Dodaj firmu

Nutricionista Ana Todorović

4.9 | 8 ocena
Član 3 godine

U toku zime, osim što grejemo telo toplom odećom, šalovima, kapama i rukavicama, treba da biramo namirnice koje greju telo.
Heljda je odlična i tradicionalno se koristi u Rusiji zbog dugih i hladnih zima, specifičnog je - “ oporog” ukusa pa se može kuvati i konzumirati sa raznovrsnim povrćem kad joj se ukus poboljšava, ali i kao hleb ili kaša sa suvim i orašastom voćem.
U zimskim mesecima korisne su tople čorbe, supe u koje treba dodavati ren ili djumir, oni podstiču cirkulaciju i greju. Ljuto takodje greje, ako ga volite.
Meso, riba, jaja takodje podižu temperaturu tela.
Postoju niz namirnica koje greju, proučite, uvrstite ih u jelovnik i primetićete razliku sigurno.

Kategorija: Nutricionisti Beograd
Objavljeno: 20.01.2024.
# ID Oglasa: 098623
Firma: Nutricionista Ana Todorović
Idi na vrh strane