, palačinke, galete, vanilice.

Poslastičarnica Balkan Cakes nudi Vam prefinjene i kvalitetne torte, izrađene od prirodnih sastojaka, za sve Vaše proslave i slavlja. Naš kreativni tim čini čuda i trudi se da prevede u stavrnost sve ono o čemu ste sanjali. Naši iskusni majstori primenjuju ekskluzivne i unikatne dekoracije torti, kojima neće moći da odolite: Švarcvald, Moskva šnit, Reforma, Čoko Malina, Doboš, Esterhazi i mnoge druge.

Naše proizvode možete naći u velikim trgovinskim lancima, kao što su Delhaize, Mercator, Idea, Veropoulos, Metro, Dis, Aman, kao i mnogim drugim maloprodajnim objektima širom Srbije. Takođe, ukoliko želite unikatnu i ručno izrađenu tortu, možete nas kontaktirati i naš tim iskusnih majstora će napraviti upravo ono što Vi želite, uz mogućnost dostave torti i kolača na kućnu adresu.

Proizvodnja domaćih kolača od najkvalitetnijih sastojaka.
Prodaja domaćih kolača i torti po povoljnim cenama.
Dostava torti i kolača na kućnu adresu.

Sve dodatne informacije o našim tortama i kolačima, možete dobiti na e-mail ili telefone:
Tel: 011/ 414 07 34
Mob: 065/ 970 08 40


E-mail: office@balkancakes.rs

Poslastičarnica Balkan Cakes, Bulevar Oslobođenja 245, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Poslastičarnice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Poslastičarnica Balkan Cakes - proizvodnja domaćih kolača i torti
  • Balkan Cakes,
  • Balkan Cakes doo Beograd,
  • Balkan Cakes Beograd