Travel portal ViaBalkans.com


Beograd

...
Pročitaj više

Trip Top putovanja

Kneza Miloša 95/1
Savski venac, Beograd

Ukoliko maštate o putovanjima koja Vam pružaju mogućnost da neku zemlju upoznate iz drugog ugla, Trip Top Putovanja su prava adresa za Vas. Na našim turama nudimo Vam posebno osmišljene edukativne programe, kao i mnoge druge zanimljivosti....
Pročitaj više

Studies in Serbia

Knez Miletina 21
Stari grad, Beograd

Organizacija Studies in Serbia stranim i domaćim studentima pruža punu podršku tokom studiranja u Beogradu i Srbiji. To podrazumeva pomoć prilikom upisa na željeni fakultet, pronalazak smeštaja, prevod i popunjavanje dokumenata, organizacij...
Pročitaj više

St. Brendan's center studio za ucenje jezika i rada na računaru

Škola stranih jezika "Saint Brendan's" pored kurseva stranih jezika engleskog, francuskog, nemačkog, italijanskog i španskog, se bavi i obrazovnim turizmom, u vidu letnjih kurseva....
Pročitaj više

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Obrazovni turizam
Pitaj firme

KUB Kursevi jezika u inostranstvu

KUB vas šalje na kurseve stranih jezika u inostranstvu preko letnjeg raspusta i u toku cele godine: London, Kembridž, Azurna obala, Njujork, Majami, Berlin, Hajdelberg… jezik, destinacija, vrsta smeštaja, datum polaska po izboru....

Iskustva i preporuke posetilaca

Kosta Savic
16.05.2017 11:33

Njihove kruzne ture organizovane su tako da vam omogucavaju posetu velikom broju gradova,po vise nego pristupacnim cenama.Sa njima mozete otkriti najrazlicitije destinacije i sva ona mesta za koja ste mislili da su vam preskupa i da do njih nikada necete doci.

Trip Top putovanja
Milos Bozovic
16.05.2017 11:30

Posebnu draz i atraktivnost koncepciji ViaBalkansa daje cinjenica da su sve destinacije koje predstavlja i opisuje veoma bliske i lako dostupne te da svaki san o njima,pre ili kasnije,moze da bude lako ostvarljiv.

Travel portal ViaBalkans.com
Lazar Ristic
16.05.2017 11:28

Za mladje uzraste interesantni su i kursevi stranih jezika u inostranstvu gde se ucenje stranog jezika kombinuje sa najrazlicitijim interesovanjima polaznika,sportovi svih vrsta,kursevi umetnosti i dizajna,kursevi mode,kursevi fotografije i filma, kursevi glume i plesa.

KUB Kursevi jezika u inostranstvu
Maja Matic
14.03.2017 06:54

Individualna putovanja po celoj Evropi.Rezervisite vase mesto na vreme.Poseta lokacija koja su zasticena unesco bastinom i svake godine ih posecuju milioni gostiju.Sva putovanja su vrhunski organizovana.

Trip Top putovanja
Kristina Milosevic
14.03.2017 06:51

Ova agencija vam nudi obilaske najpoznatijih i najegoticnijih destinacija koje nudi Balkan.Posetite planine bugarske,reke Crne Gore ili Grcke manastire.Putovanja su veoma povoljna i zanimljiva.

Travel portal ViaBalkans.com
Ilija Radovic
14.03.2017 06:41

Ako zelite da se vase dete skoluje u inostranstvu u vudu letnjih kurseva ova agencija je pravo mesto.Prate trendove kada je razvoj jezika u pitanju i zato organizuju odlaske na najpoznatije kurseve u svetu.

KUB Kursevi jezika u inostranstvu
Snežana Dragićević
21.01.2017 10:42

Trip tpp agencija je savremena agencija, za putnike koji žele da putuju širom Evrope, a od skoro i na ostalim kontinetima. Sa ovom agnecijom imate mogućnost da obidjete više metropola na jednom putovanju, upoznate nove ljubitelje putovanja i proširite putnička prijateljstava. Za poslednjih godinu dana putovala sam na četri destinacije:
1. Italija, Španija, Portugalija i Maroko, 2. Švajcarska i Lihtenštajn; 3. Engleska, Škotska i Vels,, 4. Švedsa, Finska, Norveška i Danska. Sve pohvale za agnciju sa kojom bih da obidjem ostatak sveta.

Trip Top putovanja
Milos Bozovic
23.10.2016 11:53

Stvarno pustolovno otkrice,nisam ocekivao da cu se ovako lepo provesti.Ovde nemate shoping centre i poznate lokacije koje obilaze ostale turisticke agencije,vec upoznajete istorijske znamenitosti i nacin zivljenja starosedeoca,njihovu kulturu i karakteristike.

Trip Top putovanja
Lazar Ristic
23.10.2016 11:43

Ovaj portal mi se svideo na prvu loptu.Jedni su od retkih koji prezentuju lepote i istorijske lokacije Srbije i celog Balkana i tako pokusavaju da ozive turizam u nasoj zemlji.Toliko ima lepih i zaboravljenih destinacija da ni sam nisam znao.Sve pohvale.

Travel portal ViaBalkans.com
Zoran Josipovic
23.10.2016 11:38

Ako zelite da usavrsite svoj jezik bez obzira na vase godiste agencija za usavrsavanje jezika je pravo mesto za vas.Boravio sam u Londonu tri nedelje preko njih i prezadovoljan sam uradjenim a i cenom naravno.

KUB Kursevi jezika u inostranstvu
Andrija Atanaskovic
09.06.2016 03:42

Specificnost Trip Top putovanja je da za svaku destinaciju postoji samo jedan datum godisnje.Do sada su uspeli po nekoliko puta da proputuju kroz celu Evropu,Rusija, Britanija,Spanija,Italija,Holandija,Francuska,Vels,Engleska,Skotska.

Trip Top putovanja
Milos Topalovic
09.06.2016 03:39

Kursevi stranih jezika u inostranstvu najbolji su nacin da za kratko vreme unapredite svoje znanje jezika i otvorite sebi put ka uspesnoj buducoj ili uspesnijoj sadasnjoj karijeri.Sve preporuke.

Travel portal ViaBalkans.com
Sanja Kekic
09.06.2016 03:37

Turisticko preduzece KUB nudi ucenje stranih jezika za sve uzraste od 8 do 88 na svim meridijanima,izaberite svoju destinaciju,lepo se provedite,puno naucite,prosirite svoje horizonte upoznavanjem novih kultura i zivite zivotom zemlje i naroda ciji jezik ucite.

KUB Kursevi jezika u inostranstvu
Ana Maric
14.08.2015 12:54

Kursevi stranih jezika u inostranstvu i letnja skola engleskog su mi omogucili da prosirim vidike. Zahvaljujuci njima cu produziti solovanje u inostranstvu. Hvala

KUB Kursevi jezika u inostranstvu
Kristina Maric
18.04.2015 01:58

Zanima me letnja skola engleskog jer idem na skolovanje u inostranstvu. Koje su cene i uslovi?

KUB Kursevi jezika u inostranstvu
jadranka
30.03.2012 03:04

Koje sve kurseve jezika i u kojim gradovima u inostranstvu nudite? Hvala!

KUB Kursevi jezika u inostranstvu
Milan
27.06.2011 12:18

Koje sve kurseve jezika imate u inostranstvu? Tj koje sve jezike mozemo da izaberemo kao opciju .Hvala

KUB Kursevi jezika u inostranstvu