Zapušena sudopera

Cena na upit
Oceni ovaj proizvod
0.0 | 0 ocena

Porudžbenica

Proizvod Količina Cena
Zapušena sudopera din.
+ troškovi dostave
Podaci za isporuku

Porudžbenica

Uspešno ste poslali porudžbenicu.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati radi potvrde porudžbine.

Hvala!

Zapušena sudopera

Zapušena sudopera

Sudoperu koristimo svakoga dana i to ne samo da peremo sudove, već i razno povrće, voće i slično. Domaćice često bacaju neke ostatke hrane u sudoperu, ne razmišljajući da može vrlo lako da dođe do zapušenja. Posebno je kritično u stanovima koji se nalaze u višespratnim zgradama, gde na petom spratu može da živi jedna takva neuredna domaćica, a da se čep stvori negde ispod i da voda izlije u sasvim drugom stanu. Posebno su ugroženi stanovi u prizemlju.

Šta da radimo kada se zapuši sudopera?

Jedino što i možemo u tom trenutku – da pozovemo majstore. Vodite računa o tome, da svaki kvar može da postane samo veći, neće se ništa rešiti samo od sebe. Ako mislite da ćete sudoperu da otpušite vakuum gumama, onda se varate, jer je problem daleko ozbiljniji.

Vodoinstalateri imaju sajle, ručne i mašinske, kao i opremu za mašinsko odgušenje, i to su vrlo moćne mašine, koje jednostavno, uklanjaju sve prepreke na putu. Ulaze duboko u cevi, čineći ih prohodnima za vodu, a vaše sanitarije ponovo postaju funkcionalne.

Dežurni majstori vam stoje na raspolaganju 365 dana u godini, 24 časa dnevno, bez obzira na praznike, vikende, godišnje odmore i slično. Uvek možete da se obratite.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
USLUGE Vodoinstalater