Trip Top putovanja

0.0 | 0 ocena
Ulica: Kneza Miloša 95/1
Grad: Beograd
Opština: Savski venac
Trip Top putovanja
Mobilni: 065/
www.triptop.rs

O nama

TRIP TOP PUTOVANJA


Trip Top Putovanja nastala su sa željom da svim ljudima koji sa nama dele istu strast prema pustolovini i drugačijem načinu putovanja, ponudimo mogućnost da posete neke interesantne destinacije koje ne možete pronaći u ponudi drugih agencija. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu nudimo Vam mogućnost da po najpovoljnijim uslovima i pristupačnim cenama realizujete Vaše putovanje iz snova.

Ono što karakteriše naša putovanja je da pored uobičajenih turističkih atrakcija koje većina obiđe kada dođe u neki grad, možete da otkrijete mnogo više od onoga što stoji u turističkim brošurama. Pored upoznavanja kulture, arhitekture, jezika i običaja jedne zemlje, svi oni koji se odluče za naša putovanja mogu da očekuju i edukaciju iz raznih oblasti, kao i mnoge druge zanimljivosti.

Iako svako putovanje donosi upoznavanje novih predela, naroda, običaja, naš koncept putovanja je drugačiji i želi da kroz osmišljene programe omogući sticanje različitih znanja. Na taj način želimo da pružimo priliku svim ljudima da steknu bolji uvid u istoriju zemlje koju obilaze, upoznaju se sa njenim državnim uređenjem i najvažnijim institucijama.

Tako smo do sada uspeli da uđemo i budemo primljeni u parlamentima mnogih evropskih država, posetimo najbolje univerzitete u Evropi, budemo primljeni od strane ambasadora Srbije u Londonu, Berlinu, Varšavi, kao i da vidimo kako u praksi zapravo funkcionišu međunarodne organizacije o kojima svakodnevno slušamo na televiziji: OEBS, NATO, UN, UNHCR, UNESCO, BBC...

Naše kružne ture organizovane su tako da Vam omogućavaju posetu velikom broju gradova, po više nego pristupačnim cenama. Sa nama možete otkriti najrazličitije destinacije i sva ona mesta za koja ste mislili da su Vam preskupa i da do njih nikada nećete doći. Posebno smo ponosni na činjenicu da nijedno od naših putovanja do sada nije otkazano, što svima koji se odluče da svoj godišnji odmor provedu sa nama pruža dodatnu sigurnost.

Specifičnost Trip Top putovanja je da za svaku destinaciju postoji samo jedan datum godišnje. Do sada smo uspeli, pa i po nekoliko puta da proputujemo kroz celu Evropu: Rusija, Britanija, Španija, Italija, Holandija, Francuska, Vels, Engleska, Škotska...

Putovanja su sreća. Mi smo to već naučili, a sada to saznanje želimo da podelimo i sa drugima.

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak od 11h-19h

Trip Top Putovanja, Kneza Miloša 95/1, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Kosta Savic
  16.05.2017 11:33

  Njihove kruzne ture organizovane su tako da vam omogucavaju posetu velikom broju gradova,po vise nego pristupacnim cenama.Sa njima mozete otkriti najrazlicitije destinacije i sva ona mesta za koja ste mislili da su vam preskupa i da do njih nikada necete doci.

  Maja Matic
  14.03.2017 06:54

  Individualna putovanja po celoj Evropi.Rezervisite vase mesto na vreme.Poseta lokacija koja su zasticena unesco bastinom i svake godine ih posecuju milioni gostiju.Sva putovanja su vrhunski organizovana.

  Snežana Dragićević
  21.01.2017 10:42

  Trip tpp agencija je savremena agencija, za putnike koji žele da putuju širom Evrope, a od skoro i na ostalim kontinetima. Sa ovom agnecijom imate mogućnost da obidjete više metropola na jednom putovanju, upoznate nove ljubitelje putovanja i proširite putnička prijateljstava. Za poslednjih godinu dana putovala sam na četri destinacije:
  1. Italija, Španija, Portugalija i Maroko, 2. Švajcarska i Lihtenštajn; 3. Engleska, Škotska i Vels,, 4. Švedsa, Finska, Norveška i Danska. Sve pohvale za agnciju sa kojom bih da obidjem ostatak sveta.

  Milos Bozovic
  23.10.2016 11:53

  Stvarno pustolovno otkrice,nisam ocekivao da cu se ovako lepo provesti.Ovde nemate shoping centre i poznate lokacije koje obilaze ostale turisticke agencije,vec upoznajete istorijske znamenitosti i nacin zivljenja starosedeoca,njihovu kulturu i karakteristike.

  Andrija Atanaskovic
  09.06.2016 03:42

  Specificnost Trip Top putovanja je da za svaku destinaciju postoji samo jedan datum godisnje.Do sada su uspeli po nekoliko puta da proputuju kroz celu Evropu,Rusija, Britanija,Spanija,Italija,Holandija,Francuska,Vels,Engleska,Skotska.

  Firme u blizini

  Studies in Serbia, Knez Miletina 21, Stari grad, Beograd