Sion Gard obezbedjenje

5.0 | 8 ocena
Ulica: Cvetanova ćuprija 20k
Grad: Beograd
Opština: Zvezdara
Sion Gard obezbedjenje
Telefon: 011/
Mobilni: 069/
siongard.com

O nama

SION GARD OBEZBEĐENJE


SION GARD d.o.o. je privredno društvo sa sedištem u Beogradu, osnovano 2007. godine. Naše poslovanje počiva na uvažavanju principa savremenog poslovanja, primeni najmodernijih metoda, tehnika i procedura u radu, kao i na apsolutnoj diskreciji i lojalnosti klijenata.

Poslovanje SION GARD-a vođeno je ambicijom da u predstojećem periodu preuzmemo lidersku poziciju u Srbiji, pa čak i šire, u oblasti fizičko - tehničkog obezbeđenja i drugim srodnim oblastima.

Politika kvaliteta
Politika bezbednosti informacija

Sion licence

Takođe, među prvima u svojoj delatnosti ispunili smo sve uslove za dobijanje neophodnih licenci za obavljanje usluge privatnog obezbeđenja, a sve u skladu sa Zakonom o privatnom obezbeđenju.

 • Licenca za vršenje poslova fizičko – tehničke zaštite lica i imovine i održavanje reda na sportskim priredbama, javnim skupovima i drugim mestima okupljanja građana; Licenca broj:217
 • Licenca za vršenje poslova obezbeđenja transporta i prenosa novca i vrednosnih pošiljki; Licenca broj: 249
 • Licenca za vršenje poslova planiranja Sistema tehničke zaštite; Licenca br 28445
 • Licenca za vršenje poslova montaže, puštanja u rad i održavanja Sistema tehničke zaštite i obuke korisnika; Licenca br 28446

NUDIMO:

 • Fizicko obezbedjenje i zastita od pozara
 • Tehnicka zastita

 • Odrzavanje poslovnih i stambenih objekata
 • Transport novca i vrednosti
 • Patrolna sluzba
 • Video alarm i monitoring
 • Alkotestiranje procena rizika
 • Skladistenje i manipulacija robom

SVI NAŠI RADNICI SU:

 • starosti od 25-45 godina,
 • izuzetno ozbiljni i pouzdani, većina njih su porodični ljudi,
 • stručno osposobljeni za FTO,
 • koji poznaju opšta pravila službe i druga normativna akta,
 • najveći broj sa odsluženom vojnom obavezom,
 • profesionalci u poslu, korektni i odgovorni.

Da bi upotpunili svoju pretežnu delatnost, uslugu obezbeđenja i zaštitu korisnika, proširili smo svoje kadrovske resurse licenciranim menadžerima bezbednosti za poslove procene rizika.

Kao organizacija stekli smo potrebna znanja i usavršili se u poslovima izrade akta o proceni rizika u zaštiti lica, imovine i poslovanja.

Procena rizika od katastrofa je najvažniji strateški dokument u oblasti smanjenja rizika od katastrofa i od velikog je značaja za identifikaciju, određivanje nivoa i tretmana rizika od prirodnih i tehničko-tehnoloških opasnosti koje mogu ugroziti našu zemlju.

Procenu rizika od katastrofa i Plan zaštite i spasavanja mogu izrađivati jedino pravna lica koja imaju Ovlašćenje za izradu procene rizika od katastrofa i plana zaštite i spasavanja, i koja imaju u stalnom radnom odnosu zaposlena lica koja poseduju licencu za izradu procene rizika od katastrofa i plana zaštite i spasavanja.

Adresa: Cvetanova ćuprija 20k

Tel/fax: 011/635 96 40

Mob: 069/885 67 08, 062/885 67 15

M.B: 20312637

PIB: 105104751

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  23.11.2021 13:50

  Zelim da pohvalim fantasticnog momka,koji radi kao obezbrdjenje kod notara u Zemunu Karadjordjev trg ,pored svog posla savrseno obavlja i poslove zaposlenih sluzbenika,razume se u dokumenta,vrlo je ljubayan i upucen...

  Ana Milosavljevic
  01.06.2017 11:34

  Njihovi zaposleni su dugogodisnji profesionalci,poznati i priznati eksperti sa domacim i medjunarodnim iskustvom.Izmedju ostalog,do sada su obezbedjivali ustanove i institucije od velikog znacaja i visoke osetljivosti.

  Kosta Savic
  12.06.2016 09:15

  Ovde mozete pronaci standardne usluge kao sto su fizicko obezbedjenje objekata,javnih manifestacija,vip lica,tehnicku zastitu objekata,protiv pozarnu zastitu objekata,pratnju novca i vrednosti.Ono sto ih izdvaja od drugih je iskustvo i vrhunski tim profesionalaca.

  Jovana Djordjevic
  21.08.2015 12:52

  Da li pružate usluge kao što je obezbedjenje javnih manifestacija i vip lica?

  Jovan Toskovic
  09.05.2015 10:40

  Potrebno nam je obezbedjenje za pracenje novca, koja je cena za period od tri godine? Da li radite na duzi vremenski period?

  Marko
  27.10.2014 04:26

  Zovem se Marko Ivaniš,,imam 25 god.,, radio sam kao obezbedjenje u GSP-u 2 godine,,imam radno iskustvo,,veoma dobro obučen i upoznat sa poslom,,više puta nagradjivan za aktivan rad u GSP-U,veoma komunikativan,,veoma odgovoran,kolegijalan,vredan,poznavanje engleskog jezika,nikada osudjivan,nikada privodjen,nemam polozen drzavni ispit PPZ i nemam polozeno za vatreno oružje,,dobio otkaz zbog viška radne snage...Veoma me je zainteresovao vaš oglas pa vas ovim putem na neki način pitam za posao i da li bi mogao da radim kod vas...Unapred zahvalan Ivaniš Marko...Br telefona :062 820 7 300 .

  Danijel Veselinovic
  11.09.2014 07:21

  Zdravo,zeleo bih da stupim u kontakt sa vama ako je to moguce za pocetak jer sam zainteresovan za radno mesto dolazim iz Jagodine imam vojnog iskustva iz legije stranaca koju sam zavrsio bio sam na nekoliko misija u padobranskoj diviziji porodican sam covek i imam sve sertifikate i diplome koje ukazuju na to da sam bio u legiji stekao sam dosta iskustva tamo i mislim da bih bio odlican radnik za vas1 Unapred hvala.

  Firme u blizini

  Obezbedjenje Sigurnost Vracar, Cerska 76a, Svetozara Radojicica 4, Vračar, Beograd
  Obezbedjenje nadzor AB ING, Miljakovacki vinogradi 19a, Rakovica, Beograd
  Petković Tim Security, Gandijeva 148a, II sprat, lok 71a, Novi Beograd, Beograd
  Group Security & Loss Prevention obezbeđenje, Požeška 11, Savski venac, Beograd
  MBR Security obezbedjenje, Knez Mihailova 2, Stari grad, Beograd
  Obezbedjenje Beozastita, Dimitrija Tucovića 115, Zvezdara, Beograd
  Imperium Security, Jovana Belića 11, Zvezdara, Beograd
  Sistem FPS agencija za fto obezbeđenje, 28 juna 25, Voždovac, Beograd