Mozzarella picerija

5.0 | 24 ocena
Ulica: Vojvode Janka Stojićevića 130
Grad: Šabac
Mozzarella picerija
Telefon: 015/
Mobilni: 064/
pizzeria-mozzarella.com

O nama

PICERIJA MOZZARELLA - DOSTAVA PICE NA KUCNU ADRESU


Picerija Mozzarella nalazi se u Šapcu i poseduje tradiciju kvaliteta dugu više od 10 godina. U prijatnom ambijentu naše picerije možete probati najukusnije pizze koje će Vas oduševiti svojim prepoznatljivim i izvanrednim ukusom i mirisom.

Sa željom da Vam ponudimo kvalitetan i ukusan obrok, naše pice izrađujemo od pažljivo odabranih i uvek svežih namirnica, vrhunskog kvaliteta. Picerija Mozzarella u svojoj ponudi ima veliki izbor pica u četiri veličine koje će svojim vrhunskim ukusom i hrskavošću oduševiti sve ljubitelje ovog specijaliteta italijanske kuhinje.

Pored već dobro poznatih i popularnih vrsti pica kao što su: Capricciosa, Vegetarijana, Četiri godišnja doba, Napolitana, Rio D'Mare, Napoli, iz naše ponude posebno izdvajamo specijalitet kuće picu Mozzarella koja se pravi po strogo čuvanom receptu. Takođe, nudimo Vam jedinstvenu preklopljenu pizzu Calcone sa paradajzom, šunkom, sirom i šampinjonima.

Sve naše vrhunske pice možete probati na licu mesta, uz veliki izbor osvežavajućih pića. Od proleća do jeseni, svi gosti mogu da se opuste u prijatnom ambijentu naše bašte, uz miris borove šume koja se nalazi na samo 100 metara. Ukoliko niste u mogućnosti da dođete do picerije Mozzarella, u omiljenim ukusima možete uživati i u udobnosti Vašeg doma, jer vršimo dostavu hrane na kućnu adresu.

Picerija Mozzarella, Vojvode Janka Stojićevića 130, Šabac

Cenovnik

1. MOZZARELA (SPECIJALITET)
850/1.000 rsd
2. CALCONE (paradajz, šunka, šampinjoni, sir - PREKLOPLJENA)
450 rsd
3. ČETIRI GODIŠNJA DOBA
800/900 rsd
4. RIO D' MARE (paradajz, tunjevina, luk, šampinjoni, sir, masline)
270/380/700/850 rsd
5. NAPOLITANA (paradajz, šunka, kulen, šampinjoni, sir)
270/380/700/850 rsd
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Maja Matic
  20.02.2017 12:04

  Pice su im veoma ukusne.Picerija Mozzarella u svojoj ponudi ima veliki izbor pica u cetiri velicine koje ce svojim vrhunskim ukusom i hrskavoscu oduseviti sve ljubitelje ovog specijaliteta italijanske kuhinje.

  Firme u blizini

  Picerija restoran Portofino, Norveška 50, Šabac