New York Slice Pizza

  • ?
0.00 | 0 ocena

New York Slice Pizza


Picerija New York Slice je počela sa radom 24. Oktobra 2013. godine u Pančevu sa željom da se u tom gradu pruži vrhunska usluga na polju proizvodnje i dostave hrane. Ideja je nastala sada već davne 2005. godine u Harlemu (Manhattan, New York City), inspirisana svetski poznatim i neponovljivim pizzama New York-a. Tada se kod nekoliko istinskih ljubitelja pojavila iskrena želja da se takvo parče pizze ponudi i ovom tržištu.

U proteklim godinama, ideja je sazrevala, skupljane su informacije i inpresije iz picerija širom sveta, pre svega kao zadovoljenje naše strasti prema tom segmentu kulinarstva.
Sakupljena su znanja i iskustva starih pizzaiolo-a (pica majstora), kako onih po Italiji, tako i onih u New York-u i ideja je prerasla u nešto mnogo veće… Pažljivo su selektirani ljudi, koji sada rade sa nama i čine da New York Slice Tim bude stručan, efikasan, profesionalan, dovoljno veliki i kvalitetan, a pre svega beskompromisno posvećen tome da svaka sledeća pizza iz naših peći izađe barem korak bliže savršenstvu…

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Picerije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu New York Slice Pizza
  • New York Slice Pizza,
  • New York Slice Pizza Pančevo