Dr VAIS

Pavla Jurišića Šturma 8b
Savski venac, Beograd

Ekspertni tim zdravstvenih radnika, na čelu sa dr Vesnom A. Ignjatović-Stojiljković (član AFME, Francuska asocijacija lekara estetičara), već 24 godina se uspešno bave negom i lečenjem kože, kose i noktiju....
Pročitaj više

Podologija Hollywood Beauty Line

Podologija Hollywood Beauty Line nalazi se na Voždovcu u ulici Kruševačka 10a. U našem salonu bezbolno možete rešiti probleme stopala....
Pročitaj više

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Podologija
Pitaj firme

Iskustva i preporuke posetilaca

Andrija Atanaskovic
26.06.2017 11:56

Digitalna dermoskopija sa softverskom analizom.Neinvazivna i bezbolna metoda svoju primenu je nasla u dijagnostici pigmentnih koznih promena i melanoma,ali izuzetnu vrednost ima i u kapilitologiji,kozmetologiji i podologiji.

Dr VAIS
Kosta Savic
03.04.2017 09:58

Otarasite se gljivicnih infekcija i neuogodnog mirisa stopala posetom podoloskog centra Dr Vais.Njihov strucni tim lekara i terapeuta posle samo nekoliko tretmana ce resiti sve vase neprijatne probleme.

Dr VAIS
Milos Topalovic
28.12.2016 11:36

Imao sam problema sa uraslim noktima i cuo sam za centar dr Vais.Radio talasima i koagulacijom posle samo nekoliko tretmana u ovoj ordinaciji resio sam svoje probleme i zato ih preporucujem svima.

Dr VAIS
Milos Bozovic
21.06.2016 12:17

Sve preporuke.Modernizovane prostorije i najsavremeniji dijagnosticki aparati.U njihovim centrima bezbolno mozete resiti probleme gljivicne infekcije stopala i noktiju,kurje oci,urasle nokte,zuljeve,bradavice.

Dr VAIS
Milorad
23.09.2013 02:53

Ovo je jedan od najboljih estetskih centara koji radi u Srbiji, jer su profesionalnost i stručnost ispred svega ostalog, što pacijenta dovodi u prvi plan.

Dr VAIS