Kontakt podaci za vašu firmu

Dr VAIS

  • 2
5.0 | 3 ocena
Ekspertni tim zdravstvenih radnika, na čelu sa dr Vesnom A. Ignjatović-Stojiljković (član AFME, Francuska asocijacija lekara estetičara), već 24 godina se uspešno bave negom i lečenjem kože, kose i noktiju....
Pročitaj više
Pavla Jurišića Šturma 8b
Savski venac,Beograd

Pre 1 d poslednji put pozvana firma

Podologija Hollywood Beauty Line nalazi se na Voždovcu u ulici Kruševačka 10a. U našem salonu bezbolno možete rešiti probleme stopala....
Pročitaj više

Iskustva i komentari posetilaca

26.06.2017 11:56
Andrija Atanaskovic
Digitalna dermoskopija sa softverskom analizom.Neinvazivna i bezbolna metoda svoju primenu je nasla u dijagnostici pigmentnih koznih promena i melanoma,ali izuzetnu vrednost ima i u kapilitologiji,kozmetologiji i podologiji.
03.04.2017 09:58
Kosta Savic
Otarasite se gljivicnih infekcija i neuogodnog mirisa stopala posetom podoloskog centra Dr Vais.Njihov strucni tim lekara i terapeuta posle samo nekoliko tretmana ce resiti sve vase neprijatne probleme.
28.12.2016 11:36
Milos Topalovic
Imao sam problema sa uraslim noktima i cuo sam za centar dr Vais.Radio talasima i koagulacijom posle samo nekoliko tretmana u ovoj ordinaciji resio sam svoje probleme i zato ih preporucujem svima.
21.06.2016 12:17
Milos Bozovic
Sve preporuke.Modernizovane prostorije i najsavremeniji dijagnosticki aparati.U njihovim centrima bezbolno mozete resiti probleme gljivicne infekcije stopala i noktiju,kurje oci,urasle nokte,zuljeve,bradavice.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Podologija