SAB Protection obezbedjenje

  • 1
5.00 | 2 ocena

O nama - SAB PROTECTION OBEZBEĐENJE


Kompanija SAB Protection osnovana je u aprilu 2016. godine i pruža usluge u oblasti sistema obezbeđenja lica, imovine i poslovanja. Osim visokog kvaliteta pomenutih usluga, naša firma je postala prepoznatljiva po profesionalnosti, stručnosti i požrtvovanosti svih zaposlenih prilikom pružanja usluga obezbeđenja.

Posebno smo ponosni na činjenicu da SAB Protection obezbeđenje poseduje sve licence neophodne za vršenje poslova fizičko-tehničke zaštite lica i imovine, kao i održavanje reda na sportskim priredbama, javnim skupovima i drugim mestima okupljanja građana.

Kompanija SAB Protection pruža sledeće usluge:

SAB Protection tim čine stručnjaci iz različitih delatnosti koji poseduju bogato iskustvo u radu pri obezbeđenju lica, imovine i poslovanja, kao i procene rizika pri zaštiti istih u sektoru privatnog obezbeđenja. Takođe, naši saradnici su stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom u radu pri različitim sektorima državne bezbednosti.

Članovi SAB Protection obezbeđenja poseduju sve potrebne licence za poslove za koje su zaduženi, u skladu sa Zakonom, kao i različite usmerene nacionalne i međunarodne sertifikate izdate od strane akreditovanih ustanova: Licenca za obavljanje poslova službenika obezbeđenja – sa i bez oružja, Državni ispit iz oblasti protivpožarne zaštite, Licenca za obavljanje poslova procene rizika pri zaštiti lica, imovine i poslovanja, IACPO i ICPTA – close protection sertifikati i dr.

Prilikom realizacije različitih usluga obezbeđenja u skladu sa Vašim zahtevima, firma SAB Protection angažuje svoje stručne kadrove i tehnička sredstva u zavisnosti od prirode poslova. U cilju maksimalno efikasnog i pravovremenog izvršavanja tekućih zahteva klijenata, po potrebi se angažuju kadrovi i tehnička sredstva naših pouzdanih partnera.

Pored navedenih usluga u oblasti fizičko-tehničke zaštite, u okviru SAB Akademije sprovodi se i praktično-teorijska obuka iz više oblasti bliske zaštite lica prema programu najvišeg svetskog standarda koji je uspostavljen na globalnom nivou. U našoj obrazovnoj ustanovi je moguće sprovođenje stručnog ispita nakon čijeg polaganja se izdaje sertifikat u skladu sa IACPO-ICPTA međunarodnim standardom.

Kompanija SAB Protection ima trenutno i prethodno bogato radno iskustvo u obezbeđenju objekata različitog tipa: fabrike, industrijska postrojenja, poljoprivredni objekti, objekti prehrambene industrije, tekstilna industrija, mašinski parkovi, magacinski objekti, stočarstva-farme, ugostiteljski objekti, maloprodajni i veleprodajni objekti i sl. Dodatno, vršimo obezbeđenje održavanja sportskih manifestacija u organizaciji velikog broja fudbalskih, košarkaških i rukometnih klubova, obezbeđenje koncerata, festivala i drugih mesta okupljanja građana. Zbog zaštite podataka naših klijenata, doneta je odluka da se isti javno ne objavljuju, a svakom potencijalnom saradniku ili klijentu, po potrebi, pružamo mogućnost uvida u referentnu listu klijenata u prostorijama firme SAB Protection.

Ukoliko želite da osigurate Vašu porodicu, imovinu ili poslovanje na pravi način, možete izabrati jednu ili više usluga koje nudi SAB Protection obezbeđenje, a koje su najviše u skladu sa Vašim potrebama. Na Vaš zahtev biće prosleđen standardizovan obrazac za ponudu usluga, a nakon definisanja zahteva i analize od strane našeg stručnog kadra, u najkraćem mogućem roku, izradićemo detaljnu ponudu sa opisom i načinom izvršenja traženih usluga. Takođe, možete izneti Vaše specifične zahteve direktnim kontaktiranjem odgovornih lica SAB Protection-a ili eventualnim formulisanjem zahteva za ponudom u slobodnoj formi.

Radno vreme:
Svaki dan od 00-24h

SAB Protection obezbeđenje posluje na dve lokacije:
- Glavna 18, Zemun
- Vojvode Petra Bojovića 17a, lokal 1, Pančevo

Iskustva i preporuke posetilaca

08.01.2021 19:00
Марко Јовичић

Ekstra :) Da li trazite radnike bez licence zelim da radim hvala u napred pozdrav

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Obezbedjenje
Osnovni proizvodi/usluge za firmu SAB Protection obezbedjenje
  • SAB Protection obezbedjenje,
  • SAB Protection,
  • SAB obezbedjenje,
  • obezbedjenje lica,
  • obezbedjenje objekata,
  • fizicko obezbedjenje,
  • SAB Protection Beograd,
  • SAB Protection obezbedjenje radno vreme