O nama - PICERIJA RESTORAN PORTOFINO


Picerija restoran Portofino postoji od 1996. godine i prvi je izbor svih ljubitelja italijanske kuhinje u Šapcu. Smešten u mirnom delu grada, naš restoran donosi neodoljive mirise i ukuse Italije, u kombinaciji sa kvalitetnim vinima.

Enterijer picerije Portofino krase topli tonovi i diskretno osvetljenje koje posebno dolazi do izražaja u večernjim časovima. Kapacitet prostora je 30 sedećih mesta sa jednim od najlepših pogleda koji pruža odmor za oči i dušu.

Picerija Portofino Šabac više od dve decenije privlači sve istinske ljubitelje najpopularnijeg italijanskog specijaliteta. Uvek sveže i kvalitetne namirnice, kao i poseban način pripreme u peći na drva, daju našim picama onaj prepoznatljiv ukus.

Osim vrhunskih pica, na meniju restorana Portofino očekuju Vas i drugi ukusni specijaliteti: paste, salate, jela od mesa… Kada poželite da se zasladite, izaberite neki od voćnih i kremastih kolača.

Portofino restoran može se pohvaliti bogatom ponudom kvalitetnih domaćih i italijanskih vina. Naše ljubazno osoblje, uvek je tu da Vam svojim stručnim savetima pomogne pri izboru vina koje će se najbolje slagati uz specijalitet koji ste odabrali.

Kompletan meni restorana sa cenama možete pogledati OVDE>>

Doživite najlepše ukuse i mirise Italije u piceriji Portofino Šabac!

Radno vreme:
Utorak – nedelja od 15-23h
Ponedeljak ne radimo

Posetite Facebook stranicu: portofinosabac96

Picerija restoran Portofino, Norveška 50, Šabac

Iskustva i preporuke posetilaca

02.07.2020 21:00
Neregistrovan korisnik

Najlepsa pica u Sapcu

I vrlo usluzno i kulturno osoblje sto ke postala retkost u ugostiteljskim objektima ne samo u Sapcu nego sirom nase zemlje

Za svaku preporuku, kad budemo opet u Sabac dolazili vracamo se sigurno

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Picerije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Picerija restoran Portofino
  • Picerija Portofino,
  • Picerija restoran Portofino,
  • Portofino Picerija Šabac,
  • Picerija u Šapcu,
  • Pizzeria Portofino,
  • Portofino Picerija radno vreme