Picerija Porto

  • 1
5.00 | 3 ocena
  • Ulica: Trg kralja Petra I 3
  • Grad: Pančevo
  • Telefon: 013/Prikaži broj

O nama - PICERIJA PORTO


Picerija "Porto" nalazi se na Trgu Kralja Petra I broj 3, pored gradskog muzeja u Pančevu. Već duži niz godina, uspešno se bavimo pravljenjem najukusnijih pica po italijanskoj recepturi. Dugogodišnja tradicija izrade i originalni recepti uslovili su vrhunskim kvalitetom naših pizza.

Poseban način pripreme naših pica, u peći na drva, koja je 90-tih godina donešena iz Italije, daje neponovljiv ukus picama koje pripremamo za naše goste. Pečene na bukovom drvetu, pažljivo osušenom kako bi zadržale autentičnost, naše pizze postaće Vaša prva pomisao kada se pomene dobra hana.

Umeće pravljenja i serviranja pica, istakli su nas u našem poslu i omogućili nam da Vam ponudimo vrhunske pice. Birajući pažljivo sastojke i začine prilikom izrade naših pica, iste se odlikuju punoćom ukusa i mirisa, karakterističnom za obale Italije.

Italijanski majstori kulinarstva svoje znanje preneli su na naše pizza majstore, koji čuvaju u tajnosti originalne recepte i način spremanja istih. Picerija "Porto" želi da Vas upozna sa najpoznatijim jelom italijanskih prostora.

Na našem jelovniku nalaze se pizze: AGLIO OLIO, MARGHARITA, FUNGHI, VESUVIO, CAPRICCIOSA, RUSTICA, VEGETERIANA, BOLOGNESE, CARBONARA, PANCETTA CIPOLLA, PRESCIUTTO, PEPERONI E PEPERUNCINO, QUATTRO STAGIONI, QUATTRO FORMAGGI, NAPOLITANA, DOMESTICA, PORTO, CALZONE, CALZONE BOLOGNESE i LASAGNA.

Takođe možete ispobati i naše ukusne bruskete, sendviče i salate, po Vašem izboru.

Naše ljubazno osoblje, srdačno će Vas dočekati i ugostiti u našoj piceriji "Porto". Uz bogatu ponudu alkoholnih i bezalkoholnih pića, toplih napitaka i vina, uživajte u picama kakve do sad još niste probali.

Radno vreme picerije "Porto":
- od ponedeljka do subote od 09 - 23h

Picerija "Porto" omogućava Vam dostavu pica na teritoriji Pančeva. Po veoma pristupačnoj ceni, od samo 70 RSD, moći ćete da uživate u izvrsnim pizzama u toplini Vašeg doma.

Dostava pizze, je naš način da Vam izađemo u susret i približimo jedinstven ukus i miris naših pica.

Bavimo se takođe i organizacijom svih vrsta proslava uz dogovor sa Vama.

Telefon za dostave:
013/ 351 111

Italijanska pica na drva, i dostava pizza u Pančevu. Vaša picerija "Porto".

slika

slika

slika

slika

Iskustva i preporuke posetilaca

10.03.2013 12:47
nesa

Najbolja pizza u Pancevu!Ovo se zove pica i to prava italijanska,na drva..svaka cast za piceriju Porto-bez konkurencije je!

30.07.2013 04:24
Zeljko

Vrhunske su pice ! Preporučujem! Domestikana je moj favorit

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Picerije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Picerija Porto
  • picerija porto,
  • porto picerija,
  • porto,
  • picerija porto pancevo