O nama - PICERIJA MOZZARELLA - DOSTAVA PICE NA KUCNU ADRESU


Picerija Mozzarella nalazi se u Šapcu i poseduje tradiciju kvaliteta dugu više od 10 godina. U prijatnom ambijentu naše picerije možete probati najukusnije pizze koje će Vas oduševiti svojim prepoznatljivim i izvanrednim ukusom i mirisom.

Sa željom da Vam ponudimo kvalitetan i ukusan obrok, naše pice izrađujemo od pažljivo odabranih i uvek svežih namirnica, vrhunskog kvaliteta. Picerija Mozzarella u svojoj ponudi ima veliki izbor pica u četiri veličine koje će svojim vrhunskim ukusom i hrskavošću oduševiti sve ljubitelje ovog specijaliteta italijanske kuhinje.

Pored već dobro poznatih i popularnih vrsti pica kao što su: Capricciosa, Vegetarijana, Četiri godišnja doba, Napolitana, Rio D'Mare, Napoli, iz naše ponude posebno izdvajamo specijalitet kuće picu Mozzarella koja se pravi po strogo čuvanom receptu. Takođe, nudimo Vam jedinstvenu preklopljenu pizzu Calcone sa paradajzom, šunkom, sirom i šampinjonima.

Sve naše vrhunske pice možete probati na licu mesta, uz veliki izbor osvežavajućih pića. Od proleća do jeseni, svi gosti mogu da se opuste u prijatnom ambijentu naše bašte, uz miris borove šume koja se nalazi na samo 100 metara. Ukoliko niste u mogućnosti da dođete do picerije Mozzarella, u omiljenim ukusima možete uživati i u udobnosti Vašeg doma, jer vršimo dostavu hrane na kućnu adresu.


Picerija Mozzarella, Vojvode Janka Stojićevića 130, Šabac

Iskustva i preporuke posetilaca

20.02.2017 12:04
Maja Matic

Pice su im veoma ukusne.Picerija Mozzarella u svojoj ponudi ima veliki izbor pica u cetiri velicine koje ce svojim vrhunskim ukusom i hrskavoscu oduseviti sve ljubitelje ovog specijaliteta italijanske kuhinje.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Picerije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Mozzarella picerija
  • mozzarella picerija,
  • mozzarella picerija radno vreme,
  • mozzarella picerija kontakt telefon,
  • picerija mocarela sabac,
  • mocarela,
  • mocarela picerija letnjikovac,
  • picerije u okolini sapca