Dr VAIS

5.0 | 4 ocena
Ulica: Pavla Jurišića Šturma 8b
Grad: Beograd
Opština: Savski venac
Dr VAIS
Telefon: 011/
Mobilni: 064/
www.drvais.rs

O nama

DR VAIS PODOLOGIJA

Dr VAIS je uvođenjem najsavremenijih dijagnostičkih procedura poput dermoskopije i skeniranja kože, kao i originalnih terapijskih protokola u podmlađivanju kože, lečenju problema opadanja kose i deformacije nokatne ploče, postala brendirana i zastićena robna marka prepoznatljiva širokom tržištu, koja garantuje kvalitet usluge, a uvek vođeni osnovnim postulatom Hipokratove zakletve: POMOĆI ČOVEKU!

Kontinuirana edukacija svih zaposlenih, upornost, istrajnost i pre svega ljubav prema čoveku, temelj su uspeha ove firme, koja pred sobom ima cilj da bude jedna od vodećih poliklinika za estetsku medicinu u Evropi.

Specifične metode za lečenje oboljenja noktiju svrstavaju estetik centar Dr VAIS u ledolomce naših medicinskih tokova.

PODOLOGIJA - U našim centrima bezbolno mozete rešiti probleme: gljivične infekcije stopala i noktiju, kurje oči, urasle nokte, žuljeve, bradavice...

DIJAGNOSTIKA : Za razliku od mikrokamere koja se najčešće susreće u apotekama i služi za klasično posmatranje površine kože, SKENERSKOP – SMP je najsavremeniji dijagnostički aparat kojim se vrši ne samo površinsko, već ono što je za dijagnostiku mnogo važnije, dubinsko posmatranje i snimanje struktura kože, kose i noktiju, kao i precizna procentualna analiza masnoće, hidratacije i pigmentacije kod svakog pacijenta. Različiti tipovi sočiva omogućavaju kompletnu anačizu struktura kože, kose i noktiju. U Dr VAIS centrima se pored ovakvog pregleda kože uvodi i DIGITALNA DERMOSKOPIJA sa softverskom analizom. Neinvazivna i bezbolna metoda svoju primenu je našla u dijagnostici pigmentnih kožnih promena i melanoma, ali izuzetnu vrednost ima i u kapilitologiji, kozmetologiji i podologiji.

TRETMANI:

 • Skenerskopski pregled
 • Gljivične infekcije stopala i noktiju
 • Kurje oči
 • Urasli nokti
 • Žuljevi
 • Bradavice
 • Pedikirski i medicinski tretmani žuljeva, bradavica, kurjih očiju, uraslih noktiju, gljivičnih  oboljenja stopala i noktiju. Najsavremenije podološke metode (incizija, abrazija, radio- talasi, koagulacija, kiretaža, ekstrakcija i laser)


BRZO! BEZBOLNO! BESKRVNO!Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Andrija Atanaskovic
  26.06.2017 11:56

  Digitalna dermoskopija sa softverskom analizom.Neinvazivna i bezbolna metoda svoju primenu je nasla u dijagnostici pigmentnih koznih promena i melanoma,ali izuzetnu vrednost ima i u kapilitologiji,kozmetologiji i podologiji.

  Kosta Savic
  03.04.2017 09:58

  Otarasite se gljivicnih infekcija i neuogodnog mirisa stopala posetom podoloskog centra Dr Vais.Njihov strucni tim lekara i terapeuta posle samo nekoliko tretmana ce resiti sve vase neprijatne probleme.

  Milos Topalovic
  28.12.2016 11:36

  Imao sam problema sa uraslim noktima i cuo sam za centar dr Vais.Radio talasima i koagulacijom posle samo nekoliko tretmana u ovoj ordinaciji resio sam svoje probleme i zato ih preporucujem svima.

  Milos Bozovic
  21.06.2016 12:17

  Sve preporuke.Modernizovane prostorije i najsavremeniji dijagnosticki aparati.U njihovim centrima bezbolno mozete resiti probleme gljivicne infekcije stopala i noktiju,kurje oci,urasle nokte,zuljeve,bradavice.

  Milorad
  23.09.2013 02:53

  Ovo je jedan od najboljih estetskih centara koji radi u Srbiji, jer su profesionalnost i stručnost ispred svega ostalog, što pacijenta dovodi u prvi plan.