Kontakt podaci za vašu firmu

Frizerski salon Aleksandar

  • 3
5.0 | 3 ocena
Okupivši na jednom mestu tim vrhunskih stručnjaka, želeli smo da pre svega savremenim žena, muškarcima i deci, pružimo kvalitetnu frizersku uslugu, po veoma povoljnim cenama. Zadovoljstvo nam je da istaknemo da smo uspeli u ovoj nameri i s...
Pročitaj više
Jagodinska 15, Petlovo brdo
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i komentari posetilaca

Andriajana Simic
Strogo vodim racuna o kvalitetu muskih frizura. Zbog toga svom muzu ne dozvoljavan da se sisa na svakom mestu. Recimo muski frizer Gagi sa Vozdovca je jedan veoma korektan frizer sa pristojinim cenama.
Mihajlo Nastasovic
Muske frizure su uvek bile nesto posebno. Ukoliko se vec za njih odlucite. Sve drugo ce moci da vam bude dostupno, medjutim samo i ukoliko samo posetite neki provereni kozmeticki salon.
Jovana Milinkovic
U svakom slucaju moraju one da se debelo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Todor Markovic
Po rpavilu ove frizure treba da budu bas onako ozbiljne i nista vise od toga.
Lea Stankovic
Sto se ovih frizura tice, vazno je samo da budu moderne i da nikako ne budu previse napadne.
Janko Zivanovic
Sada su uglavnom moderne one koje su blago nakrivljene na jednu od strana.
Simona Vucinic
Moje licno misljenje je takvo da je po pitanju ovih frizura kvalitet i vise nego vazan nego bilo sta drugo.
Petar Jankovic
Koliko mi se samo cini, sto se tice muskih frizura, veoma je vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.
Marta Dencevic
Koliko mi se samo cini, po pitanju muskih frizura samo treba da se odlcuite za kvalitet. Sve drugo je inace daleko manje vazno.
Ivan Stojanovic
Sto se ovog atice, najvaznije od svega je da odlucite da uspostavite neku bas dobru komunikaciju sa nekim frizerom.
Ljubinka Sreckovic
Po ovom pitanju, ako mene pitate, muske frizure bas mogu da budu onako moderne. Mada, kao muskarci, zaista ne treba nesto posebno da brinete.
Marko Petrovic
Ako se odlucite da uradite neku lepu musku frizuru, onda u svakom slucaju niste u pravom problemu. Sva sreca pa u danasnje vreme ima puno frizera.
Nikolina Pantelic
Po pitanju muskih frizura samo treba da posetite frizerski salon Roccoco i da se bas tamo opredelite za kvalitet.
Jana Stankovic
Po pitanju muskih frizura, smatram da muskarci zaista treba da se vise potrude kako bi izgledali lepo i da pri tome treba da plate ako je to potrebno i 500 dinara ali da dobiju kvalitet.
Dusan Markovic
Ako nisat, bar po pitanju muskih frizura, situacija nije toliko zahtevam Muske frizure su nesto na sta u potpunosti treba svaki muskarac treba da obrati paznju. Svaki muskarac treba da vodi racuna o svom fizickom izgledu.
Biljana Brankovic
Mislim da i savakimuskarac treba da na svojoj glavi nosi kvalitetnu frizuru. Ukoliko se vec odlucite da tako nesto uradite, onda treba da pronadjete nekog kvalitetnog muskog frizera. Mislim da se kvalitetno musko sisanje moze dobiti vec po nekoj ceni od 350 dinara pa na vise.
Marina Zivkovic
Strogo vodim racuna o kvalitetu muskih frizura. Zbog toga svom muzu ne dozvoljavan da se sisa na svakom mestu. Recimo muski frizer Gagi sa Vozdovca je jedan veoma korektan frizer sa pristojinim cenama.