Pecat Plus

5.0 | 1 ocena
Ulica: Brankova 26
Grad: Beograd
Opština: Stari grad
Pecat Plus
Telefon: 011/
Mobilni: 066/
www.pecatplus.com

O nama

PEČAT PLUS OVLAŠĆENA PEČATOREZNICA

Pečat Plus je ovlašćeni državni pečatorezac koji se bavi izradom svih vrsta pečata savremenom laserskom tehnologijom, u najkraćem mogućem roku. Ono po čemu se razlikujemo od drugih je brza i povoljna izrada pečata u roku od samo 5 minuta, sa dostavom na teritoriji Srbije. Takođe, bavimo se graviranjem na različitim materijalima, kao i izradom reklamnog materijala.

Sa željom da zadovoljimo najrazličitije zahteve klijenata, u našem radu koristimo najkvalitetnije gume i automate vodećih svetskih proizvođača. Pečat Plus nudi veliki izbor pečata okruglog i pravougaonog oblika sa otiscima u različitim bojama. Na jednom mestu nudimo Vam izradu svih vrsta pečata: automatski, drveni, numeratori i datumari, suvi žigovi.

Jedna smo od retkih pečatorezačkih radnji u gradu koja Vam nudi mogućnost uključivanja logotipa u Vaš pečat. Prema donetom idejnom rešenju, naši stručnjaci će izraditi dizajn pečata, u koji ćemo uključiti i logo Vaše firme. Takođe, kod nas možete i promeniti gumu na postojećem pečatu.

Pored izrade pečata, u korak sa vremenom Pečat Plus nudi Vam i sledeće usluge:

 • Lasersko graviranje na različitim materijalima, osim na metalu
 • Izrada tabli za firme
 • Natpisne pločice
 • Digitalna štampa
 • Fotokopiranje i kopiranje u boji
 • Izrada reklamnog materijala

Zahvaljujući najsavremenijoj mašini za lasersko graviranje, Pečat Plus vrši graviranje na različitim materijalima, kao što su: drvo, plastika, eva pena, koža, samolepljiva folija, klirit, radne površine 50x35cm. Takođe, lasersko graviranje radimo i na materijalu koji Vi donesete.

Ukoliko Vam je potrebna pločica ili tabla za firmu, Pečat Plus bavi se izradom tabli od različitih materijala i boja: mesing, aluminijum, hrom i plastika. Što se tiče dizajna i veličine ploče, gotovo da ne postoje ograničenja, a mnogobrojni zadovoljni klijenti su garant kvaliteta naše usluge.

Pored pečatorezačkih usluga, novina u radu Pečat Plus-a je fotokopiranje i kopiranje u boji, na najsavremenijim mašinama. Takođe, nudimo izradu svih vrsta reklamnog materijala: vizit karte, flajeri, memorandumi, rokovnici, kalendari, olovke, upaljači.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 08:30-17h
subota od 09-14h

Pečat Plus, Brankova 26, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Jovica Vitakic
  02.12.2016 11:56

  Jedna su od retkih pecatorezackih radnji u gradu koja vam nudi mogucnost ukljucivanja logotipa u vas pecat.Prema donetom idejnom resenju,njihovi strucnjaci ce izraditi dizajn pecata,u koji ce ukljuciti i logo vase firme.Takodje,kod njih mozete i promeniti gumu na postojecem pecatu.

  Firme u blizini

  Gravex, Dragoslava Jovanovića 13, Stari grad, Beograd
  Pecati Cica, Obilićev venac 6, Stari grad, Beograd
  Pecatorezac Primo studio, Palmira Toljatija 5, Novi Beograd, Beograd
  Pečatoreznica Garmond, Ustanička 128b, T.C. Kоšum, lok. 9, Voždovac, Beograd
  MGN pecatorezac i izrada kljuceva, Ustanička 128b, (lok.17), Voždovac, Beograd
  Copy centar Index - pečatorezac, Tošin bunar 188a/2 (TC 11. April), Novi Beograd, Beograd
  Izrada pečata Think Ink, Pop Lukina 15, Stari grad, Beograd
  Line Print Izrada pečata, Vojvode Stepe 183, Voždovac, Beograd
  MG stil - Pečati, Pop Lukina 3, Stari grad, Beograd
  Boulevard Key Pečatorezac, Bulevar Kralja Aleksandra 218, Zvezdara, Beograd