O nama - HOTEL RELAX ME


Hotel Relax Me je jedinstveni plutajući objekat na vodi koji pruža idealne uslove za smeštaj i odmor u prelepom prirodnom ambijentu, daleko od buke i vreve grada. U našem moderno opremljenom objektu koji je smešten u samom srcu Beograda, očekuju Vas luksuzno opremljeni i komforni apartmani, kao i veliki broj sportsko-rekreativnih sadržaja za nezaboravni boravak.

Zahvaljujući idealnoj lokaciji na levoj obali reke Save, između starog železničkog mosta i mosta Gazela, svi naši gosti mogu da osete čari buđenja na reci sa fantastičnim pogledom na ceo grad. U neposrednoj blizini našeg hotela nalaze se i najpoznatiji prestonički splavovi: River, Sindikat, FreeStyler..., na kojima je zagarantovano najbolja zabava.

Moderno opremljeni floating hotel Relax Me prostire na više od 500 kvadratnih metara i raspolaže sa pet luksuzno opremljenih dupleks apartmana koji pružaju uslugu noćenja sa doručkom. Elegantan enterijer apartmana koji odiše komforom, prijatnošću i umetničkim šarmom, nijednog gosta neće ostaviti ravnodušnim.

Svi apartmani su klimatizovani sa dosta dnevnog svetla i opremljeni udobnim bračnim krevetima, mini barom, LCD televizorima i drugom audio-vizuelnom opremom visokog kvaliteta, uključujući i brzi internet. Takođe, tri apartmana su opremljena jacuzzi-jem za maksimalno opuštanje.

Tokom vrelih letnjih dana, gosti osveženje mogu da pronađu pored bazena ili u lounge baru, sa velikom terasom koja gleda na reku. Ukoliko uživate u sunčanju na raspolaganju su Vam ležaljke sa baldahinima. Svim gostima koji dolaze sopstvenim vozilom obezbeđen je javni parking koji je besplatan.

Pored idealne lokacije na obali reke, ono što nas definitivno izdvaja od drugih je veliki broj sportsko-rekreativnih sadržaja koji će oduševiti sve naše goste: rentiranje jet-sky, hoverboard, skijanje na vodi, korišćenje playstation & xbox, razgledanje grada sa reke, nargile, rentiranje bicikala, korišćenje automobila Smart for two.

Hotel Relax Me nudi i mogućnost organizacije različitih vrsta događaja u prelepom ambijentu pored reke. Naša prostrana sala živopisnih boja i fleksibilnog nameštaja odličan je izbor za organizaciju ekskluzivnih proslava i poslovnih sastanaka. Iz sale je moguć izlazak na terasu na kojoj se tokom letnjih meseci mogu organizovati manji događaji i kokteli, uz korišćenje bazena.

Naša recepcija stoji Vam na raspolaganju 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji, a ljubazno i profesionalno osoblje je uvek raspoloženo da Vam ponudi sve neophodne informacije o mestima koje treba posetiti i stvarima koje morate da probate u Beogradu.

Relaksirajte se u luksuznom smeštaju i prijatnom okruženju hotela Relax Me!

Radno vreme: 00-24h

Hotel Relax Me, Brodarska 48, Novi Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

28.05.2018 02:27
Slavica Jovic

Predivan hotel na najlepseM mestu u Beogradu. Prelep pogled,idealan nacin da se pobegne od buke i guzve u gradu i da se uziva u atmosferi samog hotela. Usluga za svaku pohvalu.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Turizam Hoteli
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Hotel Relax me
  • hotel Relax me,
  • hotel Relax me Novi Beograd,
  • hotel Relax me Beograd,
  • hotel Relax me radno vreme,
  • Relax me hotel,
  • Relax me hotel Novi Beograd,
  • Relax me hotel radno vreme,
  • hotel Novi Beograd,
  • Relax me Beograd